Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
Οταν λες μανατζερ εννοεις το παιχνιδι>???????Με κουφανες τωρα,,,
Βιντεακια,μανατζερ και τετοια δε λενε ΤΙΠΟΤΑ..Μονο τα ματακια μας λενε..
Ρωτα το μανατζερ αν θα επαιζε καλα ο Μπακαγιοκο ,τι παικτης ειναι ο Βερον ..
Αν ειναι δυνατον να κρινετε με βαση ενα παιχνιδι,(Που ομολογουμενως ειναι εξαιρετικο και πολλες φορες πλησιαζει σε στατιστικα την αληθεια)
Βιντεακια,μανατζερ και τετοια δε λενε ΤΙΠΟΤΑ..Μονο τα ματακια μας λενε..
Ρωτα το μανατζερ αν θα επαιζε καλα ο Μπακαγιοκο ,τι παικτης ειναι ο Βερον ..
Αν ειναι δυνατον να κρινετε με βαση ενα παιχνιδι,(Που ομολογουμενως ειναι εξαιρετικο και πολλες φορες πλησιαζει σε στατιστικα την αληθεια)
-
- magiktigra
riquelme έγραψε:Παιδες και εγω ειμαι με την αποψη του παιδιου που μιλησε για περιταιρω ενισχυση απο τις 2-3 κινησεις που λεγανε αρχικα,δηλαδη παμε για 3-4 κινησεις μια και οντως το πακετο θα χωθει για τον φορ μια και μπορει να μην το λενε ευραιως,αλλα στην διοικηση ειναι αποφασισμενοι να χτπησουν τον τιτλο απο φετος αφου βλεπουν οτι τους παιρνει να το κανουν.
Εξαλου κακα τα ψεματα η ομαδα χρειαζεται ενισχυση πανω απο 3 παικτες.
Το ονομα που εμαθα για τον φορ απο ατομο της δοιηκησης ειναι ασσυληπτο πραγματικα για το μεγεθος μας(προς το προν τουλαχιστον), γι'αυτο και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει,παντως ορκιστηκα να μην το πω,και να σας πω οτι αν ερθει 8α ερθει μονο και μονο για να χτυπησουμε τον τιτλο, κα8ως θα παρει ολο τον παρα και 8α ερθει για 6 μηνες,αφου μετα και να 8ελουμε να τον κρατησουμε θα ειναι πολυ δυσκολο.Εχει προταση και απο την πατριδα του,(μεγαλυτερη οικονομικα).το σκεφτεται παρα πολυ για το τι θα κανει,ο ΠΑΟΚ υπερεχει στο οτι ειναι στην ευρωπη,ο ζησης τον εχει στο ψησιμο εδω και 2 εβδομαδες και αυτος συνεχιζει να σκεφτεται και να τον εχει σε αναμονη.
Σας βεβαιω οτι αμα ερ8ει αυτος ο παικτης 8α χρειαστει τουλαχιστον να αλλαξουμε αεροδρομιο.
Αμην παναγια μου
![]()
Ααααα..καλύτερα πες πως δέν ξέρεις ?Καψόνια μας κάνεις?Θα πεθάνουμε

-
-
alexei έγραψε:και γω εχω εναν γνωστο που εχει γκομενα μια ξανθια που ειναι φιλη της κομμωτριας που παει η ξαδερφη της ιωαννας και μετεφερε οτι της ειπε ενα βραδυ ο ζαγορακης, οτι θα παρουμε μεγαλο ποδοσφαιριστη...σε αξια...δεν μπορω να σας πω το ονομα βαβαια, οσο και να με πιεσετε...
ελα ρε εσυ πεστο.πλιζ
-
-