4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Λίνο χωρίς ντρίμπλα.
Σφαίρα μπροστά, σέντρα ξυράφι, γερό πνευμόνι, μέτριος αμυντικά.
Ο Λέο από την άλλη μεριά, μία κλάση μόνος του.
Σφαίρα μπροστά, σέντρα ξυράφι, γερό πνευμόνι, μέτριος αμυντικά.
Ο Λέο από την άλλη μεριά, μία κλάση μόνος του.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Ρε παιδιά δεν υπάρχει απολυτότητα όταν κάνουμε κριτική. Κι εγώ μπορώ να χαρακτηρίσω όχι μόνο απόλυτες αλλά ΚΑΙ ιερόσυλες τις κριτικές που λένε ότι ο Leovac και ο Matos είναι ίδιοι σε απόδοση. Γιατί δηλαδή οι δικές σας απόψεις δεν είναι απόλυτες αλλά είναι οι αντίθετες;
Ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια που κρίνει τον παίκτη. Θεωρώ ότι ο Κροάτης είναι ένας καλούτσικος προς καλός παίκτης. Έχει απίστευτα τρεξίματα, είναι ταχύς, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχει την τρίπλα του Βραζιλιάνου, ούτε τις ασίστ του, πολύ περισσότερο δεν έχει τις τελικές του. Ούτε αμυντικά είναι καλύτερος. Τους συγκρίνω μεν, αλλά βρίσκω μεγάλη τη διαφορά τους δε.
ΥΓ: Για τα όργια που έγραψες ότι έκανε ο Κροάτης στο πρώτο ημίχρονο εγώ προσωπικά δεν τα είδα. Δεν έχει τις διεισδύσεις του Bis πχ ούτε τις σέντρες του. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ ή εσύ είμαστε απόλυτοι. Εσύ είδες κάτι που δεν μπόρεσα να δω εγώ ή έδωσες μεγαλύτερη αξία απ' ό,τι εγώ σε κάτι που είδαμε κι δυο.
Ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια που κρίνει τον παίκτη. Θεωρώ ότι ο Κροάτης είναι ένας καλούτσικος προς καλός παίκτης. Έχει απίστευτα τρεξίματα, είναι ταχύς, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχει την τρίπλα του Βραζιλιάνου, ούτε τις ασίστ του, πολύ περισσότερο δεν έχει τις τελικές του. Ούτε αμυντικά είναι καλύτερος. Τους συγκρίνω μεν, αλλά βρίσκω μεγάλη τη διαφορά τους δε.
ΥΓ: Για τα όργια που έγραψες ότι έκανε ο Κροάτης στο πρώτο ημίχρονο εγώ προσωπικά δεν τα είδα. Δεν έχει τις διεισδύσεις του Bis πχ ούτε τις σέντρες του. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ ή εσύ είμαστε απόλυτοι. Εσύ είδες κάτι που δεν μπόρεσα να δω εγώ ή έδωσες μεγαλύτερη αξία απ' ό,τι εγώ σε κάτι που είδαμε κι δυο.
Ο Λέοβατς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες (θα λείψει με Βέροια εντός).
Το άκουσα σήμερα στα ράδια:
- Ο Χολέμπας στον γαύρο (σε 3 χρόνια παρουσίας?) δέχθηκε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ σε 22 ματς μέχρι τώρα στην Πρέμιερ έχει φθάσει τις 11 κίτρινες κάρτες, ενώ ο δεύτερος έχει 7.
Για να ξέρουμε τι γίνεται στο Ελλαδιστάν με την Ε.Ο. και τα γνωστά του ...παππούλη: ''....φτιάξτε ομάδα πρώτα, κλπ''.
Το άκουσα σήμερα στα ράδια:
- Ο Χολέμπας στον γαύρο (σε 3 χρόνια παρουσίας?) δέχθηκε 4 κίτρινες κάρτες, ενώ σε 22 ματς μέχρι τώρα στην Πρέμιερ έχει φθάσει τις 11 κίτρινες κάρτες, ενώ ο δεύτερος έχει 7.
Για να ξέρουμε τι γίνεται στο Ελλαδιστάν με την Ε.Ο. και τα γνωστά του ...παππούλη: ''....φτιάξτε ομάδα πρώτα, κλπ''.
- ΑποστόληςΑ
- zarathustra79
Είναι δυο διαφορετικοί παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο μεν matos έχει καλύτερη ντρίμπλα και γενικότερα καλύτερη τεχνική, καλύτερη επαφή με τα δίχτυα (τόσο σε κανονικό παιχνίδι, αλλά κυρίως στις στημένες φάσεις) και γιαυτό μάλλον γίνεται και πιο συμπαθής στον κόσμο. Ο leovac από την άλλη κουβαλά το σταυρό μιας μέτριας περσινής χρονιάς, για την οποία έχει το ελαφρυντικό όμως των συνεχών τραυματισμών αλλά και της λάθος χρησιμοποίησης του ως full back. Και ήταν πολύ λάθος γιατί ένα από τα πράγματα στα οποία είναι πολύ καλός ο κροάτης είναι η συνεργασία του με το προωθημένο εξτρέμ που δεν το είχε όταν έπαιζε μόνος του την πλευρά. Από την άλλη έχει και αυτά τα φοβερά σπρίντ που δημιουργούν πολλά ρήγματα και γενικότερα θα έλεγα οτι μαρέσει πιο πολύ από τον βραζιλιάνο στο παιχνίδι χωρίς μπάλα. Θα έλεγα μάλιστα οτι είναι πολλές φορές που δεν τον εκμεταλλεύονται οι συμπαίκτες του.
