Αντε εχει και προπονηση μετα,για να μπαινουμε στο ρυθμο σιγα-σιγα.
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ιατρικα περασε ή ακομη περναει.Ουτε μια φωτο ρε παιδι μου.

οπου ΣΩΛΗΝΕΣ βαλε ΕΣΟΔΑ γιατι θα τρελαθω εδω περα...
[youtube]CD-Z7y3YevA[/youtube]
[youtube]CD-Z7y3YevA[/youtube]
- buffalobill4
αυτο που λεει ο apegner. και μετα ακους και το οτι το κυπελλο ειναι σημαντικος στοχος. ναι ρε, τοσο σημαντικος που μονο δυο χιλιαδες πηγαν (και οι της 4 τουλαχιστον κανανε καταθεση ψυχης-και χιλια μπραβο τους) να δουν την ομαδα τους να περναει στην επομενη φαση.
περαν της κακιστης οικονομικης καταστασης του καθενος που σεβομαι απεριοριστα ο δευτερος τη ταξει σημαντικοτερος λογος που μπορω να βρω γιατι δεν εχουμε ψυχη στο γηπεδο ειναι "η μουρμουρα του διπλανου". Εγω τουλαχιστον οσους φιλους με διαρκειας εχω παρολο που μενουν επαρχια μου λενε "να πληρωσουμε ρε φιλε βενζινες να παμε να δουμε την ομαδα γιατι μας αρεσει αυτο που βλεπουμε, αλλα δεν αντεχεται αυτο που συμβαινει στην 5 (εκει το εχουν το διαρκειας). Ο καθε ενας πιανει απο εναν παικτη απο την αρχη και τον ξεσκιζει στο μπινελικι. Την τιμητικη τους εχουν πελκας-κλαους-κουλουρης"
Εγω το λεω χωρις υπερβολη οτι η τουμπα απο τη δυσκολοτερη εδρα για αντιπαλους και κορακια εχει γινει η δυσκολοτερη εδρα για τους παικτες της ομαδας.
περαν της κακιστης οικονομικης καταστασης του καθενος που σεβομαι απεριοριστα ο δευτερος τη ταξει σημαντικοτερος λογος που μπορω να βρω γιατι δεν εχουμε ψυχη στο γηπεδο ειναι "η μουρμουρα του διπλανου". Εγω τουλαχιστον οσους φιλους με διαρκειας εχω παρολο που μενουν επαρχια μου λενε "να πληρωσουμε ρε φιλε βενζινες να παμε να δουμε την ομαδα γιατι μας αρεσει αυτο που βλεπουμε, αλλα δεν αντεχεται αυτο που συμβαινει στην 5 (εκει το εχουν το διαρκειας). Ο καθε ενας πιανει απο εναν παικτη απο την αρχη και τον ξεσκιζει στο μπινελικι. Την τιμητικη τους εχουν πελκας-κλαους-κουλουρης"
Εγω το λεω χωρις υπερβολη οτι η τουμπα απο τη δυσκολοτερη εδρα για αντιπαλους και κορακια εχει γινει η δυσκολοτερη εδρα για τους παικτες της ομαδας.
Ρε τερμα, δν υπαρχει δικαιολογία για όποιον εχει την οικονομική δυνατοτητα..
μονο αν εχει αηδιασει με το πρωκταθλημα κ τα ξεφτιλικια που γινονται ακομα κ φετος..
Και τη μουρμουρα υπαρχει τροπος να την καπελωσεις ή να τη σιαξεις..
Τωρα που θα φτιαξει κ ο καιρος, το 18αρι πρέπει να θεωρειται χαμηλη προσελευση..
Μεγάλη αλήθεια αυτη που είπες στο τελος Μπιλ..ας τη σακουκευτουμε και εδω μεσα, γτ παρόμοιες τιμητικές κανουν θραυση και εδω, κ πλέον θεωρειται νορμα..
μονο αν εχει αηδιασει με το πρωκταθλημα κ τα ξεφτιλικια που γινονται ακομα κ φετος..
Και τη μουρμουρα υπαρχει τροπος να την καπελωσεις ή να τη σιαξεις..
Τωρα που θα φτιαξει κ ο καιρος, το 18αρι πρέπει να θεωρειται χαμηλη προσελευση..
Μεγάλη αλήθεια αυτη που είπες στο τελος Μπιλ..ας τη σακουκευτουμε και εδω μεσα, γτ παρόμοιες τιμητικές κανουν θραυση και εδω, κ πλέον θεωρειται νορμα..
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το ιδιο γινεται και σε αλλες θυρες,υπαρχει μπινελικι στους Ελληνες κυριως παικτες.buffalobill4 έγραψε:αυτο που λεει ο apegner. και μετα ακους και το οτι το κυπελλο ειναι σημαντικος στοχος. ναι ρε, τοσο σημαντικος που μονο δυο χιλιαδες πηγαν (και οι της 4 τουλαχιστον κανανε καταθεση ψυχης-και χιλια μπραβο τους) να δουν την ομαδα τους να περναει στην επομενη φαση.
10 καλα,ενα στραβο,υπερισχυει το στραβο,να το κραξιμο.
Με τον Λεβαδειακο σηκωθηκα κι εφυγα απο την θεση μου(θυρα 7) λογω αυτου και πηγα αλλου,το εγραψα στο τοπικ του αγωνα.
Και εγω απο Δραμα με διαρκειας ερχομαι και το σκεφτομαι μερικες φορες για να ερθω,αλλα τελικα επικρατει,το παθος για τον ΠΑΟΚ.
Το ιδιο επικρατει και στα καφετεριες με το κραξιμο,αλλα εκει λες δεν επηρεαζεις τους παικτες.
- WestBlock4
οικονομικα προβληματα εχει το 90% της χωρας. οταν καποιοι κανουμε χιλιομετρα για την ομαδα κ βλεπουμ εξω απο το γηπεδο στα καφενεια να περνουν θεση να δουνε το παιχνιδι. τοτε καλυτερα να αλλαξουν ομαδα
-
mbison
Τελικα ο Νντοι δεν απερριψε την προταση μας ( οπως γραφτηκε) ? 'Η εχουμε ελπιδα για το καλοκαιρι?
Σορυ για το οφ τοπικ αλλα το θεμα προσελευσης φιλαθλων στην τουμπα και υποστηριξεις της ομαδας ειναι πολυ βασικο!!!
Η ομαδα κανει βηματα ή καλυτερα αλματα προς τα εμπρος ενω ο λαος τα τελευταια χρονια αδυνατει οχι απλως να ακολουθησει αλλα εχει κανει βηματα προς τα πισω !!!! Αυτο ειναι πλεον το μειζων προβλημα για εμενα !!!
Δεν γινεται να φταιει παντα το οικονομικο. Και επειδη πιςτευω οτι οι ΠΑΟΚτσηδες της θεσσαλονικης σε ασντιθεση με τους υπολοιπους ΠΑΟΚτσηδες φαινονται πιο ξενερωμενοι , νομιζω φταιει πολυ οτι εχιυν δηλητηριαστει τα μυαλα τους. Παιδια το οπαδικο μας κινημα ειναι στα χειροτερα του και η συσπειρωση ειναι μηδενικη. Κατι πρεπει να κανουμε γιαυτο. Αυτη ειναι η δουλεια μας και οχι να μετρανε ποσα εβαλε ή εδωσε ο Σαββιδης!!!
Σορυ για το οφ τοπικ
Η ομαδα κανει βηματα ή καλυτερα αλματα προς τα εμπρος ενω ο λαος τα τελευταια χρονια αδυνατει οχι απλως να ακολουθησει αλλα εχει κανει βηματα προς τα πισω !!!! Αυτο ειναι πλεον το μειζων προβλημα για εμενα !!!
