Φίλιππος Δάρλας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αλήτη Ζαγοράκη έδωσες τον Μελίσση για να πάρεις το παλτό τον Δάρλα;
Ακόμη μία περήφανη πώληση της διοίκησης ..
Πρόβατα να δω πότε θα ξυπνήσετε .. συνεχίζει το έργο του Γούμενου ο Ζαγοράκης .. ο ένας Σάλπι και ο άλλος Λάζαρο και Μελίσση ..
Τουλάχιστον ο Γούμενος μας έφερε και έναν Σικαμπάλα που ήταν παιχταράς!
Θα κάψω το διαρκείας μου ...
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

Βαλτέ και μένα σε αυτούς ζαγορ τον πουλοπουλο ρε δεν σε θέλουμε ουστ :)

Παντός για τον δαρλα πριν 2,5 χρόνια ήταν ισος ο καλύτερος μπακ αλλά ένταξη μετά τον τραυματισμό του μπορεί και να μην μας έβγαινε σημασία έχει ώμος να μείνει κιόλας το ελπίζω γατί είναι δανικός όχι δικός μας..

:?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Γιατι σε φέραμε ρε ζαγορ?????για να είμαστε δεύτεροι????????ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΡΕ????ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ......

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΓΕ.

:lol:

Τον δαρλα πρεπει να το κρατήσουμε εστω και σαν αλλαγή (αν παρουμε κατι καλύτερο)

σταθερος και εξελίξιμος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ζαγοράκη αεκτσή?? τσιράκι και δούλε του βγεννόπουλου?? άντε αγοράκι μου πάρε τα πρόβατά σου και πάνε στην πορτογαλία με τον καρπουζά που μας έφερες...

άντε να ούμε ΄φύγε από τα όνειρά μας...
είσαι λίγος..

όσο για δάρλα..... αυτός που σκέφτηκε να τον φέρει δεν ξέρει γρι από μπάλα... μας φόρτωσε την παλτουδιά του βάζελου....
aston23

baok se leoooo

Δημοσίευση από aston23 »

kala mia kaki emfanisi kai pirovolite tin omadara mas
oso gia ton darla mas evgale aspro prosopous ston proto giro einai statheros kai tha dosei pisteuo pio pola tin kainourgia xronia
xronia polla se olous
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

:?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πλάκα κάνουν φίλε μου. Έπρεπε να το καταλάβεις από την στιγμή που μπήκε στο τριπάκι και ο Novito. :)
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

stephanos έγραψε:Πλάκα κάνουν φίλε μου. Έπρεπε να το καταλάβεις από την στιγμή που μπήκε στο τριπάκι και ο Novito. :)
Tελικα ο Νοvito ειναι το χαπακι για την μελαγχολια...Παιρνεις ενα Novito και τα βλεπεις ολα ασπρομαυρα....
maik.paok

Δημοσίευση από maik.paok »

τώρα που ήρθε και ο lino ο δάρλας που θα παίξει
κανονικά ίδια θέση παίζουν τι γίνετε πολύ περίεργο
δεν πιστεύω να έχουμε καμια έκπληξη και φυγή
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Ευχαριστώ τον Ζαγόρ για την πανέξυπνη κίνηση να πουλήσει Μελλίση και να πάρει και λεφτά και τον Δάρλα.Και ευχαριστώ και τον κ.Πατέρα και τον πολυμετοχίκο που δεν ξέρουν γρι από μπάλα και μας τον έστειλαν...Θα γίνει ακόμα καλύτερος ο Δάρλας...Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ρε σεις ξερει κανεις αν υπαρχει οψιον στο συμβολαιο. κατι ειχα ακουσει για 700.000. αν ισχυει σιγουρα τ αξιζει τα λεφτα.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Έτσι είχα ακούσει κι εγώ αδερφέ.δεν ξέρω αν είναι σίγουρο όμως.
Πάντως σίγουρα αξίζει.

:)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Μη τρελαινόμαστε ρε παιδιά,μάλλον η παρουσία παιχτών τύπου χαραλάμπους μας έκανε να βλέπουμε παίχτες τύπου ντάρλα για παιχταράδες.Δεν είναι όμως έτσι,για θυμηθείτε παίχτες τύπου ολιβάρες p.x. Εάν ο δάρλας είναι καλός τότε εκείνος τι ήταν?Για εμενα είναι μέτριος ο δάρλας και ειδικά αμυντικά υστερεί πολύ και για αυτό παίζει πολύ μετά χερια.
salamalenco

Δημοσίευση από salamalenco »

trel@menos έγραψε:ρε σεις ξερει κανεις αν υπαρχει οψιον στο συμβολαιο. κατι ειχα ακουσει για 700.000. αν ισχυει σιγουρα τ αξιζει τα λεφτα.
Ναι φίλε ισχύει είναι δανεικός για δύο χρόνια με οψιόν αγοράς κοντά στις 700.000
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Johnys έγραψε:Μη τρελαινόμαστε ρε παιδιά,μάλλον η παρουσία παιχτών τύπου χαραλάμπους μας έκανε να βλέπουμε παίχτες τύπου ντάρλα για παιχταράδες.Δεν είναι όμως έτσι,για θυμηθείτε παίχτες τύπου ολιβάρες p.x. Εάν ο δάρλας είναι καλός τότε εκείνος τι ήταν?Για εμενα είναι μέτριος ο δάρλας και ειδικά αμυντικά υστερεί πολύ και για αυτό παίζει πολύ μετά χερια.
φιλε αν μου πεις εναν καλυτερο αυτην την εποχη τοτε παω πασο. και η λογικη "τοτε ο ταδε τι ηταν" δεν ειναι καθολου ορθη. με την ιδια λογικη τι να τον κανω τον ιβιτς οταν ο κουδας ηταν δεκα κλασεις ανωτερος.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Επειδή δεν ασχολούμαι με mats άλλον ομάδων δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλα αυτό δεν αναιρεί ότι δεν είναι τόσο καλός όσο το κάνουν κάποιοι,τουλάχιστον κατά τι γνώμη.Όσο για κούδα εγώ όπως είδες δε πήγα τόσο πίσω στη περίπτωση του ολιβάρες και για τον ίβιτς πιστεύω ότι λίγο πολύ έχουμε όλοι μας κακή άποψη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”