Στη σούμα τώρα, είναι δεδομένο οτι ο matos είναι πιο ικανός παίκτης, αλλά ως προς τη συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Θα πει τωρα καποιος καλα πλακα με κανεις, ο matos εχει βαλει κ 7 γκολ!! Οκ ναι δε διαφωνω, γιαυτο και η διατυπωση στη συγκριση μεταξυ τους θα μπορουσε να ειναι οτι ποσοτικα συνεισφερουν περιπου το ιδιο στην ομαδα, αλλα ο matos ειναι ο πιο χρησιμος.
Στη σούμα τώρα, είναι δεδομένο οτι ο matos είναι πιο ικανός παίκτης, αλλά ως προς τη συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά. Θα πει τωρα καποιος καλα πλακα με κανεις, ο matos εχει βαλει κ 7 γκολ!! Οκ ναι δε διαφωνω, γιαυτο και η διατυπωση στη συγκριση μεταξυ τους θα μπορουσε να ειναι οτι ποσοτικα συνεισφερουν περιπου το ιδιο στην ομαδα, αλλα ο matos ειναι ο πιο χρησιμος.
Ειπα να γραψω την γνωμη μου για εναν παιχτη οχι και τοσο της επικαιροτητας ας το πω ετσι γιατι θεωρω την συνεισφορα του καταλυτικη για την ανοδο συνολικα της ομαδας.Καταρχας εχουμε να κανουμε με εναν καταπληκτικο αθλητη με παρα πολλα τρεξιματα και δη σπριντ και μαλιστα συνεχομενα.Υπαρχουν φορες που τον βλεπουμε μονιμως σε θεση εξτρεμ εξω απο την αντιπαλη περιοχη.Αυτο δινει το δικαιωμα τοσο στο εξτρεμ μας οσο και στον αφανα να δημιουργουν ενα τριγωνο που σε συνδυασμο με τον δαιμονισμενο τσιμιροτ να φορτωνουμε την μια πλευρα μας και να δημιουργουμε συνεχως καταστασεις εκει πραμγα που οδηγει τοναντιπαλο να προσεχει ιδιαιτερα την πλευρα αυτη στη ροη του αγωνα.Περα λοιπον απο τις φασεις που θα βγουν απο εκει μη ξεχναμε,και κει πιστευω ειναι το κλειδι,τι γινεται στη δεξια πλευρα μας που ειναι πιο ευαλωτη γι τον αντιπαλο.Ο ματος με τον τζαλμα εχουν την ευκαιρια να πατησουν και να βρουν χωρους ευκολοτερα απο το αν φυσιολογικα επελεγε ο αντιπαλος να ριξει το βαρος του σε κεινη την πλευρα φοβουμενος και τον βραζιλιανο.Αν μπορω να μαντεψω τι εχει στο μυαλο του ο κλιντ ιστγουντ του παγκου μας.αυτο ειναι η επιθυμια του να παρει 1v1 και 2v2 καταστασεις απο τα δεξια γιατι ποιοτικα και τακτικα υπερτερουμε απο ολες τις ομαδες.Για αυτο λοιπον μπορει ο λεο να μην ειναι λινο,καποιες επιλογε στην τελικη του να μην ειναι και οι καλυτερες αλλα προσπαθει και συμμετεχει σε ενα γενικοτερο πλανο που με ενα καλυτερο τεχνικα αλλα οχι τοσο αθλητικα ισως να μην ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα!
- aspromaura ioannina
Ενταξει, εχετε κουρασει απιστευτα ορισμενοι με τις εμμονες σας! Δεν λεω πως θα πρεπει να συμφωνουμε ολοι με ολους, αλλα η στοχευμενη κριτικη παραπαει!
Δηλαδη, ενω εχει προηγηθει ενα ματς( και γενικοτερα μια περιοδος) στο οποιο ο Λεοβατς εκανε μια πολυ καλη εμφανιση, με σουπερ 1ο ημιχρονο και που ο Ματος εχασε τον παιχτη του ΚΑΙ στα 2 γκολ που δεχτηκαμε, βγαινετε και γραφετε αυτα που γραφετε!
Το εχω ξαναγραψει και θα το γραφω με καθε ευκαιρια: Η ομαδα αλλαζει επιπεδο, εμεις;;;
Zara, Sabri +1000
Δηλαδη, ενω εχει προηγηθει ενα ματς( και γενικοτερα μια περιοδος) στο οποιο ο Λεοβατς εκανε μια πολυ καλη εμφανιση, με σουπερ 1ο ημιχρονο και που ο Ματος εχασε τον παιχτη του ΚΑΙ στα 2 γκολ που δεχτηκαμε, βγαινετε και γραφετε αυτα που γραφετε!
Το εχω ξαναγραψει και θα το γραφω με καθε ευκαιρια: Η ομαδα αλλαζει επιπεδο, εμεις;;;
Zara, Sabri +1000
- anekfrastos
1. Τις ίδιες ασίστ έχουν (1).ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παιδιά δεν υπάρχει απολυτότητα όταν κάνουμε κριτική. Κι εγώ μπορώ να χαρακτηρίσω όχι μόνο απόλυτες αλλά ΚΑΙ ιερόσυλες τις κριτικές που λένε ότι ο Leovac και ο Matos είναι ίδιοι σε απόδοση. Γιατί δηλαδή οι δικές σας απόψεις δεν είναι απόλυτες αλλά είναι οι αντίθετες;
2. Perfect crosses/crosses:
Matos: 20/64
Leovac: 19/60
3. Errors
Matos: 80
Leovac: 47
4. Steals
Matos 34
Leovac 43
5. Φάουλ
Ματος 41
Leovac 19
Αυτά ενώ ο Ματος έχει 300 αγωνιστικά λεπτά περισσότερα. Σημειωτέον ότι τα φάουλ (που ο Ματος έχει δώσει διπλάσια) γίνονται ως επί το πλείστον κοντά στη δική μας περιοχή.
Σαφώς ο Ματος πατάει περισσότερο περιοχή και κάνει τελικές (και γκολ).
Ίσως όμως να είναι το πλάνο του Ίβιτς να κρατάει τον κροατη πίσω. Αυτό έγινε σιγουρα με τη Λάρισα, που του φώναξε κάποια στιγμή να μένει πίσω. Δε μπορεί να είναι και τα 2 μπακ σου στην αντίπαλη περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Συγκρίνεις το Leovac με το μπισεσβαρ που είναι εντελώς ακυρο. Σύγκρινε τον και με το Γλυκο και πες ότι δεν είναι τοσο καλός στις εξόδους του και ασταθής στις αποκρούσεις.
- PAOKevolution
πολυ ανεβασμενος!
Δεν πρεπει ποτε να συγκρινουμε και να λεμε οτι δεν ειναι σαν τον λινο και ουτω καθεξης.
πολυ δυνατος παικτης με λαθη με ορθες σκεψεις!
μακαρι να συνεχισει ετσι
σκεφτειτε οτι κανεις αλλος δεν εχει τετοιο αριστερο μπακ.
Δεν πρεπει ποτε να συγκρινουμε και να λεμε οτι δεν ειναι σαν τον λινο και ουτω καθεξης.
πολυ δυνατος παικτης με λαθη με ορθες σκεψεις!
μακαρι να συνεχισει ετσι
σκεφτειτε οτι κανεις αλλος δεν εχει τετοιο αριστερο μπακ.
Αυτό που βάζετε ρε παιδιά στατιστικά λες κ είναι μπάσκετ. Άντε βγάλτε κ το τεντεξ
- anekfrastos
Καλά ΟΚ ζούμε στην post truth εποχή που σημασία δεν έχει η πραγματικότητα αλλά ποιος "τα λέει καλύτερα". Το γεγονός ότι π.χ. ο ΑποστοληςΑ λέει ότι ο Ματος έχει περισσότερες ασίστ ενώ έχουν από 1 δεν έχει καμία σημασία. Ούτε το γεγονός ότι ο ένας κάνει υπερδιπλάσια λάθη από τον άλλο. Ο Λεοβατς έχει απλώς τρεξίματα.Tolaros έγραψε:Αυτό που βάζετε ρε παιδιά στατιστικά λες κ είναι μπάσκετ. Άντε βγάλτε κ το τεντεξ
Επίσης, την ειρωνία για τα στατιστικά δεν την παίρνω προσωπικα, πες την ομως σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες υψηλού επιπέδου που τα μετράνε μεχρι αηδιας και τα αναλύουν και αποτελούν βασικό εργαλείο για το σχεδιασμό τους. Η Γερμανία μελετούσε τη Βραζιλία με στατιστικά μοντέλα για πάνω από 2 χρόνια και το αποτέλεσμα το είδαμε.
https://www.theregister.co.uk/2014/07/2 ... _sap_hana/
Στην Αγγλία τα ίδια
https://www.theguardian.com/football/20 ... ta-winning
Το prozone χρησιμοποιείται από τους παντες, μέχρι και τους διαιτητές.
Φυσικά εγώ δεν έχω πρόσβαση σε τόσο ποιοτικά στοιχεία αλλά ήθελα απλώς να δείξω ότι *ίσως* το "χάσμα" (όπως το παρουσιάζει ο συμφορουμιτης) μεταξύ του αντιτουριστικού κροατη και του φαντεζι Βραζιλιάνου να μην είναι και τόσο μεγάλο τελικά.
"The idea that I [should] trust my eyes more than the stats, I don't buy that because I've seen magicians pull rabbits out of hats and I know that the rabbit's not in there."