Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η λίστα δεν αλλάζει πλέον, παρά μόνο σε περίπτωση τραυματισμού τερματοφύλακα.
Επίσης το πιθανότερο είναι ο παίχτης να μην είναι ελεύθερος, καθώς τον τελευταίο μήνα γίνονται κινήσεις μεταγραφής του σε ομάδες της πατρίδας του και σκαλώνουν σε δικαιώματα των προηγούμενων ομάδων του.
Οι τελευταίες χρονιές ήταν χάλια και το τελευταίο 6μηνο μάλλον προπονείται μόνος του, όπως προβάλλει o ίδιος στο insta
Επίσης το πιθανότερο είναι ο παίχτης να μην είναι ελεύθερος, καθώς τον τελευταίο μήνα γίνονται κινήσεις μεταγραφής του σε ομάδες της πατρίδας του και σκαλώνουν σε δικαιώματα των προηγούμενων ομάδων του.
Οι τελευταίες χρονιές ήταν χάλια και το τελευταίο 6μηνο μάλλον προπονείται μόνος του, όπως προβάλλει o ίδιος στο insta
- back in black
Ούτε για ξωκλήσι αδερφέpilotos έγραψε:Τεσπα, αυτόν τον παπά τον είδατε σε βίντεο; λέει τίποτα;
SM-G935F
MANIAKOS έγραψε:Υπονοείς οτι ο πορκυ πουλάει παπά ;
Κανας μοντ δεν υπαρχει να επιληφθεί
;;

ΠΟΡΚΥ forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ο ritiri-er έκλεισε ή όχι ακόμα???

Κακές, ξεκακές εγώ βλέπω πως για να πέσει κάτω θέλει κολτ 45ρι 1911......μου αρέσει αν κάνει 300Κ για ένα χρόνο.MANIAKOS έγραψε:Πρεπει να ταν καλος αλλα εχει κανει σερι κακές χρονιές
- kataramenos5
stelyk έγραψε:Εχει πεσει ονομα-παπας και δεν κουνιετε φυλλο, τι να πω ρε... ντρεπομαι για λογαριασμο μας.

