Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
-
Dimg4
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Εδω ο κατσε που ειναι ανωτερος δεν μπορει να καθιερωθει στον ΠΑΟΚ, εκεινο το κουρσουμι θα εμενε?
Nαι κι ομως δε προλαβε να παιξει και ηταν έτοιμοι καποιοι αγαλμα εξω απο την Τουμπα να του στήσουνε. Τοσο απελπισμενοι για ειδωλα να λατρεψουμε. (και ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα κατα τα αλλα)Dimg4 έγραψε:Εδω ο κατσε που ειναι ανωτερος δεν μπορει να καθιερωθει στον ΠΑΟΚ, εκεινο το κουρσουμι θα εμενε?
Το φαινόμενο παίρνει ανεξέλενκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Όποιος παίκτης βγαίνει από τις ακαδημίες είναι ξαφνικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο πάνω στο οποίο ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει και να το περιμένει να παίξει μπάλα όσο και αν χρειαστεί. Με τον Τζανδάρη το φαινόμενο δεν σταμάτησε.
Κατά τα άλλα ο Τζανδάρης να ζητήσει τα ρέστα από τον μάνατζερ του και την φύση που δεν του έδωσε μυαλό.
Κατά τα άλλα ο Τζανδάρης να ζητήσει τα ρέστα από τον μάνατζερ του και την φύση που δεν του έδωσε μυαλό.
CCCP έγραψε:Απο τα καλυτερα δωρα που εχει κανει ο γαυρος στον ΠΑΟΚ.
- PAOK_Antarctica
Η απληστια τιμωρειται.Προτιμησε μια ομαδα που θα τα χε ολα ευκολα και κυριως ανηθικα.
Ανθρωπος που του ακυρωσαν κανονικοτατη γκολαρα στο γαυρολιμανο και το καλοκαιρι πηγε να τους φιλησει και το χερι,ειναι μικρος και ασημαντος χαρακτηρας. Ουτε α' εθνικη του ευχομαι να ξαναπαιξει.
Ανθρωπος που του ακυρωσαν κανονικοτατη γκολαρα στο γαυρολιμανο και το καλοκαιρι πηγε να τους φιλησει και το χερι,ειναι μικρος και ασημαντος χαρακτηρας. Ουτε α' εθνικη του ευχομαι να ξαναπαιξει.
2 σελιδες σε 3 ωρες για τον τζανδαρη και 2 σελιδες για το μπασκετ σε 2 μερες. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ελα ρε snou, ασε να βγαλουμε λιγο το αχτι μας με το τσογλανακι 
Η υπερβολη σ ολο της το μεγαλειο.CCCP έγραψε:Nαι κι ομως δε προλαβε να παιξει και ηταν έτοιμοι καποιοι αγαλμα εξω απο την Τουμπα να του στήσουνε. Τοσο απελπισμενοι για ειδωλα να λατρεψουμε. (και ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα κατα τα αλλα)Dimg4 έγραψε:Εδω ο κατσε που ειναι ανωτερος δεν μπορει να καθιερωθει στον ΠΑΟΚ, εκεινο το κουρσουμι θα εμενε?
H εκφραση ειναι υπερβολικη φυσικα, το νοημα της οχι.
Ναι ρε nothu με ενοχλει κι εμενα και αλλους το υπερβολικο γλυψιμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ σε παικτες μονο και μονο επειδη ειναι "δικα μας παιδια". Εσενα σε ενοχλει το οτι μας ενοχλει αυτο, το καταλαβαμε.
Και με ενοχλει γιατι θεωρω οτι κανει κακο στην ομαδα, οχι επειδη ειμαι κακος και εχω προβλημα με τα παιδια μας.
Ναι ρε nothu με ενοχλει κι εμενα και αλλους το υπερβολικο γλυψιμο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ σε παικτες μονο και μονο επειδη ειναι "δικα μας παιδια". Εσενα σε ενοχλει το οτι μας ενοχλει αυτο, το καταλαβαμε.
Και με ενοχλει γιατι θεωρω οτι κανει κακο στην ομαδα, οχι επειδη ειμαι κακος και εχω προβλημα με τα παιδια μας.
- Παλαιολόγος
απο ολη αυτην την κουβεντα κραταω την λεξη κουρσουμι,που ειναι ωραιοτατη και ειχα καιρο να την ακουσω
-
Dimg4
Ποιος εκανε δηλαδη θεο τον τζανδαρη; Εγω απ οσο θυμαμαι απ ολους καντηλια ετρωγε τοτε.CCCP έγραψε:H εκφραση ειναι υπερβολικη φυσικα, το νοημα της οχι.
Εκει στο νότου που τρίζει ο θάνατος κ η αγάπη κανει κροτο