Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κι εγω βαλτος ειμαι zarazarathustra79 έγραψε:Διαφωνω εντελως, δε θα το συνεχισω αλλο γιατι στο τελος ολο κ κανενας θαβγει να πει και οτι ειμαι βαλτος, αλλα δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο περι κακοπροαιρετου. Δε λεω οτι δεν εκανε λαθη, αλλα δε γινεται να μοιραζεται συνεχεια το καρπουζι στα ισια. Μια θα το παρεις εσυ το πιο μεγαλο κομματι, μια ο αλλος κλπ κλπ.
Ο καλογεροπουλος σημερα θες η λογικη των σφυριγματων (θεωρω οτι αφησε λιγο περισσοτερο το δυνατο παιχνιδι) του, θες η γλωσσα του σωματος του και γενικοτερα η συμπεριφορα του, δε μου εδειξε κατι το μεπτο. Το οτι έπαιζε πιο σκληρα ο παναιτωλικος το θεωρω απολυτως λογικο καθως ηταν η πιο ατεχνη ομαδα.

Αισχος κυριοι!!! δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ που ξερουμε!!!διπλό παλι? πο@λο ολοι κτλ κτλ
Λοιπον, περα απο τη πλακα, αυτη ηταν μια νικη που την ηθελαν, πηγαν στο χορταρι, και την πηραν! με το ετσι θελω!!αυτο ειναι σωστη νοοτροπια ομαδας. αυτο ειναι μεταλλο ομαδας. αυτο ειναι ποδοσφαιρικος τσαμπουκας!!
γιαυτο γουσταρα τοσο σημερα την ομαδαρα μας!
παρα τις αντιξοοτητες, εκτος εδρας, κορακι στημενο και με βλαχοπονηριες προσπαθησε να μας φρεναρει (αξιος ο μισθος σου), με 10 παικτες, με πιεση κτλ, οι παικτες μας ηθελαν και πηραν το τριποντο!
μετα απο αυτο, εσφιξαν μερικοι κωλοι.
τη σημερινη μας εικονα θα παρακαλεσω να τη θυμομαστε ακομα και στα παιχνιδια ''δοκαρι και...εξω'' ομως.
η ομαδα βγαζει υγεια, ομαδικοτητα, τσαγανο, καθονται δεν καθονται τα αποτελεσματα. παιζουμε τη καλυτερη μπαλλα του %#$%^@πρωταθληματος.
μπραβο και στα παλληκαρια απο τα εκει περιξ που πηγαν και ξελαρυγγιαστηκαν εκει στη γωνια. τους ζηλεψα.
καλη συνεχεια ΠΑΟΚαρα μου!
τα καλυτερα ερχονται.
Λοιπον, περα απο τη πλακα, αυτη ηταν μια νικη που την ηθελαν, πηγαν στο χορταρι, και την πηραν! με το ετσι θελω!!αυτο ειναι σωστη νοοτροπια ομαδας. αυτο ειναι μεταλλο ομαδας. αυτο ειναι ποδοσφαιρικος τσαμπουκας!!
γιαυτο γουσταρα τοσο σημερα την ομαδαρα μας!
παρα τις αντιξοοτητες, εκτος εδρας, κορακι στημενο και με βλαχοπονηριες προσπαθησε να μας φρεναρει (αξιος ο μισθος σου), με 10 παικτες, με πιεση κτλ, οι παικτες μας ηθελαν και πηραν το τριποντο!
μετα απο αυτο, εσφιξαν μερικοι κωλοι.
τη σημερινη μας εικονα θα παρακαλεσω να τη θυμομαστε ακομα και στα παιχνιδια ''δοκαρι και...εξω'' ομως.
η ομαδα βγαζει υγεια, ομαδικοτητα, τσαγανο, καθονται δεν καθονται τα αποτελεσματα. παιζουμε τη καλυτερη μπαλλα του %#$%^@πρωταθληματος.
μπραβο και στα παλληκαρια απο τα εκει περιξ που πηγαν και ξελαρυγγιαστηκαν εκει στη γωνια. τους ζηλεψα.
καλη συνεχεια ΠΑΟΚαρα μου!
τα καλυτερα ερχονται.
Το οτι βαζεις λογια που δεν ειπα ποτε δειχνει την χαζη προσπαθεια εντυπωσεων.Γκουερινο έγραψε:οχι δεν θα θεωρησω την απαντηση σου κομπλεξ. Δεν θα χαρακτηρισω ετσι κανεναν. και εγω ΔΕΝ επικεντρωθηκα στον Κλαους. Ο Ιβιτς εχει φτιαξει μια ομαδα ΟΝΕΙΡΟ. Και τον Κλαους ο ΙΒΙΤΣ τον επιλεγει κι οχι εγω.Dimg4 έγραψε:οτι ναναι, επειδη δεν ξυπναει το ξυπνητηρι και παιζουμε χωρις φορ στα 3/5 του πρωταθληματος ειμαστε αντι-κλαους. Δηλαδη τωρα ποσταρες κατι προκλητικο και την απαντηση μου θα την θεωρησεις κομπλεξ μπλα μπλα μπλα.
