8. Amr Warda
- ΑποστόληςΑ
Re: 74.Amr Warda
Αυτό έγραψα και εγώ το πρωί φίλε το έγραψαν και στο sdna.Demir έγραψε:Ποιο νούμερο πηρε τελικα.?. Στο σαιτ εχει 7.... η φορτσά πάλι κοτσάνα πέταξε??
Μάλλον το "7" όπως λεεί και το official της ομάδος μας site το "ινπαοκ" λεει οτι το "74" επελεξε για την ευρώπη.
"Αντε βγάλ άκρη"!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παίζουν μετά από μας, στις 21:00.
Από την στιγμή που έφτασαν ημιτελικά θέλω να περάσει και να το σηκώσει ο Warda την Κυριακή. Ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να παίξει με Λάρσα και Αστέρα οπότε μεγαλύτερο κέρδος θα έχω να τον έχω ως Πρωταθλητή Αφρικής στο ρόστερ από το να τον βάλω σε έναν αγώνα παραπάνω. Αντί να κάνει ντεμπούτο με Ξάνθη στο κύπελο την επόμενη Τετάρτη καλύτερα ας κάνει ως Πρωταθληής με Ξάνθη στο Πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.
Από την στιγμή που έφτασαν ημιτελικά θέλω να περάσει και να το σηκώσει ο Warda την Κυριακή. Ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνει να παίξει με Λάρσα και Αστέρα οπότε μεγαλύτερο κέρδος θα έχω να τον έχω ως Πρωταθλητή Αφρικής στο ρόστερ από το να τον βάλω σε έναν αγώνα παραπάνω. Αντί να κάνει ντεμπούτο με Ξάνθη στο κύπελο την επόμενη Τετάρτη καλύτερα ας κάνει ως Πρωταθληής με Ξάνθη στο Πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.
Εννοείται να περάσει να το σηκώσει και να έρθει με φουλ ψυχολογία στην ομάδα,έτοιμος να σηκώσει και άλλο.
- Chuck Norris
Περιμένω να τσακωθεί ο προπονητής με τον Τρεζεγκε και να παίξει αυτός βασικός σε ημιτελικο τελικό όπου θα βάλει 2 γκολ και θα βγάλει και μια άσσιστ.
- Chuck Norris
- john4serres
Στεκεται καλα παντως (αν σκεφτει κανεις οτι οι εγυπτιοι παιζουν αντιποδοσφαιρο).
Σαν παικτης παντως και τεχνικη εχει και δυναμη. Θα παψει μπαλα στον ΠΑΟΚ σιγουρα.
Σαν παικτης παντως και τεχνικη εχει και δυναμη. Θα παψει μπαλα στον ΠΑΟΚ σιγουρα.