το αντιθετο του Τσίμιροτ που δειχνει cool μέσα απο το παιχνιδι τουK_geo έγραψε:πολυ...βιαστικος δειχνει.
8. Χάρης Χαρίσης
- john4serres
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
- aspromaura ioannina
Για δευτερη συνεχομενη φορα καλυτερος νεος παιχτης του πρωταθληματος και δυστυχως περναει στα ψιλα!
Μπορει, για την ωρα τουλαχιστον, να τον εχει προσπερασει η ομαδα, μπορει το ενδιαφερον ολων μας να εχει επικεντρωθει σε αλλους παιχτες, αλλα μη φτασουμε και σε σημειο να αγνοουμε τα κατορθωματα ενος 22χρονου παιχτη της ομαδας μας!
Μπραβο σου μαγκακο.
Μπορει, για την ωρα τουλαχιστον, να τον εχει προσπερασει η ομαδα, μπορει το ενδιαφερον ολων μας να εχει επικεντρωθει σε αλλους παιχτες, αλλα μη φτασουμε και σε σημειο να αγνοουμε τα κατορθωματα ενος 22χρονου παιχτη της ομαδας μας!
Μπραβο σου μαγκακο.
Για μενα πρεπει να παιρνει προτεραιοτητα στο κεντρο εναντι Κατσε.Αλλα αυτη τη στιγμη Τσιμιροτ,Κανιας και Σακχοφ καλυπτουν τον προπονητη περισσοτερο αποτι ο Χαρισης.
- ΑποστόληςΑ
Αν κρίνω από την καλύτερη 11άδα που βράβευσε ο ΠΣΑΠ...
Το καλύτερος νέος παίκτης σαν κοροϊδία μου φαίνεται, αφού στην καλύτερη 11άδα είναι ο Σώπης. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
Το καλύτερος νέος παίκτης σαν κοροϊδία μου φαίνεται, αφού στην καλύτερη 11άδα είναι ο Σώπης. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Δεν το συζητώ. Καλύτερος του Χαρίση πέρυσι. Αλλά ενώ ήταν ανταγωνιστής του στο καλύτερος νέος παίκτης και ψηφίστηκε ο Χαρίσης, δεν είναι λογικό να ψηφίζεται στην καλύτερη 11άδα ο Σώπης.
Sick Bastard έγραψε:Μια χαρά κόφτης είναι ο Σιώπης, θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, χαλαρά.
Η εμπειρία δείχνει ότι ο Σιώπης (ο μανατζέρ του δλδ) δε θα τον ήθελε στην Τούμπα, αλλά στην τρούμπα....
- Sick Bastard
Ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές.
Για 11αδα μου φαίνεται λογικό να ψηφίσουν κάποιον που ήταν βασικός στην ομάδα του, παρά κάποιον που δεν ήταν αλλά όταν έπαιζει ήταν καλός.
Για 11αδα μου φαίνεται λογικό να ψηφίσουν κάποιον που ήταν βασικός στην ομάδα του, παρά κάποιον που δεν ήταν αλλά όταν έπαιζει ήταν καλός.

[youtube]9gIeaAcfMOM[/youtube]
Στο 3 45'' έχω λιώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Notorious4
Μετά από ένα σχόλιο μου στην σελίδα της ΠΑΕ για τον Χαρίση και την εξωγηπεδική του ζωή , μου έστειλε μήνυμα ο ίδιος ο παίχτης και μου παραδέχθηκε οτί όντως έκανε λάθη το πρώτο εξάμηνο (εννόωντας το ποτό ) και οτι εδώ και καιρό έχει μάθει απο τα λάθη του και το κράξιμο που έφαγε.
- ΑποστόληςΑ
Πιτσιρικάς είναι πρέπει νά τόν προστατέψουμε αλλά καί ο ίδιος να μαθαίνει από τά λάθη του....Είναι ταλέντο και είναι κρίμα να χαθεί
-
Κρίμα ταλέντο έχει αλλα και μοναδική ευκαιρία όσο είναι στον ΠΑΟΚ να κανει κατι στην ποδοσφαιρική ζωη του ας σοβαρευτεί τότε και ίσως το γυρίσει γιατι με τέτοιους χάφ που έχει η ομάδα όχι ποτό αλλα προπόνηση τριπλή κάθε μέρα για να κερδίσει θέση στην ομάδα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- anekfrastos
Θα γράψω μια βλακεία. Μήπως να δοκιμαζοταν και σε καμία άλλη θέση; π.χ. για δεξί μπακ; Στο κέντρο δε φαίνεται να έχει το καθαρό μυαλό και τη γρήγορη σκέψη που απαιτεί η θέση. Ίσως και λόγω απειρίας και έλλειψης ρυθμού. Έχει όμως καλά τρεξίματα και ΟΚ τεχνική, ταχύτητα, κουβαλημα μπάλας και μαρκάρισμα. Άλλωστε η θέση αυτή (rb) έχει αποτελέσει το καταφύγιο και άλλων παικτών (Σάλπι, Βιεϊρίνια)