ΥΓ - 2 γκολ ο Μυστα στο πρωταθλημα, 0 ο Κλαους. Φεβρουαριος εφτασε
οποιος ειναι λοιπον αντικλαους ειναι εμμεσα και αντιιβιτς.
Οποιος θελει να στερησει μια επιλογη απο τον προπονητη λεγοντας να φαει 10 αγωνιστικες ο οποιοσδηποτε παικτης δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ.
οποιος λεει οτι δεν θελω να σκοραρει ο ταδε παικτης δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ.
οποιος παει στο γηπεδο και αντι να φωναζει ΠΑΟΚ χαλαει την ενεργεια του κραζοντας ενα παικτη απο την αρχη ως το τελος του αγωνα δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ
βγες απο το τρυπακι του Κλαους και δες την συνολικη εικονα.
καποτε εκραζαν σαλπι μετα τον Γλυκο μετα πηραν σειρα Κλαους Πελκας και τελευταια μπηκαν στο καδρο και ο Μυστακιδης και ο Κουλουρης.
μεχρι χτες γραφονταν κι εδω μεσα και αλλου οτι Πελκας Μυστακιδης ειναι παικτακια της σειρας οτι δεν πρεπει να βλεπουν ουτε 18αδα οτι ειναι ανικανοι κλπ. σημερα ηταν οι 2 που κερδισαν τον αγωνα.
προφανως για το καλο του ΠΑΟΚ τους ελεγαν παικτακια μεχρι χτες
Αλλα οταν υπαρχουν ατομα που κραζουν τον Σαββιδη που χαρη σε αυτον δημιουργηθηκε αυτο που βλεπουμε στους παικτες που ειναι ο τελευταιος τροχος θα κολλησουμε? Συνεχιστε ετσι για το καλο του ΠΑΟΚ λοιπον
πανω απο ολα τα πουλεν μας![]()
![]()
Ψήφισα πελκα γιατί το μισό γκολ του ανήκει.
Στα του ματς, χαίρομαι να βλέπω ΠΑΟΚ φέτος. Δεν θυμάμαι από ποια χρονιά έχω να δω τέτοια μπάλα. Χορταίνω ποδόσφαιρο. Εκπληκτική ομάδα φτιάχνουν ο Ίβιτς με τον μιχελ.
Όσο για τον Κλάους πιστεύω ότι θα του κάνει καλό η τιμωρία. Να αποφορτιστει, να ηρεμήσει και να γυρίσει ο Κλάους που όλοι θέλουμε.
Στα του ματς, χαίρομαι να βλέπω ΠΑΟΚ φέτος. Δεν θυμάμαι από ποια χρονιά έχω να δω τέτοια μπάλα. Χορταίνω ποδόσφαιρο. Εκπληκτική ομάδα φτιάχνουν ο Ίβιτς με τον μιχελ.
Όσο για τον Κλάους πιστεύω ότι θα του κάνει καλό η τιμωρία. Να αποφορτιστει, να ηρεμήσει και να γυρίσει ο Κλάους που όλοι θέλουμε.
Λίγο ακόμα έτσι και τον ΠΑΟΚ θα τον χειροκροτεί όλη η Ελλάδα, όπου κι αν παίζει.
Ας χαρούμε το ταξίδι κι ας είναι αβεβαιος ο προορισμός
SM-G935F
Ας χαρούμε το ταξίδι κι ας είναι αβεβαιος ο προορισμός
SM-G935F
- zarathustra79
Παρεμπιτόντως ξαναείδα τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε και είναι καθαρά οφφσάιντ. Μπορεί να πατάνε οι παίκτες στο ίδιο σημείο, αλλά το σώμα του επιθετικού γέρνει προς τα εμπρός ενώ του αμυντικού προς τα πίσω.
- ΑποστόληςΑ
Καμιά κίτρινη ή κόκκινη σε παίκτη του Παναιτωλικού είδες;
- Sick Bastard
- sourmenetes
- Moderator
Ειχα κανει μια δηλωση οτι ο ΠΑΟΚ του δευτερου γυρου δυσκολα θα χασει ματς..
Υποκλινομαστε στην καλυτερη ομαδα...
Βλεπουμε οτι η ομαδα εχει πολλες επιλογες και χωρις κανιας και χωρις καμπος...
Υποκλινομαστε στην καλυτερη ομαδα...
