Καινουριο ζαγορακη πηγαν να μας τον βγαλουν καποιοιnothu έγραψε:Ποιος εκανε δηλαδη θεο τον τζανδαρη; Εγω απ οσο θυμαμαι απ ολους καντηλια ετρωγε τοτε.CCCP έγραψε:H εκφραση ειναι υπερβολικη φυσικα, το νοημα της οχι.
Ναι ρε nothu με ενοχλει κι εμενα και αλλους το υπερβολικο γλυψιμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ σε παικτες μονο και μονο επειδη ειναι "δικα μας παιδια". Εσενα σε ενοχλει το οτι μας ενοχλει αυτο, το καταλαβαμε.
Και με ενοχλει γιατι θεωρω οτι κανει κακο στην ομαδα, οχι επειδη ειμαι κακος και εχω προβλημα με τα παιδια μας.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Τελος απο τον γκει ο μανούρας πρώην αρχηγός του. Από την μέρα που τον πέτυχα μπροστά μου μετά το μουντιάλ, δεν ξαναστέριωσε παιχνίδι στην σιχαμερή ομάδα:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 15#p851903
Φέρτε μου τον επόμενο

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 15#p851903
Φέρτε μου τον επόμενο

Ο Τζανδάρης πλήρωσε τις λάθος επιλογές του, αλλά και τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή του, αν είχε κάνει τη σωστή επιλογή να μείνει στην ομάδα μας. Τα απαξιωτικά σχόλια πάθους, είναι υπερβολικά και πλέον ανευ αντικειμένου και ούτε αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά από τις ακαδημίες.
ΥΓ. Ο τραυματισμός του ήταν ο 2ος, γιατί είχε ακόμη ένα σοβαρό όταν έπαιζε στις ακαδημίες. Είχε επανέλθει στους τελικούς της Τρίπολης.
ΥΓ. Ο τραυματισμός του ήταν ο 2ος, γιατί είχε ακόμη ένα σοβαρό όταν έπαιζε στις ακαδημίες. Είχε επανέλθει στους τελικούς της Τρίπολης.
- ΑποστόληςΑ
Ο Τζανδάρης στον ΠΑΟΚ ήταν ένας μετριότατος παίκτης που μπήκε στην βασική 11άδα χάρη στον ΑΑ που έβλεπε προσόντα που οι περισσότεροι δεν βλέπαμε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν τρεχαντήρι και είχε τα περισσότερα κλεψίματα, αλλά με τη μπάλα στα πόδια ήταν κάτω του μετρίου.
- efthimis_paok
Μανιατης και ολαιταν δεν αποδεσμεύτηκαν τυχαία και μάλιστα αφού έκλεισαν οι μεταγραφές. Κάτι έρχεται..
Αποστόλη και ο Σακχοφ για πολλούς είναι μετριότατος παίχτης, έλα όμως που μάλλον ο Ίβιτς δεν έχει την ίδια άποψη. Το πως θα εξελιχθεί ένας νέος παίχτης κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά. Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, η τύχη και οι συγκυρίες. Η σιγουριά σου στις κρίσεις σου για την αξία παιχτών είναι υπερβολική.
ΥΓ. Στα 55 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο είδα ταλέντα να εξαφανίζονται και "μετριότητες" να διαπρέπουν.
ΥΓ. Στα 55 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο είδα ταλέντα να εξαφανίζονται και "μετριότητες" να διαπρέπουν.
- ΑποστόληςΑ
Δυστυχώς αυτή είναι η άποψή μου. Η κριτική είναι πάντοτε υποκειμενική.
- ElMechanico
Φοβερό εξαράκι θα γινόταν ο Τζανδάρης αν έμενε. Τόσο ταχυδυναμικό παίκτη έχω χρόνια να δω στο κέντρο μας. Και μπάλα ξέρει αλλά τότε είχε άγχος ως άπειρος νεοεμφανιζόμενος με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στο λάθος. Καμιά σύγκριση με τον Κάτσε των 50 κιλών.
Δεν αμφισβητώ το δικαίωμα σου να έχεις άποψη, απορώ με το απόλυτο της άποψης. Στο ποδόσφαιρο μόνο εκτίμηση μπορεί να κάνει κάποιος, ποτέ δεν μπορεί να είναι βέβαιος.
- john4serres
ΑΕΛ 1:1 Κέρκυρα
Παναιτωλικος 2:0 Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιαννινα : Παναθηναϊκός στις 19:30
Παναιτωλικος 2:0 Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιαννινα : Παναθηναϊκός στις 19:30
- thanos-xanthi
- thanos-xanthi
Αμπαλος τζανδαρης...πραγματικά... καμια σύγκριση με κάτσε όντως...ElMechanico έγραψε:Φοβερό εξαράκι θα γινόταν ο Τζανδάρης αν έμενε. Τόσο ταχυδυναμικό παίκτη έχω χρόνια να δω στο κέντρο μας. Και μπάλα ξέρει αλλά τότε είχε άγχος ως άπειρος νεοεμφανιζόμενος με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στο λάθος. Καμιά σύγκριση με τον Κάτσε των 50 κιλών.
Πλασματική βαθμολογία. Έπρεπε απλά να είμαστε στη θέση του γαυρου και αυτοί στη δικιά μας. Μέχρι το τέλος τρένο.