Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Οταν λες μανατζερ εννοεις το παιχνιδι>???????Με κουφανες τωρα,,,
Βιντεακια,μανατζερ και τετοια δε λενε ΤΙΠΟΤΑ..Μονο τα ματακια μας λενε..
Ρωτα το μανατζερ αν θα επαιζε καλα ο Μπακαγιοκο ,τι παικτης ειναι ο Βερον ..
Αν ειναι δυνατον να κρινετε με βαση ενα παιχνιδι,(Που ομολογουμενως ειναι εξαιρετικο και πολλες φορες πλησιαζει σε στατιστικα την αληθεια)
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

εγω ακομα δεν καταλαβα τι θεση παιζουν ακριβως και οι δυο
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Μακινουα και ενα 10 αρακι η χαφ και ειμαστε κομπλε λεμε ... !!
alexei

Δημοσίευση από alexei »

blackterror4 έγραψε:εγω ακομα δεν καταλαβα τι θεση παιζουν ακριβως και οι δυο
giati katalabame emeis?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Επειδη Φωτη με πεθανες..στο μανατζερ τον Βεορν τον ειχε μετριο προς πολυ κακο...Διαφωνω καθετα μαζι σου και θεωρω πρεπει να φυγεις απο το τρυπακι του μανατζερ..Παιζε,παιρνε πληροφοριες για την καρειρα τους ,ισως και για καποια στοιχεια αλλα εισαι υπερβολικος
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

riquelme έγραψε:Παιδες και εγω ειμαι με την αποψη του παιδιου που μιλησε για περιταιρω ενισχυση απο τις 2-3 κινησεις που λεγανε αρχικα,δηλαδη παμε για 3-4 κινησεις μια και οντως το πακετο θα χωθει για τον φορ μια και μπορει να μην το λενε ευραιως,αλλα στην διοικηση ειναι αποφασισμενοι να χτπησουν τον τιτλο απο φετος αφου βλεπουν οτι τους παιρνει να το κανουν.
Εξαλου κακα τα ψεματα η ομαδα χρειαζεται ενισχυση πανω απο 3 παικτες.
Το ονομα που εμαθα για τον φορ απο ατομο της δοιηκησης ειναι ασσυληπτο πραγματικα για το μεγεθος μας(προς το προν τουλαχιστον), γι'αυτο και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει,παντως ορκιστηκα να μην το πω,και να σας πω οτι αν ερθει 8α ερθει μονο και μονο για να χτυπησουμε τον τιτλο, κα8ως θα παρει ολο τον παρα και 8α ερθει για 6 μηνες,αφου μετα και να 8ελουμε να τον κρατησουμε θα ειναι πολυ δυσκολο.Εχει προταση και απο την πατριδα του,(μεγαλυτερη οικονομικα).το σκεφτεται παρα πολυ για το τι θα κανει,ο ΠΑΟΚ υπερεχει στο οτι ειναι στην ευρωπη,ο ζησης τον εχει στο ψησιμο εδω και 2 εβδομαδες και αυτος συνεχιζει να σκεφτεται και να τον εχει σε αναμονη.
Σας βεβαιω οτι αμα ερ8ει αυτος ο παικτης 8α χρειαστει τουλαχιστον να αλλαξουμε αεροδρομιο.
Αμην παναγια μου

:?
:twisted:

Ααααα..καλύτερα πες πως δέν ξέρεις ?Καψόνια μας κάνεις?Θα πεθάνουμε :)
Άβαταρ μέλους
garbe4

Δημοσίευση από garbe4 »

Steenage έγραψε:Απο τα 200 μετρα !!

http://www.dailymotion.com/video/xx5c2_ ... usma_sport

καλα δεξις η αριστερος ειναι? στο ενα βιντεο τον βλεπω να σουταρει με το αριστερο και τωρα φαινετε να βαραει με το δεξι!και στην περιγραφη εξω αριστεροποδαρο τον λεει!

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
alexei

Δημοσίευση από alexei »

και γω εχω εναν γνωστο που εχει γκομενα μια ξανθια που ειναι φιλη της κομμωτριας που παει η ξαδερφη της ιωαννας και μετεφερε οτι της ειπε ενα βραδυ ο ζαγορακης, οτι θα παρουμε μεγαλο ποδοσφαιριστη...σε αξια...δεν μπορω να σας πω το ονομα βαβαια, οσο και να με πιεσετε...
blackterror4

μας αναστατωσες ρικελμε.ρε λες να σε εσυ που ρδεις απο μποκα?αλλα θα με πεις δεν εισαι φορ.ειδωμεν
blackterror4

alexei έγραψε:και γω εχω εναν γνωστο που εχει γκομενα μια ξανθια που ειναι φιλη της κομμωτριας που παει η ξαδερφη της ιωαννας και μετεφερε οτι της ειπε ενα βραδυ ο ζαγορακης, οτι θα παρουμε μεγαλο ποδοσφαιριστη...σε αξια...δεν μπορω να σας πω το ονομα βαβαια, οσο και να με πιεσετε...

ελα ρε εσυ πεστο.πλιζ
zavakara4

Δημοσίευση από zavakara4 »

alexei egrapses foveros. :x
papageorgopoulos

Δημοσίευση από papageorgopoulos »

aderfe o baiano pezi kapu stin arabia eki kato ko saudati exi pe3i fetos 3 mats ta dio os alagi.den 8elo na mpo kego sto tripaki se auta pu leei o riqelme ala apo auta pu grafi ego katalabeno k ektimo pos enoi ton NIHAT.....makari na gini kana tetio ker8i autos o terastios pextis stin PAOKARA :?
blackterror4

μπα λιγο δυσκολα να ρθει ο νιχατ.παντος αν ερθει μπουγιουκ νιχατ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

λιγο δυσκολο??? αν ηταν ΛΙΓΟ θα τον περναμε.... :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Ο σαχπα θα βαλει το πολυ ενα μυριο..Και 200 και 300 χιλιαρικα για μιση περιοδο δεν ειναι λιγα..Εχουμε χασει τον ελεγχο οσον αφορα τα οικονομικα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”