11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
- ΑποστόληςΑ
Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Καλως ορισες στο κεντρικο τρελαδικο της υφηλιου! Υγεια και πολλες επιτυχιες με μαστραπαδες στον ΠΑΟΚ μας!
- kataramenos5
Ελπιζω να μη μας εκανες χαλιγκαλι τη καρδια για το τιποτα.Welcome
Εσύ ξανθό αγόρι από το Πόρτο Αλεγκρε, γεννήθηκες ΠΑΟΚ, αλλά δεν το ήξερες...
Θα φας στην αρχή, πολλές κίτρινες στην Τούμπα, θα είναι δύσκολο να κρατηθείς...
Υγ, Ο Λεο μου είπε και πήρα την απόφαση... Αυτό δείχνει πάρα πολλά για την ΟΜΆΔΑ!!!
SM-G935F
Θα φας στην αρχή, πολλές κίτρινες στην Τούμπα, θα είναι δύσκολο να κρατηθείς...
Υγ, Ο Λεο μου είπε και πήρα την απόφαση... Αυτό δείχνει πάρα πολλά για την ΟΜΆΔΑ!!!
SM-G935F
Φορας βλεπω και τα ιδια παπουτσια με τον Λεο Ματος.
Νταξει καλα ειμαστε.
Νταξει καλα ειμαστε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μαλλον θα του εδειξαν και το βιντεο,για τα 90 χρονια ΠΑΟΚ.
Ετοιμος ειναι ηδη,στο τι σημαινει ΠΑΟΚ.
Ετοιμος ειναι ηδη,στο τι σημαινει ΠΑΟΚ.
- back in black
Για να επιμένει η διοίκηση και να έχουμε τόσο αναμονή για τον συγκεκριμένο παίχτη, όντος "ψαγμένη επιλογ'η".
Καλή αρχή "παιχταρά" και να μας κάνεις να ξεχάσουμε τον Rodrigues.

Καλή αρχή "παιχταρά" και να μας κάνεις να ξεχάσουμε τον Rodrigues.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Καλως ήρθες στην καψούρα μας!Υγεία και πολλες επιτυχίες με την φανέλα μας!Ελπιζω να τον δουμε στην λαρσα την Τετάρτη
Καλώς ήρθες - bem-vindo!!!
Μακάρι να δικαιώσεις την αναμονή, όπως είπες και στην συνέντευξη δείξε τι αξίζεις στο γήπεδο. Πολύ γρήγορο πρώτο βήμα θα βοηθήσει σε κλειστούς χώρους.
Μακάρι να δικαιώσεις την αναμονή, όπως είπες και στην συνέντευξη δείξε τι αξίζεις στο γήπεδο. Πολύ γρήγορο πρώτο βήμα θα βοηθήσει σε κλειστούς χώρους.
Καλώς το παιχτρονι !!!
Με τους χθεσινούς τραυματισμούς βλέπω να παίζεις άμεσα ... εισαι λογικά σε άριστη φυσική κατάσταση ... επομένως δεν ανησυχώ ...
Γερμανός βραζιλιανος ... λογικά καλο χαρμάνι ... !!! Μακάρι να εισαι τουλάχιστον οτι ο άλλος Γάλλος που πήραμε Γενάρη ... έχω εμπιστοσύνη στην συνεργασία Μιχελ Ίβιτς γιατι μέχρι τωρα εχει μεγάλη επιτυχία ... δεν έχω καμία αμφιβολία οτι εσείς που ήρθατε τωρα θα συνεχίσετε την καλή παράδοση ...
Πολλα γκολ σου εύχομαι και ασίστ ... τα αλλα ξέρω οτι θα τα κανεις πολυ καλα ... !!!
Με τους χθεσινούς τραυματισμούς βλέπω να παίζεις άμεσα ... εισαι λογικά σε άριστη φυσική κατάσταση ... επομένως δεν ανησυχώ ...
Γερμανός βραζιλιανος ... λογικά καλο χαρμάνι ... !!! Μακάρι να εισαι τουλάχιστον οτι ο άλλος Γάλλος που πήραμε Γενάρη ... έχω εμπιστοσύνη στην συνεργασία Μιχελ Ίβιτς γιατι μέχρι τωρα εχει μεγάλη επιτυχία ... δεν έχω καμία αμφιβολία οτι εσείς που ήρθατε τωρα θα συνεχίσετε την καλή παράδοση ...
Πολλα γκολ σου εύχομαι και ασίστ ... τα αλλα ξέρω οτι θα τα κανεις πολυ καλα ... !!!
Καλωσορισες μαγκα, υγεια και καλη επιτυχια στον ΠΑΟΚ μας! 

Καλώς μας ήρθε ο παιχταράς!!! Μακάρι να μας τρελάνει με τις εμφανίσεις σου και να είναι αυτό που ψάχνουμε. Πάντως στο βίντεο τον είδα πολύ καυλωμένο για να παίξει, ακόμη και αύριο! Καλό αυτό. Τέτοιους θέλουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Τρί 31 Ιαν 2017, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator