Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
Ο μαεστρος μας ηταν φαλτσος !! Ειναι ανεπιτρεπτο ο στιβαχτης 1,80 να εχει τρια στα τρια πλασε ! Ο χειροτερος γαυρος φετος οπου δεν καταφεραμε ν νικησουμε . Κριμα για τον διατητη που ειναι κ του συνδεσμου θεσσαλονικη
μακαρι ν μπορουμε ν κανουμε μια υπερβαση μ ελευθερο πασαδορο ! ο γαυρος ενα σκαλι πανω απο μας !

-
Κι ένα τελευταίο
Δεν είναι εικόνα αυτή παραγόντων του πρωταθλητή
Ξέρω βάζουν λεφτά
Αλλά αν θελουν κόσμο στο γήπεδο πρέπει να ηρεμήσουμε
Το παιχνίδια δεν κερδίζονται με εισβολή στο γήπεδο
Ένας Παοκτσης με τέσσερα διάρκειας φέτος στο βόλεϊ - κι ας μη έχω τη δυνατότητα να πατήσω ούτε μια φορά στο γήπεδο
Δεν είναι εικόνα αυτή παραγόντων του πρωταθλητή
Ξέρω βάζουν λεφτά
Αλλά αν θελουν κόσμο στο γήπεδο πρέπει να ηρεμήσουμε
Το παιχνίδια δεν κερδίζονται με εισβολή στο γήπεδο
Ένας Παοκτσης με τέσσερα διάρκειας φέτος στο βόλεϊ - κι ας μη έχω τη δυνατότητα να πατήσω ούτε μια φορά στο γήπεδο
λάθος κόρακα στο ται μπρεικ... = -2 πόντοι....
δ@#$@#$@#$ ~!!@

δ@#$@#$@#$ ~!!@

Το παιχνιδι ηταν δικο μας και μας το εκλεψε ο διαιτητης, τελος. Αν παιζαμε ποδοσφαιρο θα μιλαγαμε για αλλοιωση του σκορ αλλα μιας και παιζουμε βολλει, μιλαμε για αλλοιωση του αποτελεσματος. Στο τεταρτο σετ ο διαιτητης κανει 4 "λαθη" και ενω στο τριτο σετ τους εχουμε παρει παραμαζωμα, αρα και η ψυχολογια με το μερος μας. Χρειαζεται να ξαναπουμε οτι το βολλει ειναι αθλημα ψυχολογιας? Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε για το παιχινιδι, επρεπε να ληξει 3-1.
Την τελευταια φορα ειχα γραψει για τον Νταντε "παρτε τον ρολο του ηγετη απο πανω του, δωστε του εναν ελευθερο ρολο και θα αλλαξει τελειως". Μεχρι το τεταρτο σετ που ο διαιτητης εκανε το τελευταιο λαθος και η ομαδα εκνευριστηκε τελειως, ο Νταντε δεν ειχε κοπει ουτε μια φορα. Αμεσως ματ το "λαθος", κοπηκε με μπλοκ.
Νομιζω περισσοτερο αρνητικοι ειστε με τον Πετκοβιτς παρα ο ιδιος να ειναι τοσο αχρηστος οσο τον βγαζετε. Ναι, δεν ειναι ο καλυτερος του κοσμου αλλα δεν ειναι και οσο κακος νομιζετε.
Υ.Γ. Το να παιζουν με τα δευτερα ειναι περισσοτερο κακο για εμας παρα καλο. Με τα πρωτα ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις, με τα δευτερα δεν ξερεις σε τι μερα θα ειναι. Και εμεις ακομα δεν εχουμε χημεια, αρα ουτε απο εμας ξερεις τι θα παρεις.
Υ.Γ.2 Υπομονη, εχει μελλον ακομα το πρωταθλημα
Την τελευταια φορα ειχα γραψει για τον Νταντε "παρτε τον ρολο του ηγετη απο πανω του, δωστε του εναν ελευθερο ρολο και θα αλλαξει τελειως". Μεχρι το τεταρτο σετ που ο διαιτητης εκανε το τελευταιο λαθος και η ομαδα εκνευριστηκε τελειως, ο Νταντε δεν ειχε κοπει ουτε μια φορα. Αμεσως ματ το "λαθος", κοπηκε με μπλοκ.
Νομιζω περισσοτερο αρνητικοι ειστε με τον Πετκοβιτς παρα ο ιδιος να ειναι τοσο αχρηστος οσο τον βγαζετε. Ναι, δεν ειναι ο καλυτερος του κοσμου αλλα δεν ειναι και οσο κακος νομιζετε.
Υ.Γ. Το να παιζουν με τα δευτερα ειναι περισσοτερο κακο για εμας παρα καλο. Με τα πρωτα ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις, με τα δευτερα δεν ξερεις σε τι μερα θα ειναι. Και εμεις ακομα δεν εχουμε χημεια, αρα ουτε απο εμας ξερεις τι θα παρεις.
Υ.Γ.2 Υπομονη, εχει μελλον ακομα το πρωταθλημα
Το θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά ότι μας έπαιξαν στα ίσα χωρίς βασικότατους παίκτες.
- potamda
- Bet Guru 2023
Κι εμείς τους παίξαμε στα ίσα στον πρώτο γύρο χωρίς βασικότατους παίκτες. Η διαφορά ήταν στον διαιτητή!
Mariano συμφωνώ 100%
Mariano συμφωνώ 100%
- hasio_john
Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος ήταν ... τι να λέμε τώρα!
Βέβαια ΑΝ ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι θα νικούσαμε και τα κοράκια, αλλά αυτό δεν αναιρεί την σφαγή!
Βέβαια ΑΝ ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι θα νικούσαμε και τα κοράκια, αλλά αυτό δεν αναιρεί την σφαγή!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μπράβο ρε ομάδα, στα μάτια μας έχεις πάρει τρεις βαθμούς σήμερα, απλά σε κλεψαν! Εκπληκτικός Σταροβιτς, η ομάδα θα δέσει και μετά δεν την γλιτωνουν. Όσο για τον κομπλεξικό με κάλυψε ο καλμα. Φιλιποφ πουστ@ρ@ έχεις να καλοπερασεις την επόμενη φορά τσουτσέκι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 06 Φεβ 2017, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά τη σημερινή αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μου από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΣΦΠ, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ. Σήμερα φάνηκε ότι το volley «ζήλεψε τη δόξα του ποδοσφαίρου» όπου οι διαιτητές είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.
Όπως αποδεικνύεται, ο χώρος του ελληνικού volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν τις νίκες μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα εκπληρώσω στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, αλλά δεν θα γίνω εγώ κομπάρσος σε μια παράσταση χιλιοπαιγμένη που όλοι γνωρίζουν το φινάλε της. Εγώ προσωπικά αλλά και ο ΠΑΟΚ επιλέγουμε να αφήσουμε τους άλλους να κυνηγούν «κάλπικες» νίκες.
Αντώνης Τσαλόπουλος
Όπως αποδεικνύεται, ο χώρος του ελληνικού volley δεν αντέχει υγιείς οικονομικά παράγοντες και σωματεία που διεκδικούν τις νίκες μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα εκπληρώσω στο ακέραιο τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, αλλά δεν θα γίνω εγώ κομπάρσος σε μια παράσταση χιλιοπαιγμένη που όλοι γνωρίζουν το φινάλε της. Εγώ προσωπικά αλλά και ο ΠΑΟΚ επιλέγουμε να αφήσουμε τους άλλους να κυνηγούν «κάλπικες» νίκες.
Αντώνης Τσαλόπουλος
Ναι και τώρα θα κλαίνε στο βρωμολιμανο τσαλοπουλε...
Σημασία έχει να το παλέψεις κι όχι να φύγεις... Εκτός κι αν γίνεται για άλλους λόγους όλο αυτό
SM-G935F
Σημασία έχει να το παλέψεις κι όχι να φύγεις... Εκτός κι αν γίνεται για άλλους λόγους όλο αυτό
SM-G935F
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τι το τραγικό έχει;;gergeo4 έγραψε:ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!
Είναι ο μόνος που βάζει χρήματα σε αυτόν τον χώρο και δεν αντέχει να τον πηδάνε.. νομίζω πως δεν θα φύγει πάντως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 06 Φεβ 2017, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι τραγική φίλε μου;
Κατηγορείται ότι δεν μπορεί να προστατευσει την ομαδα,αν αυτό ισχύει τι πιο αντρικιο από την παραίτηση;
Δεν είναι ιδιοκτήτης ουτε μεγαλομετοχος ο άνθρωπος,το τμήμα ανήκει στον ερασιτέχνη.
Κατηγορείται ότι δεν μπορεί να προστατευσει την ομαδα,αν αυτό ισχύει τι πιο αντρικιο από την παραίτηση;
Δεν είναι ιδιοκτήτης ουτε μεγαλομετοχος ο άνθρωπος,το τμήμα ανήκει στον ερασιτέχνη.
ειναι δυνατον επειδή αδικηθηκαμε να παραιτηθεί ο προεδρος;;;;;;;
Γιατί ρε παίδες τραγική;Να κάνει τί;Να μείνει και να τον στήνουνε σε final4 και μέσα στην χρονιά και μετά να τον κράζουμε κιόλας; Αφού στην τελική αυτός θα φάει το μπινελίκι.
Αυτό που λέει είναι η αλήθεια.Δεν αντέχει υγιείς παράγοντες το Ελλαδιστάν.Άστους εκεί με την μπόχα τους,ρεζίλι έγιναν και πάλι.
Αυτό που λέει είναι η αλήθεια.Δεν αντέχει υγιείς παράγοντες το Ελλαδιστάν.Άστους εκεί με την μπόχα τους,ρεζίλι έγιναν και πάλι.