14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Asimos

Re: 14.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από Asimos »

χωρίς να έχω τρανταχτό ή έτοιμο επιχείρημα δεν θα ήθελα να φύγει ο Φακούντο.

Θα προτιμούσα οι τρεις μπροστά να είναι Μπρίγιοβιτς, Περέϊρα, Κουλούρης.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Δεν ήταν ποτέ σε κλικες, προσπαθούσε κάθε φορά που έπαιζε με αποτέλεσμα να έχει τη συμπάθειά μας. Καλή σταδιοδρομία Φανουρη από εδώ και πέρα, δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ σου με τον γαυρο.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

sourmenetes έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σε γουστάρει ο Ίβιτς
Γιατι ο προπονητης βλεπει τους παικτες 3-4 ωρες τη μερα...
Θα σου φερω ενα αλλο παραδειγμα.
Ο γιαννουλης τον βλεπαμε στα φιλικα και λεγαμε ετοιμος και γιατι δεν παιζει κτλ κτλ.

Ερχεται ο δεληγιαννιδης και δειχνει πιο ετοιμος.εγω και συ ομως που τον βλεπουμε τον δεληγιαννιδη;;;πουθενα..
Ο ιβιτς τον βλεπει ομως καθε μερα.
Ναι,αλλά στα επίσημα δεν πάει άσχημα. Απεναντιας μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει κιόλας..
Άδικο δεν έχεις,ο ιβιτς ξέρει καλύτερα.
Απλά τι βλέπει στον τωρινό Κλάους που δεν βλέπει στον φακ. Αυτή την απορία έχω
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

τσιριγώτης έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σε γουστάρει ο Ίβιτς
Γιατι ο προπονητης βλεπει τους παικτες 3-4 ωρες τη μερα...
Θα σου φερω ενα αλλο παραδειγμα.
Ο γιαννουλης τον βλεπαμε στα φιλικα και λεγαμε ετοιμος και γιατι δεν παιζει κτλ κτλ.

Ερχεται ο δεληγιαννιδης και δειχνει πιο ετοιμος.εγω και συ ομως που τον βλεπουμε τον δεληγιαννιδη;;;πουθενα..
Ο ιβιτς τον βλεπει ομως καθε μερα.
Ναι,αλλά στα επίσημα δεν πάει άσχημα. Απεναντιας μπορώ να πω ότι ξεχωρίζει κιόλας..
Άδικο δεν έχεις,ο ιβιτς ξέρει καλύτερα.
Απλά τι βλέπει στον τωρινό Κλάους που δεν βλέπει στον φακ. Αυτή την απορία έχω
Λογω χαρακτηριστικων ο Ιβιτς δεν υπολογιζει τον Φακουντο για φορ στο συστημα που παιζει η ομαδα.Δεν υπαρχει καμια λοιπον λογικη να τον συγκρινεις με κανενα απο τους τρεις φορ που εχουμε. Αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Σάβ 28 Ιαν 2017, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να πω και εγω την ταπεινη μου αποψη για τον Φακουντο. Θεωρω πως ποτε δεν επεστρεψε απολυτα. Παντα ειχε το μυαλο του να φυγει. Δεν ειναι τυχαιο για μενα πως ξεσκιζεται τωρα τελευταια που υπαρχει το ενδεχομενο της μεταγραφης. Εξαλλου σε ολα τα παιχνιδια που εκανε φετος με την ομαδα, επαιζε για την παρτη του και οχι για το συνολο...
Τελος θυσιαζεται λογω αριθμου ξενων. Τσιμι, Ματος, Σακχοφ, Ουαρντα ειναι οι 4 και στην θεση του Φακ ερχεται ο Ενρικε...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Gospi έγραψε:Να πω και εγω την ταπεινη μου αποψη για τον Φακουντο. Θεωρω πως ποτε δεν επεστρεψε απολυτα. Παντα ειχε το μυαλο του να φυγει. Δεν ειναι τυχαιο για μενα πως ξεσκιζεται τωρα τελευταια που υπαρχει το ενδεχομενο της μεταγραφης. Εξαλλου σε ολα τα παιχνιδια που εκανε φετος με την ομαδα, επαιζε για την παρτη του και οχι για το συνολο...
Τελος θυσιαζεται λογω αριθμου ξενων. Τσιμι, Ματος, Σακχοφ, Ουαρντα ειναι οι 4 και στην θεση του Φακ ερχεται ο Ενρικε...

