Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από Gospi »

ElMechanico έγραψε:Μάλιστα. Επειδή προτιμώ Μυστακίδη από Πρίγιοβιτς, δεν είμαι ΠΑΟΚ!

Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πριν αποκτηθεί φορ έλεγαν πως χρειαζόμαστε γρήγορο φορ , με προσωπική ενέργεια ,μπουκαδόρο κλπ Και μετά ήρθε ο Πρίγιοβιτς. :D

Υ.Γ. Δεν ξέρω ακόμη καλά τους κανόνες του φόρουμ. Μπορεί να σε λέει κάποιος ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ επειδή προτιμάς αλλον παίκτη απ'αυτόν που θέλει αυτός; Αν τον σκυλοβρίσω θα έχω αδικο;
Δεν εισαι ΠΑΟΚ επειδη μιλας υποτιμητικα για παιχτη του ΠΑΟΚ ο οποιος ακομη δεν εχει παιξει παραπανω απο 25 λεπτα συνολικα.
Και μαλιστα το κανεις σε μια περιοδο που η ομαδα πεταει και κανενας δεν εχει να γκρινιαξει για κατι.
Δυστυχως αγαπητε περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες που η ομαδα εδινε δικαιωματα για γκρινια, οππτε κατι τυποι σαν εσενα πλεον χτυπανε ασχημα στο ματι οταν κανουν την εμφανιση τους!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GettaRobott

Δημοσίευση από GettaRobott »

ελ μεκανικο τι λες ρε φιλος?και ο ραπτοπουλος τα ιδια ακριβως ελεγε για πριγιο,με 2 20 λεπτα εβγαλε συμπερασμα η μπαλαδοφατσα :lol: :lol: :lol: :lol: .
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο ΠΑΟΚ, προς το παρόν, έχει μάθει να παίζει χωρίς φορ. Δεδομένο ότι τώρα που έχει ΦΟΡ, θα πρέπει να τον βάλει κι αυτόν στο παιχνίδι του. Αυτό πιθανόν να πάρει χρόνο...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ναι όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήθελε γρήγορο μπουκαδορο επιθετικό, μόνο που η ΠΑΕ δεν αγοράζει παίκτες ανάλογα με το πώς τους θέλουν οι οπαδοι αλλά ο προπονητής. Από την στιγμή που ο προπονητής ήθελε τέτοιο στυλ παίκτη τέτοιο πήραμε! Άμα κάνει τις δουλειές που θέλει ο προπονητής στο γήπεδο καλό είναι να κρατάμε κλείσε το στόμα μας γιατί σημασία έχει το καλό τις ομάδας και όχι το τι θέλουμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Gospi έγραψε:
ElMechanico έγραψε:Μάλιστα. Επειδή προτιμώ Μυστακίδη από Πρίγιοβιτς, δεν είμαι ΠΑΟΚ!

Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πριν αποκτηθεί φορ έλεγαν πως χρειαζόμαστε γρήγορο φορ , με προσωπική ενέργεια ,μπουκαδόρο κλπ Και μετά ήρθε ο Πρίγιοβιτς. :D

Υ.Γ. Δεν ξέρω ακόμη καλά τους κανόνες του φόρουμ. Μπορεί να σε λέει κάποιος ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ επειδή προτιμάς αλλον παίκτη απ'αυτόν που θέλει αυτός; Αν τον σκυλοβρίσω θα έχω αδικο;
Δεν εισαι ΠΑΟΚ επειδη μιλας υποτιμητικα για παιχτη του ΠΑΟΚ ο οποιος ακομη δεν εχει παιξει παραπανω απο 25 λεπτα συνολικα.
Και μαλιστα το κανεις σε μια περιοδο που η ομαδα πεταει και κανενας δεν εχει να γκρινιαξει για κατι.
Δυστυχως αγαπητε περασαν ανεπιστρεπτι οι εποχες που η ομαδα εδινε δικαιωματα για γκρινια, οππτε κατι τυποι σαν εσενα πλεον χτυπανε ασχημα στο ματι οταν κανουν την εμφανιση τους!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει, ο τύπος παίζει να κάνει guest σε εκπομπές του Ραπτόπουλου και του υπαλλήλου του δήμου. Μην ασχολείστε. Θα εξαφανιστούν σιγά σιγά όλοι αυτοί όταν διαπιστώσουν ότι οι ίντριγκαδορικες απόψεις τους όχι απλά δεν ενδιαφέρουν, αλλά προκαλούν γέλιο.
Έβρισκαν τόσα χρόνια και έκαναν.
Άβαταρ μέλους
Pink Man

Δημοσίευση από Pink Man »

Για να γελασουμε και λιγο... χτες εμεινε ελευθερος ο...

http://www.transfermarkt.co.uk/giannis- ... eler/25721
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Υπερβολικός ο elmechanico, αλλά υπερβολικές και οι επιθέσεις εναντίον του. Ας μην τον κρίνουμε οριστικά από 2 "εικοσαλεπτα " (10 αναρτήσεις). Η πορεία θα δείξει, μέχρι τώρα μόνο η κρίση για Πριγιοβιτς ήταν κάπως.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ρε παιδια ακομη δε μπορουνε να κριθουνε οι μεταγραφες ειναι νωρις ξεκολληστε και μην κρινεται.Εμπιστοσυνη στην ομαδα και ολα θα πανε καλα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μα ποτε πρόλαβες και έβγαλες συμπέρασμα για πριγιοβιτς ; μην βιαζεσε
Άβαταρ μέλους
GettaRobott

Δημοσίευση από GettaRobott »

Σε παρακαλω οι μπαλαδοφατσες ραπτοπουλος,καμορας μιλησαν ρε συ πτολεμαιδα τι δεν καταλαβαινεις? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ElMechanico έγραψε:Ίσως το καμπανάκι είναι για το Σέρβο Σάκη Παπάζογλου...

Δε θέλω να το πιστέψω πως θα δώσουν έστω κι ένα ευρώ επιπλέον για σέντερ φορ. Όχι ότι με νοιάζουν τα λεφτά του Σαββίδη .Αντιπαθώ τους οπαδούς-λογιστές. Το θέμα μου είναι πως έδωσαν 2 μύρια για έναν παίκτη που αποκλείεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό φέτος. Αισθάνονται κι αυτοί πως δεν καλύφθηκαν μ'αυτή την επιλογή.Όσο πίσω σε φυσική κατάσταση και να είσαι ,αν δυο μέτρα γομάρι δεν μπορείς να πάρεις κεφαλιά,τότε τι να περιμένουμε; Ότι θα ντριμπλάρεις και θα μοιράζεις σακούλες στους αμυντικούς; Πως; Περπατώντας; Αυτά τα είδατε όλοι αλλά διστάζετε να τα γράψετε...

Για μένα, θα το ξαναπώ, πως η λύση είναι πολύ απλή. Λέγεται Μυστακίδης για βασικό φορ . Και άσε τον Πρίγιοβιτς να μπαίνει ως αλλαγή του για τα τελευταία 10 λεπτά.

Άντε να κάνουμε και καμιά κριτική.Πήξαμε στα γλυκόλογα και στα μέλια τόσες μέρες...
Ευγε. Καλωσηρθες να μας σβησεις καθε ενδοιασμό που είχαμε γιατι τα βλεπαμε αλλα δεν τα γράφαμε.

Κανε και καμια κριτικη μπραβο. Τοσες μερες στα μελια παει και παρατεταμενα καλα η ομαδα, δεν εχουν τι να πουνε και οι εναπομειναντες κραχτες στα ραδια, θα την κλεισουν την επιχειρηση οι μη δημοσιογραφοι ραδιοφονικοι παραγωγοι. Και ειναι κριμα τοσα χρονια προσπαθεια
UGG

Δημοσίευση από UGG »

Μέχρι να φορμαριστεί ο Πριγιοβιτς συμφωνώ Μουστακίδης στα φορ και σε κάποια ματς θα ήταν καλή σκέψη ο Ενρικε και των Ουαρντα αριστερά
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μετα ,πανντως,απο αυτο το ποσταρισμα για τον Πριγιοβιτς....βρισκω και γω το θαρρος να πω....

Αυτος ο Ενρικε....δεν προκειται να παιξει μπαλα....Πεταμενα λεφτα δωσαμε...Πολυ τσαπατσουκης ειναι!...Ασε που μετα τα πρωτα δεκα μετρα χανει την ταχυτυτα του!...Ποια ταχυτητα,δηλαδη....εστω αυτη που εχει...

Χωρις εξτρεμ αφησαν την ομαδα,οι μυρωδιες!....
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Αυτο cartman δε το περνάω. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη αλλά μπορούμε να κρίνουμε και μόνοι μας. sn0ufel4
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Τραγική η αντιμετώπιση οποιουδήποτε γράψει μια διαφορετική γνώμη. Εντάξει, το παλικάρι κακώς έκανε χαρακτηρισμό για τον Πρίγιοβιτς και κακώς προεξοφλεί ότι δεν θα βοηθήσει αλλά και 10 παραθέσεις για να του την πείτε υπερβολικό είναι. Προσωπικά διαφωνώ μαζί του και για το Μυστακίδη, που θα μπορούσε ίσως στο μέλλον αλλά θέλει πολλά καρβέλια ακόμα για να θεωρηθεί από τις βασικές επιλογές στο φορ, συμφωνώ όμως σε αυτό που υπονοεί, ότι σε μερικά παιχνίδια, κυρίως εκτός έδρας, η ομάδα θα ήταν πιο λειτουργική με έναν ελαφρύ γρήγορο φορ παρά με φορ σε στυλ target man. Αλλά αυτό είναι επιλογή του κόουτς και άρα σεβαστή. Όπως και να χει περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Πρίγιο, εμένα μ αρέσει πολύ σαν παίχτης κι ελπίζω να βρεθεί σύντομα σε φουλ κατάσταση γιατί από τους υπόλοιπους φορ δεν περιμένω και πολλά.
Αλλά ψυχραιμία με τις αντίθετες γνώμες, δεν έχει καμία αξία το φόρουμ αν δεν υπάρχει και μια μίνιμουμ ελευθερία γνώμης. Και ήδη είναι αρκετοί αυτοί για τους οποίους δεν επιτρέπεται καμία κριτική αλλά μόνο αποθεωτικά σχόλια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”