21. Diego Biseswar
- Παλαιολόγος
Re: 21. Diego Biseswar
ειναι ομως παιχτης κλειδι και με ελευθερο ρολο στο passing game
εχει και γλυκια σεντρουλα/πασουλα
το (πρωτο)γκολ να το κανουν αυτοι που ειναι στο κουτι...να εχουν κινηση χωρις την μπαλα.εκρηξη,αποτελεσματικοτητα
ολα αυτα δηλ που δεν εχουμε δει απο αυτους για την ωρα ή εχουμε δει μερικως
βεβαια ελπιζω και στον κλαους και στον κουλουρη(που ειναι ελπιδοφορος,αλλα ΤΩΡΑ εχει την μεγαλη του ευκαιρια)
τον σερβο δεν τον ξερουμε ακομα,εχει περγαμηνες ομως,θα φανει στο χορτο
εχει και γλυκια σεντρουλα/πασουλα
το (πρωτο)γκολ να το κανουν αυτοι που ειναι στο κουτι...να εχουν κινηση χωρις την μπαλα.εκρηξη,αποτελεσματικοτητα
ολα αυτα δηλ που δεν εχουμε δει απο αυτους για την ωρα ή εχουμε δει μερικως
βεβαια ελπιζω και στον κλαους και στον κουλουρη(που ειναι ελπιδοφορος,αλλα ΤΩΡΑ εχει την μεγαλη του ευκαιρια)
τον σερβο δεν τον ξερουμε ακομα,εχει περγαμηνες ομως,θα φανει στο χορτο
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Παρότι μας αρέσει να κράζουμε και να ρίχνουμε το φταίξιμο σε έναν παίκτη (στην προκειμένη τζαβέλλας), δεν είναι τυχαίο πως η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, εκτός των άλλων, έχει συνδυαστεί με το φορμάρισμα του Μπις. Ελπίζω να μείνει σε υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια. Το δίδυμο Μπις-Πέλκας για μένα είναι ιδανικό στο 10.
Ας βάζει τα δύσκολα και τα εύκολα του τα συγχωρούμεsourmenetes έγραψε:Για να ειμαστε σωστοι και δικαιοι,θα πρεπει να αναφερουμε τις ευκολες ευκαιριες που δεν κανει γκολ.
Κατα τ αλλα τα χουμε πει.
Πολύ ωραίος και χθες. Είναι εξαιρετικός ο τρόπος που μπορεί να προσφέρει πλεονέκτημα πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον συμπαίκτη που κάνει την κίνηση. Ο Πέλκας έχει να μάθει πολλά από αυτόν για να βελτιωθεί σ'αυτόν τον τομέα και η ομάδα μπορεί να ωφεληθεί πολλαπλά.
Επίσης προσωπικά μου αρέσει πολύ ότι εκτελεί τεχνικά και όχι απλά με δύναμη. Έχουμε και άλλους για δυνατά σουτ. Τεχνικό έχω να δω από τον Σέρτζιο.
Επίσης προσωπικά μου αρέσει πολύ ότι εκτελεί τεχνικά και όχι απλά με δύναμη. Έχουμε και άλλους για δυνατά σουτ. Τεχνικό έχω να δω από τον Σέρτζιο.
- buffalobill4
Στμφωνω με την τελευταια προταση (με ολη την τοποθετηση απλα στεκομαι στην προταση αυτη) και το εχω εξηγησει. Μπισ και πελκας παιζουν ιδια θεση και εχουν διαφορετικα εντελως χαρακτηριστικα. Το ποσο τυχαιο ειναι που επιλεχτηκε ο μπις το καλοκαίρι για να μην καπελωθει ο πςλκας ειναι αλλη μια αποδειξη για μενα του τμηματος σκαουτινγκNapoli4 έγραψε:Παρότι μας αρέσει να κράζουμε και να ρίχνουμε το φταίξιμο σε έναν παίκτη (στην προκειμένη τζαβέλλας), δεν είναι τυχαίο πως η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας, εκτός των άλλων, έχει συνδυαστεί με το φορμάρισμα του Μπις. Ελπίζω να μείνει σε υψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια. Το δίδυμο Μπις-Πέλκας για μένα είναι ιδανικό στο 10.
- anekfrastos
Τώρα που τρέχει χαίρεσαι να τον βλέπεις.
Στο προχτεσινό, όλες οι μπάλες στην επίθεση περνούσαν από τα πόδια του.
Και αρκετές ήταν με τα μπακ που ανέβαιναν. Που να παίζαμε και με "κανονικά" εξτρέμ και φορ (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Μυστακίδη που ήταν εξαιρετικός).
Στο προχτεσινό, όλες οι μπάλες στην επίθεση περνούσαν από τα πόδια του.
Και αρκετές ήταν με τα μπακ που ανέβαιναν. Που να παίζαμε και με "κανονικά" εξτρέμ και φορ (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το Μυστακίδη που ήταν εξαιρετικός).
- desperando
- Επικοινωνία:
- aspromaura ioannina
Παιδες αν ειχε δυνατο σουτ, μεγαλυτερο εκτοπισμα και μεγαλυτερη εφεση στο σκοραρισμα θα τον ελεγαν Γκριζμαν(τυχαιο ονομα για να μη πω Μεσσι και φανω υπερβολικος). Χαρειτε οσα κανει γιατι εχουμε πολλα χρονια να δουμε τετοιο ποδοσφαιρικο IQ απο παιχτη στον ΠΑΟΚ και αφηστε τα ισως και τα αν.
Οσο για το αν θα κανει τα ιδια με τους τρεις μεγαλους ουδολως θα επρεπε να απασχολει.Ας τα κανει με τους μικρους ,ας τους κερδιζουμε μεσα εξω και ας εχουμε 6 ηττες καθε χρονο απο τους μεγαλους.
ΦΙΛΙΚΑ.
Οσο για το αν θα κανει τα ιδια με τους τρεις μεγαλους ουδολως θα επρεπε να απασχολει.Ας τα κανει με τους μικρους ,ας τους κερδιζουμε μεσα εξω και ας εχουμε 6 ηττες καθε χρονο απο τους μεγαλους.
ΦΙΛΙΚΑ.
Αν κ σε αρκετες περιπτωσεις οι αποφασεις του στην τελικη ενεργεια ηταν μετριες, και μπορει πολυ καλυτερα,
τα παρακατω ειναι καυλα, no doubt..
[dailymotion]x5ajtr7[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/x5ajtr7

Φτου φτου
τα παρακατω ειναι καυλα, no doubt..
[dailymotion]x5ajtr7[/dailymotion]
http://www.dailymotion.com/video/x5ajtr7

Φτου φτου
- Chuck Norris