Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

fofanaserres έγραψε:
agave έγραψε:Νομίζω οτι είναι ψιλοέτοιμο.

Λοιπόν, ο ρυθμός είναι αυτός http://video.google.com/videosearch?q=b ... &aq=-1&oq=# (Boca Juniors vs River 2006)

Aδερφέ που το ανακάλυψες?Τρελός ρυθμός.Κάθομαι και τραγουδάω μόνος μου.Μέχρι που κατέβασα το βιντεάκι και το κανα ήχο και το πέρασα στο κινητό μου.ΑΛΛΑ.Υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.Αν διαβάσεις όλες τις σελίδες μερικοί λένε,μεγάλο είναι,δύσκολα λόγια,που να το μάθουμε κτλ κτλ κτλ.
Αλλοι πάλι,και συμφωνώ μαζί τους,λένε ο ΠΑΟΚ είναι αμπαλαέα αλεο κτλ κτλ κτλ....Γι αυτό άλλαξα λίγο τους στοίχους....έτσι και για να πουλάμε τρέλα ρε...ΠΑΟΚ είσαι.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑ,ΠΟΥΛΑΩ ΤΡΕΛΑΑΑ
ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΕΝΑΑΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑ
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑ,ΑΜΠΑΛΑΕΑΑΑ
ΠΑΟΚ ΜΕ ΣΕΝΑΑΑ,ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑ

ΑΛΕ,ΑΛΕ ΑΛΕ ΑΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΜΟΝΟ ΖΩ
ΑΛΕ,ΑΛΕ,ΑΛΕ,ΑΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟ

Τρελίτσα...Και μη μου πείτε μεγάλο είναι κτλ κτλ κι ότι έχει δύσκολα λόγια...
Είμαι ΠΑΟΚ,πουλάω τρέλα....

Περιμένω σχόλια και παράπονα....
Υ.Γ.Ελπίζω να αρέσει στον φίλο μου τον γκασ...Τα γουστάρει τα αμπαλαέα και τα αλεό....

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

αξιόλογο φιλαράκι φόφα. δεν μου κολλάει μόνο το "ΠΑΟΚ με σενα μου φύγαν τα μυαλά", δεν κολλάει στο ρυθμό.

Το κακό είναι οτι το έχουν εδώ και καιρό οι "Μακεδόνες" και η "4" όπως το έγραψα και μάλλον θα αρχίσει να ακούγεται σε λίγο. Ζήτησα και τη βοήθεια του Ζορρό να το κάνει καραόκε.

Για το που το ανακάλυψα γάμα τα. Δεν θες να μάθεις. Το καλό είναι οτι υπάρχει μόνο στο google και δεν το ξέρουνε πολλοί, γι'αυτό και αν ακουστεί θα γίνει κώλος...
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

agave έγραψε:Το κακό είναι οτι το έχουν εδώ και καιρό οι "Μακεδόνες" και η "4" όπως το έγραψα
Κατάλαβα....Δεν θα ακουστεί....Ξέρεις πόσα συνθήματα τα χαν οι σύνδεσμοι και δεν ακούστηκαν?Πολλά...Και ειδικά ένα του Γεωλόγου που τα σπάει,και το χαν οι σύνδεσμοι για να ακουστεί,αλλά φτάσαμε να το φωνάζουν τα γαυράκια οι πανσερραικοί κτλ κτλ κτλ και το δικό μας έμεινε στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

όπως το έγραψα στο φόρουμ εννοώ γιατί στους στίχους βοήθησαν ο σίμι και ο γεωλόγος. Μη λέμε κι οτι να'ναι.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

σημερα το βρηκα και πραγματικα τα σπαει http://www.youtube.com/watch?v=3ZCBnvoj ... re=related
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ο γεωλόγος βασικά απ'οτι έχω καταλάβει είναι ένα σύνθημα απο μόνος του....
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Thanos4 έγραψε:σημερα το βρηκα και πραγματικα τα σπαει http://www.youtube.com/watch?v=3ZCBnvoj ... re=related
γαμάτοι στίχοι. υπερμαλακί@ ρυθμός τον οποίο φωνάζουν ήδη οι gay.
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Thanos4 έγραψε:σημερα το βρηκα και πραγματικα τα σπαει http://www.youtube.com/watch?v=3ZCBnvoj ... re=related
Aστο αδερφέ...Γι αυτό το σύνθημα έλεγα πιο πάνω.Μας πρόλαβαν άλλοι.Ηδη το λένε οι γαύροι και πολλοί άλλοι
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βάλε μπρος κι ερχόμαστε..
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

σε ρυθμό "τούρκος είναι τούρκος είναι ο μπαμπάς σας"

Κουλιμπάλι, απ'το μάλι
βγαλε την ψ#%λή και μάμησε τον άρη...
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

agave έγραψε:αξιόλογο φιλαράκι φόφα. δεν μου κολλάει μόνο το "ΠΑΟΚ με σενα μου φύγαν τα μυαλά", δεν κολλάει στο ρυθμό.