Δεν γινεται να φταιει παντα το οικονομικο. Και επειδη πιςτευω οτι οι ΠΑΟΚτσηδες της θεσσαλονικης σε ασντιθεση με τους υπολοιπους ΠΑΟΚτσηδες φαινονται πιο ξενερωμενοι , νομιζω φταιει πολυ οτι εχιυν δηλητηριαστει τα μυαλα τους. Παιδια το οπαδικο μας κινημα ειναι στα χειροτερα του και η συσπειρωση ειναι μηδενικη. Κατι πρεπει να κανουμε γιαυτο. Αυτη ειναι η δουλεια μας και οχι να μετρανε ποσα εβαλε ή εδωσε ο Σαββιδης!!!
Σορυ για το οφ τοπικ
Συνοψη μεταγραφων
Λαμπρου
Ταλεντο που νομιζω δεν καταλαβε κανεις ακομα τον λογο που αποκτηθηκε,εφοσον ηταν επιλογη του προπονητη κ του μιχελ δεν μας πεφτει κανενας λογος
Πριγιοβιτς
Αν επερνε ο γκευ παικτη που εβαλε 3 γκολ στο τσουλου θα μας ειχατε πρηξει τα μεζεα τι μεταγραφαρα εκανε κτλ κτλ τωρα που τον πηραμε εμεις τον βαφτισαμε στοιχημα...
Ουαρντα
Ισως ο πιο ελπιδοφορος ξενος του ελληνικου πρωταθληματος κατ εμε (υπαρχουν κ αλλοι αλλα δεν τους εχουμε δει πανω απο ενα χρονο) ισως πολυ μελετημενη κινηση αξιζει το οποιοδηποτε ρισκο
Ιγκλεσιας (ενρικε)
Δειχνει οτι εχει τα στοιχεια που θελουμε κ αν ηταν οντως ο 1ος στοχος μας τοτε νομιζω οτι πρεπει να εμπιστευτουμε την κριση του ιβιτς κ μιχελ παντα με βαση αυτα που ξερουμε
Με λιγα λογια πρεπει επιτελους να καταλαβουν οι θωμαδες εδω μεσα οτι ΟΛΑ πλεον πανε βαση σχεδιου που εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι (ο λαμπρου ειναι αλλο θεμα) κ απο οσο βλεπουμε ολοι παει προς το παρων αρκετα καλα.
Αν οποιοςδηποτε εδω μεσα θελει να συγκρινει την ομαδα σε οποιοδηποτε επιπεδο απο τοτε που μας ανελαβε ο σαββιδης μεχρι κ σημερα τον προκαλω να μου βρει ενα κ μονο σημειο που ειμαστε σε κατωτερο επιπεδο απο οτι ημασταν την μερα που μας πηρε.
Μην εχουμε εδω θεωριες θελω να μιλαμε με επιχειρηματα κ νουμερα για να ξερουμε κ τι μας συμβαινει (οσα μπορει να γνωριζει ο καθενας)
Λαμπρου
Ταλεντο που νομιζω δεν καταλαβε κανεις ακομα τον λογο που αποκτηθηκε,εφοσον ηταν επιλογη του προπονητη κ του μιχελ δεν μας πεφτει κανενας λογος
Πριγιοβιτς
Αν επερνε ο γκευ παικτη που εβαλε 3 γκολ στο τσουλου θα μας ειχατε πρηξει τα μεζεα τι μεταγραφαρα εκανε κτλ κτλ τωρα που τον πηραμε εμεις τον βαφτισαμε στοιχημα...