Βλεπουμε οτι η ομαδα εχει πολλες επιλογες και χωρις κανιας και χωρις καμπος...
Λίγα. Δεν θα είναι και καμιά 70ριά κιλά και ο καλογερόπουλος;Sick Bastard έγραψε:100 ΚΙΛΑ @@ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
ΝΑ Τ΄ΑΦΗΣΩ;

οταν μαθεις να διαβαζεις θα μπορεσουμε να κανουμε και διαλογο.Dimg4 έγραψε:Το οτι βαζεις λογια που δεν ειπα ποτε δειχνει την χαζη προσπαθεια εντυπωσεων.Γκουερινο έγραψε:οχι δεν θα θεωρησω την απαντηση σου κομπλεξ. Δεν θα χαρακτηρισω ετσι κανεναν. και εγω ΔΕΝ επικεντρωθηκα στον Κλαους. Ο Ιβιτς εχει φτιαξει μια ομαδα ΟΝΕΙΡΟ. Και τον Κλαους ο ΙΒΙΤΣ τον επιλεγει κι οχι εγω.Dimg4 έγραψε:οτι ναναι, επειδη δεν ξυπναει το ξυπνητηρι και παιζουμε χωρις φορ στα 3/5 του πρωταθληματος ειμαστε αντι-κλαους. Δηλαδη τωρα ποσταρες κατι προκλητικο και την απαντηση μου θα την θεωρησεις κομπλεξ μπλα μπλα μπλα.
ΥΓ - 2 γκολ ο Μυστα στο πρωταθλημα, 0 ο Κλαους. Φεβρουαριος εφτασε
οποιος ειναι λοιπον αντικλαους ειναι εμμεσα και αντιιβιτς.
Οποιος θελει να στερησει μια επιλογη απο τον προπονητη λεγοντας να φαει 10 αγωνιστικες ο οποιοσδηποτε παικτης δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ.
οποιος λεει οτι δεν θελω να σκοραρει ο ταδε παικτης δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ.
οποιος παει στο γηπεδο και αντι να φωναζει ΠΑΟΚ χαλαει την ενεργεια του κραζοντας ενα παικτη απο την αρχη ως το τελος του αγωνα δεν λειτουργει για το καλο του ΠΑΟΚ
βγες απο το τρυπακι του Κλαους και δες την συνολικη εικονα.
καποτε εκραζαν σαλπι μετα τον Γλυκο μετα πηραν σειρα Κλαους Πελκας και τελευταια μπηκαν στο καδρο και ο Μυστακιδης και ο Κουλουρης.
μεχρι χτες γραφονταν κι εδω μεσα και αλλου οτι Πελκας Μυστακιδης ειναι παικτακια της σειρας οτι δεν πρεπει να βλεπουν ουτε 18αδα οτι ειναι ανικανοι κλπ. σημερα ηταν οι 2 που κερδισαν τον αγωνα.
προφανως για το καλο του ΠΑΟΚ τους ελεγαν παικτακια μεχρι χτες
Αλλα οταν υπαρχουν ατομα που κραζουν τον Σαββιδη που χαρη σε αυτον δημιουργηθηκε αυτο που βλεπουμε στους παικτες που ειναι ο τελευταιος τροχος θα κολλησουμε? Συνεχιστε ετσι για το καλο του ΠΑΟΚ λοιπον
πανω απο ολα τα πουλεν μας![]()
![]()
Spiros_S έγραψε:Λίγα. Δεν θα είναι και καμιά 70ριά κιλά και ο καλογερόπουλος;Sick Bastard έγραψε:100 ΚΙΛΑ @@ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
ΝΑ Τ΄ΑΦΗΣΩ;![]()

- zarathustra79
Εγω προσωπικά θεωρώ οτι δεν πρέπει να δίνεται κίτρινη με το παραμικρό. Το οτι αφησε καποιες φασεις ο καλογεροπουλος δε νομιζω οτι εγινε γιατι μπηκε κομαντο να παιξει κοντρα στον ΠΑΟΚ. Κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου και του πανατιωλικου διαμαρτυρονταν εξαγριωμενοι για τις αποφασεις του διαιτητη πιστευοντας οτι τους αδικει. Αλλα ετσι ειναι, συνηθως βλεπεις μονο τα λαθη που γίνονται εις βαρος σου.
Εν πασει περιπτωσει δεν το συνεχιζω γιατι παλι θα φαγωθουμε. Στεκομαι στην αποδοση της ομαδας και σε τιποτα αλλο.
Εν πασει περιπτωσει δεν το συνεχιζω γιατι παλι θα φαγωθουμε. Στεκομαι στην αποδοση της ομαδας και σε τιποτα αλλο.
ολα τα λεφτα η υπογραφη σου
(καποια στιγμη ισως γινει αποδεκτο το αιτημα σου)