+1926 ....sic-4 έγραψε:Εισαι ο κυριος υπαιτιος που επιτελους βλεπουμε τον αγαπημενο μας αετο να φτερουγιζει αγερωχος ανοδικα!
Σε ευχαριστουμε Ποντιαρα!!
Κωστα, ειναι ο αρχηγος της οικογενειας και ειμαι υπερηφανος που εχουμε τετοιον αρχηγο.
Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
- Παλαιολόγος
ετσι ,ο ποντιος αλλαξε την ομαδα
αν δεν ηταν αγυριστο κεφαλι(td Ποντιων)με την καλη εννοια και δεν επεμενε(θυμαστε ολοι οταν πρωτοηρθε με ποση ειρωνεια αντιμετωπιστηκε) τιποτα απο αυτα που βλεπουμε δεν θα τα βλεπαμε
απο ενα σημειο και επειτα εφερε και τον σωστο προπονητη και τον σωστο τεχνικο διευθυντη και τους στηριξε
αυτο πρεπει να κανει πλεον τα επομενα χρονια,αλα φεργκιουσον
επισης καλο θα ηταν να μην πουλησει παιχτες κορμου το καλοκαιρι,γιατι του χρονου παμε για τιτλο...απαιτειται ενα δεσιμο
αμα το σηκωσουμε και μετα ας πουλησει οποιον θελει
αν δεν ηταν αγυριστο κεφαλι(td Ποντιων)με την καλη εννοια και δεν επεμενε(θυμαστε ολοι οταν πρωτοηρθε με ποση ειρωνεια αντιμετωπιστηκε) τιποτα απο αυτα που βλεπουμε δεν θα τα βλεπαμε
απο ενα σημειο και επειτα εφερε και τον σωστο προπονητη και τον σωστο τεχνικο διευθυντη και τους στηριξε
αυτο πρεπει να κανει πλεον τα επομενα χρονια,αλα φεργκιουσον
επισης καλο θα ηταν να μην πουλησει παιχτες κορμου το καλοκαιρι,γιατι του χρονου παμε για τιτλο...απαιτειται ενα δεσιμο
αμα το σηκωσουμε και μετα ας πουλησει οποιον θελει
Κάνε κάτι για τις τιμές των εισητηρίων,δεν πάει άλλο
Τα λεφτά μας πίσω.Πληρώνουμε για 90 λεπτά αγωνία κι εσείς στο 20 λεπτο καθαρίζετε τους αντιπάλους.Εμείς για 90 όμως πληρώνουμε
Κάνε κάτι ρίξε τις τιμές.Φτάνει η κοροιδία.Τι ομάδα κάνατε.Εμείς αυτό το ζητήσαμε ποτέ?Να μας λέει η γυναίκα μας στο 20 λεπτο ''αντε τελείωσε πάμε για καφέ'' Πλάκα μας κάνετε ρε?

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θέλω άλλα θρίλερ...
Κουράστηκα κι εγώ κι η καρδιά μου
SM-G935F
SM-G935F
- navigator11
Για αυτό κόβεις το τσιγάρο και ξανανιώνεις με την αρμάδα ...pilotos έγραψε:Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θέλω άλλα θρίλερ...
SM-G935F
Φυγόπονε!
- kataramenos5
Ιβανε οπως καταλαβαινεις το τρενο μπηκε στις ραγες και πηρε και φορα.Ομως σε καποιους σταθμους υπαρχουν καποιοι ...σταθμαρχες που σφυρανε οτι ναναι .Προσεξε γιατι αν σε κανα σταθμο της διαδρομης για κυπελλο βρεθει κανα κομαντο, κανας μουτζαχεντιν οπως ο περσινος Π@@@@ς και βγαλει το τρενο απ τις ραγες με παρομοιο τροπο,λογω φορας θα γινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπαχαλο.Κι υστερα του χρονου θα κλαιμε παλι για τους -6 κλπ κλπ.Των φρονιμων τα παιδια....
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει εχει ξεφυγει το πραγμα...
Αιθουσα συν.τυπου επιπεδου τσου λου...
Και μονο για τις συγκεκριμενες φοτο που μπηκαν μεσα σου δινω τα ευσημα.εχει αλλαξει η εικονα και εντος και εκτος γηπεδου.
Ειναι τοσα πολλα αυτα τα μικρα μικρα,που δεν φανταζεται κανεις.κι ομως ολα εχουν τη χαρη τους...
Και μονο για τις συγκεκριμενες φοτο που μπηκαν μεσα σου δινω τα ευσημα.εχει αλλαξει η εικονα και εντος και εκτος γηπεδου.
Ειναι τοσα πολλα αυτα τα μικρα μικρα,που δεν φανταζεται κανεις.κι ομως ολα εχουν τη χαρη τους...
Μα αυτό είναι ο αθλητισμός αυτό είναι ο ΠΑΟΚpilotos έγραψε:Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θέλω άλλα θρίλερ...
SM-G935F
πραγματικα απιστευτη!!!sourmenetes έγραψε:Νταξει εχει ξεφυγει το πραγμα...
το design team της ομαδας γ@μαει!
συγχαρητηρια σε ολους
edit:
επειδη διαβαζοντας το σχολιο σου, εψαξα για να δω τις φωτο, παραθετω το link:
http://www.paokfc.gr/nea/20170215-i-nea ... s-toumbas/
Εντυπωσιακη η αίθουσα τύπου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν όντως μια τραγική βραδιά για τον Π.Α.Ο.Κ. η σημερινή, για την οποία φυσικά και δεν ευθύνεσαι...
Πρόσεξε καλά όμως ΕΣΥ τώρα να μην αρχίσεις τις συσκέψεις και τα ανακατέψεις όλα, μιας και θα συνεχίσουμε...
Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε!!!!
Πρόσεξε καλά όμως ΕΣΥ τώρα να μην αρχίσεις τις συσκέψεις και τα ανακατέψεις όλα, μιας και θα συνεχίσουμε...
Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε!!!!

- kataramenos5
σορρυ Ρομαν, αλλά ΕΠΡΕΠΕ να κανω παραθεση στο προηγουμενο ποστkataramenos5 έγραψε:Και Τσακαλωτ και Βανιας μαζι στο γηπεδο.Ε τι να κανει κι ο Ιβιτς.