Απαίσια η φανέλα αυτή για το γούστο μου!Ale έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ, ΠΟΥΜΑ!!!!
Five Star από έξω και Φρατζέσκο από μέσα.
Έσταζε γκαύλα αυτή η φανέλα!
Φανέλα ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
- john4serres
της περιοδου αυτης με τον δικεφαλο που φαινοταν απο πισω που θα την βρουμε??πουλανε πουθενα??η παρα ειναι παλια πια ?ΑποστόληςΑ έγραψε:Απαίσια η φανέλα αυτή για το γούστο μου!Ale έγραψε:ΝΑΙ ΡΕ, ΠΟΥΜΑ!!!!
Five Star από έξω και Φρατζέσκο από μέσα.
Έσταζε γκαύλα αυτή η φανέλα!
Αν αφαιρέσει κάποιος τον "μονοκέφαλο αετό"john4serres έγραψε:http://store.paokfc.gr/greek/jersey/paok-fc-limited-jersey-16-17.html

Προσωπική μου εκτίμηση ότι είναι η χειρότερη φανέλα όσων Macron έχουμε φορέσει μέχρι τώρα...Κρίμα...

- ΑποστόληςΑ
goran 64 έγραψε: Αν αφαιρέσει κάποιος τον "μονοκέφαλο αετό" , μένει μόνο ένα παππουδίστικου χρώματος πυτζαμάκι...![]()
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα μ' αρέσει η μπλούζα.

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Όόόόχι φίλε μου simba...simba έγραψε:goran 64 έγραψε: Αν αφαιρέσει κάποιος τον "μονοκέφαλο αετό" , μένει μόνο ένα παππουδίστικου χρώματος πυτζαμάκι...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εμένα μ' αρέσει η μπλούζα.![]()

Όσο και να επιμένεις να μας "συνδυάζεις", να ξέρεις ότι δεν είμαι ούτε στην θέση, ούτε στην ηλικία (του) για να γίνω ο Statler δίπλα στον Waldorf στα θεωρεία του forum μας...

Υ.Γ. Αυτό έλειπε...Να μην τον αρέσει αυτό το πυτζαμάκι στην ηλικία του...Πρώτη μούρη θα είναι στο ΚΑΠΗ...

- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Έτσι, έτσι...Είναι θέσφατο αυτό στην σημερινή εποχή μας...Αφού των 95% απ τα γκομενάκια στα ΚΑΠΗ της χαβούζας γουστάρουν "ΠρωΚταθλητές... 

goran 64 έγραψε:Αν αφαιρέσει κάποιος τον "μονοκέφαλο αετό"john4serres έγραψε:http://store.paokfc.gr/greek/jersey/paok-fc-limited-jersey-16-17.html![]()
μένει μόνο ένα παππουδίστικου χρώματος πυτζαμάκι...
![]()
Προσωπική μου εκτίμηση ότι είναι η χειρότερη φανέλα όσων Macron έχουμε φορέσει μέχρι τώρα...Κρίμα...
Συμφωνώ! Σαν πυτζάμα είναι. Όχι ότι και η άσπρη φανέλα είναι και πολύ καλύτερη δηλαδή, αλλά δεν μ@μείς!!. Ας είναι τουλάχιστον γουρλίδικη.