Europa League,φάση των 32
Re: Europa League,φάση των 32
Αντί να μπεις στο σαιτ της ΠΑΕ το οποίο την άλλη φορά είχε 3 με 4 ώρες αναμονή για να σε βγάλει στα εισητήρια, μπές και αγόρασε από
http://www.tickethour.com/
για να ξεμπερδέψεις γρήγορα.
http://www.tickethour.com/
για να ξεμπερδέψεις γρήγορα.
Ελα ρε συ???Οντως????Το εχω δει κι αυτο....Ειχα ετοιμο τον σελιδοδεικτη,αλλα πιστευα οτι θα κολλουσε κι αυτο αν επεφτε της ΠΑΕ.....Τωρα που το ειπες θα μπω πρωτα εδω κι ο Θεος βοηθος......
Ευχαριστω!!!!

Ευχαριστω!!!!

-
Καλησπερα αδερδια...
Σχεδιαζω να ανεβω στον ναο με την σαλκε απο λουτρακι κορινθιας...
Δεν εχω διαρκειας και ενημερωθηκα οτι απο 9 του μηνος μπορουμε να βγαλουμε απο γερμανο εισητηριο
Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος να μου πει τι εννοει η ΠΑΕ οταν λεει αμκα...αμκα το ονομαστικο η φιλαθλιυ καρτα οπαδου οπως το λενε..εν ολιγης τι θα χρειαστω για να μπω στο γηπεδο?ευχαριστω
Σχεδιαζω να ανεβω στον ναο με την σαλκε απο λουτρακι κορινθιας...
Δεν εχω διαρκειας και ενημερωθηκα οτι απο 9 του μηνος μπορουμε να βγαλουμε απο γερμανο εισητηριο
Αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος να μου πει τι εννοει η ΠΑΕ οταν λεει αμκα...αμκα το ονομαστικο η φιλαθλιυ καρτα οπαδου οπως το λενε..εν ολιγης τι θα χρειαστω για να μπω στο γηπεδο?ευχαριστω
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
ΑΜΚΑ: Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας σου. Αν δεν τον θυμάσαι μπορείς να τον βρεις διαδικτυακά δίνοντας τον ΑΦΜ και τον αριθμό ταυτότητάς σου.
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες αυτο ηθελα να μαθω καθως μου ελεγαν για καρτα φιλαθλου....οποτε ταυτοτητα και αμκα και παμε ΠΑΟΚΑΡΑ
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι δύσκολο να θυμάσαι τον ΑΜΚΑ σου. Οι πρώτοι 6 αριθμοί είναι η ημερομηνία γέννησής σου, οπότε οι νέοι αριθμοί που χρειάζεται να θυμάσαι είναι οι τελευταίοι 5.
-
Αποστολε απλα ηθελα να ξερω ρε τι χρειαζετε μην τυχων και μου ζητησουν καμια καρτα φιλαθλου και δεν μπω στον ναο. Το αμκα μου το ξερω οποτε μονο αυτο και ταυτοτητα...
Συγνωμη που το συνεχιζω απλα εχω να ανεβω απο το 11 με τον βαζελο οποτε δεν ξερω τι γινεται και πως θα μπεις γηπεδο. .
Συγνωμη που το συνεχιζω απλα εχω να ανεβω απο το 11 με τον βαζελο οποτε δεν ξερω τι γινεται και πως θα μπεις γηπεδο. .
-
Με τέτοια υγεία που βγάζει η ομάδα και τον κόσμο που είχε με Αστέρα sold out σε χρόνο ρεκόρ θα έχουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ΑποστόληςΑ
αυτό που θα σε δυσκολέψει περισσότερο, είναι το σκανάρισμα του εισιτηρίου όταν φτάσεις στο τουρνικέ. Μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια και να ρίξεις κλεφτές ματιές για το πως το κάνει ο διπλανός.Vermillion έγραψε:Αποστολε απλα ηθελα να ξερω ρε τι χρειαζετε μην τυχων και μου ζητησουν καμια καρτα φιλαθλου και δεν μπω στον ναο. Το αμκα μου το ξερω οποτε μονο αυτο και ταυτοτητα...

-
Παιδιά δεν ξέρω που άλλου να το γράψω και λέω τα το γράψω εδώ:
Οι αδερφές τις Σαλκε θέλουνε και καλά να μας την πούνε με 40.000 χιλιάδες σημαίες των Σκοπίων...έχει γίνει μεγάλο θέμα ανάμεσα τους και τώρα βγήκαν οι διοίκηση της Σαλκε και αστυνομία να επιβεβαιώσουν ακριβός αυτό ότι η σημαία δεν είναι παράνομη και ότι το ντου στο Γκελσενκιρχεν ήταν άκυρο.
Τι τρόπους μπορούμε να βρούμε από την δίκη μας πλευρά(χωρίς βία) ; και ειδικά αν σκάσουν μύτη στον ναό και αρχίσουν να προκαλούμε με τις σκατο σημαίες....
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Οι αδερφές τις Σαλκε θέλουνε και καλά να μας την πούνε με 40.000 χιλιάδες σημαίες των Σκοπίων...έχει γίνει μεγάλο θέμα ανάμεσα τους και τώρα βγήκαν οι διοίκηση της Σαλκε και αστυνομία να επιβεβαιώσουν ακριβός αυτό ότι η σημαία δεν είναι παράνομη και ότι το ντου στο Γκελσενκιρχεν ήταν άκυρο.
Τι τρόπους μπορούμε να βρούμε από την δίκη μας πλευρά(χωρίς βία) ; και ειδικά αν σκάσουν μύτη στον ναό και αρχίσουν να προκαλούμε με τις σκατο σημαίες....
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Κατάληψη στην πλατεία στα Σκόπια μαζί με παρτιζανους, να τελειώσει επιτέλους το γερμανικό προτεκτοράτο της ηρωίνης
SM-G935F
SM-G935F
- PAOKSaLoNiCa
- Μπαρκαρούτσος
Λερωμένες γερμανέζικες σημαίες. Με καφέ χρώμα επάνω στο κίτρινο και άσπρες πιτσιλιές επάνω στο μαύρο, αλλά διακριτικά...