Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
psychologos

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από psychologos »

sic-4 έγραψε:simba το θεμα των αρδ δεν ειναι καθολου ασχετο με ολα τα τοπικ της ομαδας.
Προσωπικα δεν ακουω/διαβαζω κανεναν τους. Εχω επιλεξει να μην εχω καν κεραια τηλεορασης σπιτι μου. Μεχρι πριν λιγα χρονια ψιλοδιαβαζα αθλητικα (ΠΑΟΚτσηδικα κυριως) sites, και στο αυτοκινητο τους ακουγα στο ραδιοφωνο θελοντας να ακουσω για τον ΠΑΟΚ. Αηδιασα μια, δυο, τρεις, τους εκοψα τελειως, μονο μουσικη. Οτι μαθαινω γι αυτους ειναι απο κανενα απο τα αρθρα της κεντρικης και οτι συζητιεται απο συνοπαδους εδω ή εξω.

Δυστυχως λοιπον συζητιουνται πολυ. Και επηρεαζουν πολυ. Η δυναμη του τυπου (ακομα και... "τυπου") ειναι τεραστια και μπορει σε 'σενα και σε πολλους σκεπτομενους να μην επιδρα, δυστυχως ομως επιδρα στην πλειοψηφια των ανθρωπων, η οποια δυστυχως δεν αποτελειται και απο τοσο σκεπτομενους. Προσωπικα εχω φιλαρακι που απο πετσι ΠΑΟΚι τον εχω δει τα τελευταια χρονια να μεταλασσεται σε εχθρο της ομαδας εχοντας εμπεδωσει τη νοοτροπια "ολα ειναι στημενα, η Χ διοικηση μηχανορραφει εις βαρος της ομαδας, αλλα εμεις ειμαστε οι μαγκες που το εχουμε παρει χαμπαρι και δεν τα τρωμε αυτα. Τα λεει και ο Ραπτοπουλος". Τον εχουν για σοβαρο και εξυπνο τον Χ Ραπτοπουλο και νομιζουν οτι ειναι ευυποληπτα ατομα με γερες προσβασεις μεσα στην ομαδα. Αυτη ειναι η αποψη πολλων δυστυχως και η γνωμη τους επηρεαζεται εντονοτατα απο αυτην την κατασταση

Θα μπορουσαμε να πουμε "στα π@π@ρια μας αν το καθε προβατο τρωει το χορτο που τον ταϊζει ο καθε απιθανος, ας προσεχε". Αυτο θα λεγαμε αν ολη αυτη η κατασταση δεν ειχε τον κινδυνο να εξελιχτει σε μεγαλο προβλημα για την ομαδα. Η ομαδα (καθε ομαδα), χρειαζεται ηρεμια και στηριξη σε δυσκολες στιγμες προκειμενου να αναπτυχθει και να βρει το δρομο της. Οταν το κλιμα ειναι τεταμμενο σε βαθμο εκρηξης (λογω συκοφαντιων και λασπολογιας), μια μικρη αποτυχια μπορει να ειναι η σπιθα που θα πυροδοτησει την εκρηξη και θα τα κανει ολα λιμπα. Το εχουμε δει να συμβαινει και ολος μας ο νταλκας στην κουβεντα για τους αρδ ειναι η ευχη να μην το ξαναδουμε να συμβαινει.
+++++ΑΥΤΟ._
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

:lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:16 Ιανουαριου 2025 σε ενα μικρο μπαρακι στο κεντρο του Παρισιου.

_Λουμπος?
-Χα!Παντελος!! Τι κανεις εδω My friend?
_Ε να γυρνουσαμε στη πολη με κατι φιλαρακια αυτοι την εκαναν και γω ειπα να πιω κατι
τελευταιο πριν παω για υπνο.
-Κατσε my friend Κατσε να θυμηθουμε τα παλια.Μπαρμαν, πιασε ενα διπλο ακομα κι ενα για το φιλο μου.
_Ρε Λουμπος εσυ δεν επινες...
-Τι να κανεις My friend αλλαζει ο ανθρωπος.Εκεινα τα 3 χρονια στην Ελλαδα...
_Κι απο τι βλεπω καπνιζεις...Αφιλτρα?
-Τι να κανεις My friend αλλαζει ο ανθρωπος.Εκεινα τα 3 χρονια ...
_Μαλιστα...Ρε το Λουμπος....Μεγαλοπιαστηκες τωρα εε?Παρι Σεν Ζερμεν πλεον...
-Ναι ναι .Εκεινη η τριετια στην Ελλαδα ... Βοηθησε πολυ αλλα....
_Σιγουρα.Ειδικα εκεινη η πωληση του Πριγιοβιτς με 80 εκατ. στη Ρεαλ ηταν φανταστικο deal.
-Ναι...ναι....μα γι αυτο ειμαι εδω .Καθε 16 Ιανουαριου το ..γιορταζω κατα καποιο τροπο.Απο κει αρχισαν ολα.
Η μεγαλη πορεια στο ουεφα και η κατακτηση του,η πωληση στη Ρεαλ ,και τωρα η προσληψη στην Παρι..Ολα απο κει ξεκινησαν. Απ αυτη τη μεταγραφη.Μονο εγω ξερω τι περασα γι αυτη τη μεταγραφη.
_ Ναι ,θυμαμαι ολοι για τελειωμενο σ ειχαν,το γραφαν ολα τα σαιτ,ο κοσμος γκρινιαζε κλπ
-Αυτα δεν ειναι τιποτα.Το δυσκολο ηταν να πεισω τον Ιβαν να δωσει 1,9 εκατομμυρια για ενα αναπληρωματικο παικτη απο τη Λεγκια.Αυτος εδινε μονο 300 χιλιαρικα.
_Αληθεια ρε Λουμπος? Και πως το καταφερες?
-Εσκασα εγω το 1.600.000.... Μπαρμαν ,πιασε ενα διπλο ακομα.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Επιτέλους...kat5 ξανά mode on... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο ρε Κατ! Άντε γιατί πολύ ΜΑΝΙΑΚίαση φάγαμε τελευταία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συν π
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

kataramenos5 έγραψε:16 Ιανουαριου 2025 σε ενα μικρο μπαρακι στο κεντρο του Παρισιου.

_Λουμπος?
-Χα!Παντελος!! Τι κανεις εδω My friend?
_Ε να γυρνουσαμε στη πολη με κατι φιλαρακια αυτοι την εκαναν και γω ειπα να πιω κατι
τελευταιο πριν παω για υπνο.
-Κατσε my friend Κατσε να θυμηθουμε τα παλια.Μπαρμαν, πιασε ενα διπλο ακομα κι ενα για το φιλο μου.
_Ρε Λουμπος εσυ δεν επινες...
-Τι να κανεις My friend αλλαζει ο ανθρωπος.Εκεινα τα 3 χρονια στην Ελλαδα...
_Κι απο τι βλεπω καπνιζεις...Αφιλτρα?
-Τι να κανεις My friend αλλαζει ο ανθρωπος.Εκεινα τα 3 χρονια ...
_Μαλιστα...Ρε το Λουμπος....Μεγαλοπιαστηκες τωρα εε?Παρι Σεν Ζερμεν πλεον...
-Ναι ναι .Εκεινη η τριετια στην Ελλαδα ... Βοηθησε πολυ αλλα....
_Σιγουρα.Ειδικα εκεινη η πωληση του Πριγιοβιτς με 80 εκατ. στη Ρεαλ ηταν φανταστικο deal.
-Ναι...ναι....μα γι αυτο ειμαι εδω .Καθε 16 Ιανουαριου το ..γιορταζω κατα καποιο τροπο.Απο κει αρχισαν ολα.
Η μεγαλη πορεια στο ουεφα και η κατακτηση του,η πωληση στη Ρεαλ ,και τωρα η προσληψη στην Παρι..Ολα απο κει ξεκινησαν. Απ αυτη τη μεταγραφη.Μονο εγω ξερω τι περασα γι αυτη τη μεταγραφη.
_ Ναι ,θυμαμαι ολοι για τελειωμενο σ ειχαν,το γραφαν ολα τα σαιτ,ο κοσμος γκρινιαζε κλπ
-Αυτα δεν ειναι τιποτα.Το δυσκολο ηταν να πεισω τον Ιβαν να δωσει 1,9 εκατομμυρια για ενα αναπληρωματικο παικτη απο τη Λεγκια.Αυτος εδινε μονο 300 χιλιαρικα.
_Αληθεια ρε Λουμπος? Και πως το καταφερες?
-Εσκασα εγω το 1.600.000.... Μπαρμαν ,πιασε ενα διπλο ακομα.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Μου βγήκε η ρακή από τη μύτη.....
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τετοιο χιουμορ...μονο Ποντιακο μυαλο το κατεβαζει...διδασκεις κατ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ευχαριστω πολυ παιδια με κανετε πολυ χαρουμενο .Το να κανω καποιον, εστω να χαμογελασει λιγο σ αυτες τις δυσκολες μερες, μου δινει κι εμενα μεγαλη χαρα.Το σκεπτικο ηταν να περιγραψω λιγο διαφορετικα το τι περνανε
οι ΤΔ στον ΠΑΟΚ.Δε νομιζω οτι απεχει και πολυ απ την πραγματικοτητα.Ζηταμε να κανουν πολλα με λιγα και δεν εννοω μονο τα λεφτα.
Βεβαια καπου εδω θα πρεπει να σταματησω να γραφω.Οταν φτασεις τοσο ψηλα,οταν σε αναγνωρισουν πλεον και οι κορυφαιοι των κορυφαιων ,οταν δεν υπαρχει παρα πανω , νομιζω πρεπει να σταματησεις.Μετα λοιπον απ αυτο
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο ρε Κατ!
νομιζω οτι κατακτησα κι εγω το δικο μου Εβερεστ.