Που μας καταντησανε ρε ...
- GettaRobott
Ετσι, λενε υπογραφει για 1.5 χρονο. Αν ισχυει τοτε δειχνει οτι θελει να περασει σαλκε ο ιβαν αλλα και να εχει μια εμπειρη εναλλακτικη πισω απο τον Πριγιο.cellophan έγραψε:Κακές, ξεκακές εγώ βλέπω πως για να πέσει κάτω θέλει κολτ 45ρι 1911......μου αρέσει αν κάνει 300Κ για ένα χρόνο.MANIAKOS έγραψε:Πρεπει να ταν καλος αλλα εχει κανει σερι κακές χρονιές
Ντινγκ ντονγκ Κλαους....
- ElMechanico
Ίσως το καμπανάκι είναι για το Σέρβο Σάκη Παπάζογλου...
Δε θέλω να το πιστέψω πως θα δώσουν έστω κι ένα ευρώ επιπλέον για σέντερ φορ. Όχι ότι με νοιάζουν τα λεφτά του Σαββίδη .Αντιπαθώ τους οπαδούς-λογιστές. Το θέμα μου είναι πως έδωσαν 2 μύρια για έναν παίκτη που αποκλείεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό φέτος. Αισθάνονται κι αυτοί πως δεν καλύφθηκαν μ'αυτή την επιλογή.Όσο πίσω σε φυσική κατάσταση και να είσαι ,αν δυο μέτρα γομάρι δεν μπορείς να πάρεις κεφαλιά,τότε τι να περιμένουμε; Ότι θα ντριμπλάρεις και θα μοιράζεις σακούλες στους αμυντικούς; Πως; Περπατώντας; Αυτά τα είδατε όλοι αλλά διστάζετε να τα γράψετε...
Για μένα, θα το ξαναπώ, πως η λύση είναι πολύ απλή. Λέγεται Μυστακίδης για βασικό φορ . Και άσε τον Πρίγιοβιτς να μπαίνει ως αλλαγή του για τα τελευταία 10 λεπτά.
Άντε να κάνουμε και καμιά κριτική.Πήξαμε στα γλυκόλογα και στα μέλια τόσες μέρες...
Δε θέλω να το πιστέψω πως θα δώσουν έστω κι ένα ευρώ επιπλέον για σέντερ φορ. Όχι ότι με νοιάζουν τα λεφτά του Σαββίδη .Αντιπαθώ τους οπαδούς-λογιστές. Το θέμα μου είναι πως έδωσαν 2 μύρια για έναν παίκτη που αποκλείεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό φέτος. Αισθάνονται κι αυτοί πως δεν καλύφθηκαν μ'αυτή την επιλογή.Όσο πίσω σε φυσική κατάσταση και να είσαι ,αν δυο μέτρα γομάρι δεν μπορείς να πάρεις κεφαλιά,τότε τι να περιμένουμε; Ότι θα ντριμπλάρεις και θα μοιράζεις σακούλες στους αμυντικούς; Πως; Περπατώντας; Αυτά τα είδατε όλοι αλλά διστάζετε να τα γράψετε...
Για μένα, θα το ξαναπώ, πως η λύση είναι πολύ απλή. Λέγεται Μυστακίδης για βασικό φορ . Και άσε τον Πρίγιοβιτς να μπαίνει ως αλλαγή του για τα τελευταία 10 λεπτά.
Άντε να κάνουμε και καμιά κριτική.Πήξαμε στα γλυκόλογα και στα μέλια τόσες μέρες...
- GettaRobott
- sakis_the_fraud
Τι σχεση εχει η Σαλκε;Dimg4 έγραψε:Ετσι, λενε υπογραφει για 1.5 χρονο. Αν ισχυει τοτε δειχνει οτι θελει να περασει σαλκε ο ιβαν αλλα και να εχει μια εμπειρη εναλλακτικη πισω απο τον Πριγιο.cellophan έγραψε:Κακές, ξεκακές εγώ βλέπω πως για να πέσει κάτω θέλει κολτ 45ρι 1911......μου αρέσει αν κάνει 300Κ για ένα χρόνο.MANIAKOS έγραψε:Πρεπει να ταν καλος αλλα εχει κανει σερι κακές χρονιές
Ντινγκ ντονγκ Κλαους....
Η λιστα για το γιουροπα εχει κλεισει.
Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk
Ο μόνος που αξίζει από την λίστα των ελευθέρων είναι ο Ισπανός Βάσκεθ που πριν από 2 χρόνια είχε κάνει όργια με την Μπριζ...Είναι δεκάρι και ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης εκεί...όπως και σε οποιαδήποτε θέση νομίζω..Φυσιογνωμικά αλλά και ποιοτικά θυμίζει αρκετά Περέιρα..
https://www.youtube.com/watch?v=y741OLgvM-4
https://www.youtube.com/watch?v=Q_jwxWbyow8
https://www.youtube.com/watch?v=y741OLgvM-4
https://www.youtube.com/watch?v=Q_jwxWbyow8
Αυτός πραγματι αν ψαχναμε για παίκτη στη θεση του θα ηταν ενδιαφερουσα περιπτωση.
Πάντως δεν είναι και ο μόνος, οπως το έψαξα λίγο υπάρχουν και άλλες καλές περιπτωσεις, λιγες φυσικά.
Δεν πιστεύω όμως ότι αυτη τη στιγμη ψάχει για καποια μεταγραφη η ομάδα.
Πάντως δεν είναι και ο μόνος, οπως το έψαξα λίγο υπάρχουν και άλλες καλές περιπτωσεις, λιγες φυσικά.
Δεν πιστεύω όμως ότι αυτη τη στιγμη ψάχει για καποια μεταγραφη η ομάδα.
Σοβαρολογεις ρε φιλε?Ειλικρινα τωρα θες και τα λες?ElMechanico έγραψε:Ίσως το καμπανάκι είναι για το Σέρβο Σάκη Παπάζογλου...
Αντε μαζευτειτε λιγο μερικοι! Ακου εκει τα βλεπουμε ολοι και δεν μιλαμε!
Δλδ εσυ εβγαλες συμπερασμα για την αξια ενος ποδοσφαιριστη σε δυο 20λεπτα π επαιξε? Και μαλιστα σε σημειο που και τα δυο παιχνιδια ειχαν κριθει?
Τι καπνιζετε μερικοι?
Αν δεν ειστε βεβαια στημενοι για να κανετε μπουρδελο την ομαδα!
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk