Φίλιππος Δάρλας
Αλήτη Ζαγοράκη έδωσες τον Μελίσση για να πάρεις το παλτό τον Δάρλα;
Ακόμη μία περήφανη πώληση της διοίκησης ..
Πρόβατα να δω πότε θα ξυπνήσετε .. συνεχίζει το έργο του Γούμενου ο Ζαγοράκης .. ο ένας Σάλπι και ο άλλος Λάζαρο και Μελίσση ..
Τουλάχιστον ο Γούμενος μας έφερε και έναν Σικαμπάλα που ήταν παιχταράς!
Θα κάψω το διαρκείας μου ...
Ακόμη μία περήφανη πώληση της διοίκησης ..
Πρόβατα να δω πότε θα ξυπνήσετε .. συνεχίζει το έργο του Γούμενου ο Ζαγοράκης .. ο ένας Σάλπι και ο άλλος Λάζαρο και Μελίσση ..
Τουλάχιστον ο Γούμενος μας έφερε και έναν Σικαμπάλα που ήταν παιχταράς!
Θα κάψω το διαρκείας μου ...
- Alexakisg4
ζαγοράκη αεκτσή?? τσιράκι και δούλε του βγεννόπουλου?? άντε αγοράκι μου πάρε τα πρόβατά σου και πάνε στην πορτογαλία με τον καρπουζά που μας έφερες...
άντε να ούμε ΄φύγε από τα όνειρά μας...
είσαι λίγος..
όσο για δάρλα..... αυτός που σκέφτηκε να τον φέρει δεν ξέρει γρι από μπάλα... μας φόρτωσε την παλτουδιά του βάζελου....
άντε να ούμε ΄φύγε από τα όνειρά μας...
είσαι λίγος..
όσο για δάρλα..... αυτός που σκέφτηκε να τον φέρει δεν ξέρει γρι από μπάλα... μας φόρτωσε την παλτουδιά του βάζελου....
baok se leoooo
kala mia kaki emfanisi kai pirovolite tin omadara mas
oso gia ton darla mas evgale aspro prosopous ston proto giro einai statheros kai tha dosei pisteuo pio pola tin kainourgia xronia
xronia polla se olous
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

oso gia ton darla mas evgale aspro prosopous ston proto giro einai statheros kai tha dosei pisteuo pio pola tin kainourgia xronia
xronia polla se olous
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team

- fofanaserres
- trel@menos
Μη τρελαινόμαστε ρε παιδιά,μάλλον η παρουσία παιχτών τύπου χαραλάμπους μας έκανε να βλέπουμε παίχτες τύπου ντάρλα για παιχταράδες.Δεν είναι όμως έτσι,για θυμηθείτε παίχτες τύπου ολιβάρες p.x. Εάν ο δάρλας είναι καλός τότε εκείνος τι ήταν?Για εμενα είναι μέτριος ο δάρλας και ειδικά αμυντικά υστερεί πολύ και για αυτό παίζει πολύ μετά χερια.
-
- trel@menos
φιλε αν μου πεις εναν καλυτερο αυτην την εποχη τοτε παω πασο. και η λογικη "τοτε ο ταδε τι ηταν" δεν ειναι καθολου ορθη. με την ιδια λογικη τι να τον κανω τον ιβιτς οταν ο κουδας ηταν δεκα κλασεις ανωτερος.Johnys έγραψε:Μη τρελαινόμαστε ρε παιδιά,μάλλον η παρουσία παιχτών τύπου χαραλάμπους μας έκανε να βλέπουμε παίχτες τύπου ντάρλα για παιχταράδες.Δεν είναι όμως έτσι,για θυμηθείτε παίχτες τύπου ολιβάρες p.x. Εάν ο δάρλας είναι καλός τότε εκείνος τι ήταν?Για εμενα είναι μέτριος ο δάρλας και ειδικά αμυντικά υστερεί πολύ και για αυτό παίζει πολύ μετά χερια.
Επειδή δεν ασχολούμαι με mats άλλον ομάδων δε μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλα αυτό δεν αναιρεί ότι δεν είναι τόσο καλός όσο το κάνουν κάποιοι,τουλάχιστον κατά τι γνώμη.Όσο για κούδα εγώ όπως είδες δε πήγα τόσο πίσω στη περίπτωση του ολιβάρες και για τον ίβιτς πιστεύω ότι λίγο πολύ έχουμε όλοι μας κακή άποψη.