ΥΓ Λουμπος γερα,παρτης τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
goran 64

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σφιχτό το Μαράκι μεν, αλλά κι ο Lubos καλός καταφερτζής... :D
Έκανε καλό μεταπτυχιακό για κάποιους μήνες πέρυσι θαρρώ, να τα λέμε κι αυτά... ;)

Υ.Γ. Μόνο μην ξεχάσει να φωνάξει κάναν παλιό καλό βαρελοποιό να μαστορέψει επιτέλους εκείνο τον πάτο... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπράβο ρε Κατ!
νομιζω οτι κατακτησα κι εγω το δικο μου Εβερεστ.
Μετανοείτε...Ο καιρός γαρ εγγύς... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τί έγινε ρε;
Γιατί πήγες αεροδρόμιο να πάρεις τον βραζιλιάνο;
Σημειολογία με την μικρή της σημασία και αυτό...

Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Στην UEFA mafia, τα κοζια αλλάζουν μέρα με την μέρα... Ο βασικός λόγος που ήρθε ήταν αυτός. Για μένα εκεί θα κριθεί, στο αν γίνει εκεί το άλμα!

Μεταγραφές είναι πάντα λαχείο. Μακάρι η ομάδα να μπορεί κάθε χρόνο να πουλάει 2 3 με μεγάλα κέρδη, ώστε να επανεπενδυει με στοχευμενες κινήσεις.

Γιατί αν κάτσεις και τα βάλεις κάτω, το να πείσεις έναν παίκτη με φιλοδοξίες να έρθει στην σουπερλιγδα, ίσως είναι από τα δυσκολότερα πράγματα αυτή την στιγμή.

Για αυτό ο βασικός στόχος είναι να μπεις στα αστέρια, έτσι ανοίγει ο δρόμος και οι διαπραγματεύσεις γίνονται πολύ πιο εύκολα. Τότε έχεις άλλη διαπραγματευτική ισχύ.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

pilotos έγραψε:Τί έγινε ρε;
Γιατί πήγες αεροδρόμιο να πάρεις τον βραζιλιάνο;
Σημειολογία με την μικρή της σημασία και αυτό...

Ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Στην UEFA mafia, τα κοζια αλλάζουν μέρα με την μέρα... Ο βασικός λόγος που ήρθε ήταν αυτός. Για μένα εκεί θα κριθεί, στο αν γίνει εκεί το άλμα!

Μεταγραφές είναι πάντα λαχείο. Μακάρι η ομάδα να μπορεί κάθε χρόνο να πουλάει 2 3 με μεγάλα κέρδη, ώστε να επανεπενδυει με στοχευμενες κινήσεις.

Γιατί αν κάτσεις και τα βάλεις κάτω, το να πείσεις έναν παίκτη με φιλοδοξίες να έρθει στην σουπερλιγδα, ίσως είναι από τα δυσκολότερα πράγματα αυτή την στιγμή.

Για αυτό ο βασικός στόχος είναι να μπεις στα αστέρια, έτσι ανοίγει ο δρόμος και οι διαπραγματεύσεις γίνονται πολύ πιο εύκολα. Τότε έχεις άλλη διαπραγματευτική ισχύ.

SM-G935F
Τοτε αλλαζει και ολοκληρη η ιστορια σου.. γινεσαι αυταρκης .. και δεν εχεις αναγκη κανεναν Ιβαν να βουλωνει τρυπες καθε χρονο στον ισολογισμο..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Ιβάν είναι απαραίτητος. Δεν θέλω να φανταστώ τί θα συμβεί αν αναλάβει κανένας με DNA... Θα είναι η απόλυτη καταστροφή.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σιγουρα θα ειναι απαραιτητος.. απλα θα ειναι λιγοτερο απαραιτητος στο οικονομικο κομματι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θέλεις να πεις ότι δε θα χρειάζεται να κάνει μεγάλα ανοίγματα. Αυτό είναι το σωστό, αλλά τα μεγέθη αυξάνονται γεωμετρικά από το 3ο επίπεδο όπου βρίσκεσαι τώρα, αν πας στο 2ο

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”