Το κακό είναι οτι το έχουν εδώ και καιρό οι "Μακεδόνες" και η "4" όπως το έγραψα και μάλλον θα αρχίσει να ακούγεται σε λίγο. Ζήτησα και τη βοήθεια του Ζορρό να το κάνει καραόκε.

Για το που το ανακάλυψα γάμα τα. Δεν θες να μάθεις. Το καλό είναι οτι υπάρχει μόνο στο google και δεν το ξέρουνε πολλοί, γι'αυτό και αν ακουστεί θα γίνει κώλος...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αυτά που λέτε εδώ, ... τα βλέπουν ακριβώς αυτοί όλοι που δεν πρέπει!

Γιατί να ψάχνουν στο GOOGLE και στο YOUTUBE, ...
αφού υπάρχει το πρώτο σε χτυπήματα οπαδικό site στην ΕΛΛΑΔΑ με 11.800 μέλη, ...
site που ανήκει στον μεγαλύτερο λαό ομάδας, που πάντα πρωτοπόρος βγάζει συνθήματα - αριστουργήματα στο λεπτό?

ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ PAOKMANIA ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΩ, ...
ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ LINK ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Δε σας μαλώνω, ... απλά σας υπενθυμίζω ότι είναι σαν να το βγάλατε πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες.
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΌΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ TO SITE?
Λέτε να είναι όλοι ΠΑΟΚ? :(

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ... ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ, ...
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Η μουσική παγκοσμίως, ΈΧΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ...
γιατί κάνουμε μάγκες τους ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ... μιας άλλης ομάδας?
ΑΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ... ΤΙ ΠΑΟΚ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ?
ΠΑΟΚ ΤΩΝ REMIX? TΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΒΟCA ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?

ΔΙΑΦΩΝΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ, ... ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ.
Υπάρχουν άπειρα ελληνικά τραγούδια που θα μπορουσαν να γινουν υμνος- σύνθημα
ακόμα και στους οπαδούς της BOCA, ...
ΕΜΕΊΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ, ... ΠΟΙΑ ΒΟCA ΤΩΡΑ ΝΑΟΥΜΕ?

Σκεφτήτε ελληνικά τραγούδια που είναι διαχρονικά, ...
έχω ένα που θα μπορούσε να τραγουδηθει, και να γινει πανευρωπαικος ύμνος, αν όχι και παγκόσμιος ...
θα το κυκλοφορήσω πρώτα σε mp3 και μετα ας το πάρει όποιος θέλει.
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Cameraman Για την κερκίδα μας

Αδέρφια την ιδέα την πήρα από τους αδερφούς μας τους παρτιζάνους.Στο μεταξύ μας φιλικό ΠΑΟΚ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ ήταν ένας κάμεραμαν πίσω απ το τέρμα και τραβούσε συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο την κερκίδα.Και όταν ρώτησα,μου πε ένας παρτιζάνος ότι οι grobari πληρώνουν αυτόν τον συγκεκριμένο και πάει μαζί τους σε όλα τα παιχνίδια παντού.Είτε Σερβία είτε σε όποιο γήπεδο κι αν παίζουν.Και αν παρατηρήσετε τα βίντεο των grobari στο youtube τα περισσότερα είναι μέσα από το γήπεδο.Καλώ λοιπόν τους admin του σαιτ και όλα τα υπόλοιπα μέλη.Να βρούμε κάποιον ο οποίος βέβαια να το θέλει πραγματικά και να γουστάρει που θα το κάνει να έχουμε και εμείς σαν σάιτ κάποιον και να μας ακολουθεί παντού και να τραβάει την κερκίδα σε οποιοδήποτε γήπεδο.Πιστεύω πως αν μαζευτούμε και δίνουμε όλοι μας από κάποιο μικρό ποσό μπορούμε να το κάνουμε.Οσο πιο πολλοί τόσο μηδαμινό θα ναι το κόστος σε όλους.

ΠΑΟΚ
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Εννοείτε πως μιλάμε για επαγγελματία και επαγγελματική δουλειά.Οχι ότι να ναι.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Μπορούμε να έχουμε σχετική άδεια όποτε θέλουμε, ... έχουμε και cameraman ... (του PaokTv) ... χρόνο δεν έχουμε ... :(
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”