Ουαρντα
Ισως ο πιο ελπιδοφορος ξενος του ελληνικου πρωταθληματος κατ εμε (υπαρχουν κ αλλοι αλλα δεν τους εχουμε δει πανω απο ενα χρονο) ισως πολυ μελετημενη κινηση αξιζει το οποιοδηποτε ρισκο
Ιγκλεσιας (ενρικε)
Δειχνει οτι εχει τα στοιχεια που θελουμε κ αν ηταν οντως ο 1ος στοχος μας τοτε νομιζω οτι πρεπει να εμπιστευτουμε την κριση του ιβιτς κ μιχελ παντα με βαση αυτα που ξερουμε
Με λιγα λογια πρεπει επιτελους να καταλαβουν οι θωμαδες εδω μεσα οτι ΟΛΑ πλεον πανε βαση σχεδιου που εχει ξεκινησει απο το καλοκαιρι (ο λαμπρου ειναι αλλο θεμα) κ απο οσο βλεπουμε ολοι παει προς το παρων αρκετα καλα.
Αν οποιοςδηποτε εδω μεσα θελει να συγκρινει την ομαδα σε οποιοδηποτε επιπεδο απο τοτε που μας ανελαβε ο σαββιδης μεχρι κ σημερα τον προκαλω να μου βρει ενα κ μονο σημειο που ειμαστε σε κατωτερο επιπεδο απο οτι ημασταν την μερα που μας πηρε.
Μην εχουμε εδω θεωριες θελω να μιλαμε με επιχειρηματα κ νουμερα για να ξερουμε κ τι μας συμβαινει (οσα μπορει να γνωριζει ο καθενας)
Δεν εχεις καθόλου αδικο, ειδικα γι'αυτους που αναφερεις..WestBlock4 έγραψε:οικονομικα προβληματα εχει το 90% της χωρας. οταν καποιοι κανουμε χιλιομετρα για την ομαδα κ βλεπουμ εξω απο το γηπεδο στα καφενεια να περνουν θεση να δουνε το παιχνιδι. τοτε καλυτερα να αλλαξουν ομαδα
x.m.
Ισχυει αυτο π λες με τη δηλητηριαση απτα ραδιοφονα, αλλα δε θελω να πιστεύω οτι ειναι η πλειοψηφια..
Υπαρχουν ομως κ πολλοι που χασαν την καυλα τους λογω λαθων ή ελλειψης οραματος ή απογοητευσης απτις υψηλες προσδοκίες που μπορεί να απεκτησαν με Ιβαν (κ ο ιδιος συνετέλεσε στο να δημιουργηθούν ).
Πρέπει να ερθουν κ αυτοι.
Υπαρχουν κ τα οικονομικα προβλήματα πάντως, που τα τελευταία χρονια εχουν γιγαντωθει. Μην το αψηφαμε.
Η δουλεια μας ειναι και στο γηπεδο αλλα και εξω απ'αυτο για συσπειρωση κ προστασια.
Δε σημαινει ομως οτι δε θα συζητας και αλλα πράγματα, οπως ολοι οι οπαδοι ανα την υφηλιο, εκτος ισως απτα φυτα.τους γαυρους..
Η δική σου γνώμη για τον παίκτη ποια είναι ?mpouJr έγραψε:Συνοψη μεταγραφων
Πριγιοβιτς
Με την ιδια λογικη ο γκει που εχει παιχτες που εχουν βαλει γκολ στο τσλου πρεπει να λεει οτι εχει παιχταραδες και ομαδαρα.1 και 2 γκολ δεν λενε τιποτα και δεν νομιζω οτι αποκτηθηκε για αυτο,αλιμονο αν αποκτηθηκε για αυτο,ειμαι σιγουρος οτι ο Βλανταν τον ξερει πολυ περισσοτερο απο αυτο και για αυτο ειμαι αισιοδοξος καθως το βιογραφικο του ειναι αινιγματικο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 28 Ιαν 2017, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσος δεν νομιζω να εχει κ πολλους παικτες να εχουν σκοραρει φετος στο τσουλου κ αν εχει κανεναν εναπομειναντα απο περυσι θα ειναι θαυμα....εσυ νομιζεις οτι ο μητρογλας πωληθηκε για τα 14 γκολ στο ελληνικο πρωκταθλημα η για τα 3 που εβαλε στο τσουλου?
Κανεις δεν ειπε οτι αποκτηθηκε για αυτο ο Πριγιοβιτς αλλωστε κανει μπαμ οτι τον ειχαμε βαλει στο ματι εδω κ καιρο,μια αναφορα εκανα στο τι θα εγραφαν οι σκατοφυλλαδες τους εκει κατω κ τι θα λεγανε οι πιο πολλοι,η μηπως αμφιβαλεις οτι θα το ειχανε για πρωτο θεμα ΟΛΟΙ τους?
Ο παικτης ειναι καλος(ετσι οπως τον βλεπω εγω) το θεμα ειναι να τον τροφοδοτουμε κ να του δωσουμε χρονο,ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παικτης απο αυτους που εχουν περασει κατα καιρους απο την επιθεση μας κ σιγουρα ειναι επιλογη του προπονητη κ του μιχελ, αυτο μετραει για μενα πιο πολυ απο ολα αυτη την στιγμη.
Κανεις δεν ειπε οτι αποκτηθηκε για αυτο ο Πριγιοβιτς αλλωστε κανει μπαμ οτι τον ειχαμε βαλει στο ματι εδω κ καιρο,μια αναφορα εκανα στο τι θα εγραφαν οι σκατοφυλλαδες τους εκει κατω κ τι θα λεγανε οι πιο πολλοι,η μηπως αμφιβαλεις οτι θα το ειχανε για πρωτο θεμα ΟΛΟΙ τους?
Ο παικτης ειναι καλος(ετσι οπως τον βλεπω εγω) το θεμα ειναι να τον τροφοδοτουμε κ να του δωσουμε χρονο,ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παικτης απο αυτους που εχουν περασει κατα καιρους απο την επιθεση μας κ σιγουρα ειναι επιλογη του προπονητη κ του μιχελ, αυτο μετραει για μενα πιο πολυ απο ολα αυτη την στιγμη.
Το ιδιο γινεται και σε αλλες θυρες,υπαρχει μπινελικι στους Ελληνες κυριως παικτες.theo-drama έγραψε:buffalobill4 έγραψε:αυτο που λεει ο apegner. και μετα ακους και το οτι το κυπελλο ειναι σημαντικος στοχος. ναι ρε, τοσο σημαντικος που μονο δυο χιλιαδες πηγαν (και οι της 4 τουλαχιστον κανανε καταθεση ψυχης-και χιλια μπραβο τους) να δουν την ομαδα τους να περναει στην επομενη φαση.
Πραγματικά πολύ μουρμουρα ρε παιδιά όμως. Εγώ προχθές ήμουνα στην 4β μα μόλις ειδα ότι είμαστε τόσο λίγοι πήγαμε με την παρέα μου στην 4α να φωνάξουμε λες και παιζαμε με τον γαυρο. Τυχαίνει λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητες να μαι γνωστός με τους 2 3 γνωστούς παραγωγούς κάι ξέρω ότι γαμανε το κλίμα με το καλημέρα και τους τα χωνω αλλά μόνο εγώ δεν φτάνω η άλλοι δέκα το πολύ.. Οι παραγωγοί κτλ υιοθετήσαν την μιρλα από το γήπεδο και τους οπαδούς μας.. Κι άπο ένα σημείο και μετά μετά το κάνουν για ίντριγκα λόγω οτι πουλάει.. Αν όλοι παίρνουμε τηλ και όσοι τους ξέρουμε όπου τους δούμε πάμε και τους τα χωνουνε που είναι συνέχεια στο κράξιμο θα το καταλάβουν. Νταξ πολλά χρόνια στα ζόρια λογική η μιρλα αλλά μέχρι εδώ.. Άπο εδώ και πέρα θέλει στήριξη
Όχι να καθόμαστε στο καφενείο ; και στα προποτζιδικα και νά δίνουμε το δεκαρικο στον όπαπ και στο φρεντο