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των ξενων. Ο Τσιμιροτ ειναι κοινοτικος

Υπαρχει ομως προβλημα με τον αριθμο των πλαγιων στο 4-2-3-1 που παιζει η ομαδα. Με την τελευταια μεταγγραφη Τζαλμα και Ενρικε ειναι οι δυο ενδεκαδατοι απο τους οποιους υπαρχουν οι πολυ μεγαλες απαιτησεις και παιρνουν τα δυο βαρβατα συμβολαια. Θα κριθουν και οι δυο σε ευλογο χρονικο διαστημα. Και στο παγκο ειναι ο Μυστακιδης και ο Ουαρντα που και οι δυο ειναι πολυ σημαντικα προτζεκτς για τον ΠΑΟΚ και σε ηλικια που επιβαλλεται να εχουν αυξημενο ρολο και ευθυνες. Ειναι δλδ ποδοσφαιρικα λογικο καποιους απο αυτους τους 4 να εμπαινε στον παγο για να βρει χωρο στην ομαδα ο Φακουντο??
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Asimos έγραψε:χωρίς να έχω τρανταχτό ή έτοιμο επιχείρημα δεν θα ήθελα να φύγει ο Φακούντο.

Εγω θα προτιμούσα

Εξτρεμ Καμπος - Ενρίκε (Ουαρντά - Φακούντο)

Επίθεση Πρίγιο (Κουλούρης - Μύστα)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ettien έγραψε:
Asimos έγραψε:χωρίς να έχω τρανταχτό ή έτοιμο επιχείρημα δεν θα ήθελα να φύγει ο Φακούντο.

Εγω θα προτιμούσα

Δλδ εσυ θα πανηγυριζες για το ποσο σοβαρος και ποδοσφαιρικος προγραμματισμος γινεται στην ομαδα αν ξαφνικα οι διοικουντες εμπαιναν σε διαδικασια να διωξουν τον Κλαους στην μεση της χρονιας πληρωνοντας τον φυσικα βαρβατη αποζημειωση για το επομενο 1,5 χρονο συμβολαιο που του απομενει απλως επειδη δεν εχει κανει μιση καλη χρονια (ο παγκος ή συζητηση για λυση συμβολαιου το καλοκαιρι που θα υπαρχει χρονος να βρει ομαδα αν συνεχισει ετσι δλδ δεν φτανει), και αν επιαναν τον Μυστακιδη και του ελεγαν απο εδω και περα λογιζεσαι ως φορ, παρολο που δεν σε εχουμε δοκιμασει ουτε μισο επαγγελματικο παιχνιδι στην θεση αυτη. Ευτυχως ο Μιχελ και ο Ιβιτς το βλεπουν λιγο διαφορετικα σεβομενοι την τσεπη που τους πληρωνει.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Εφυγες νωρις
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

aoratos έγραψε:
Ettien έγραψε:

Εγω θα προτιμούσα

Δλδ εσυ θα πανηγυριζες για το ποσο σοβαρος και ποδοσφαιρικος προγραμματισμος γινεται στην ομαδα αν ξαφνικα οι διοικουντες εμπαιναν σε διαδικασια να διωξουν τον Κλαους στην μεση της χρονιας πληρωνοντας τον φυσικα βαρβατη αποζημειωση για το επομενο 1,5 χρονο συμβολαιο που του απομενει απλως επειδη δεν εχει κανει μιση καλη χρονια (ο παγκος ή συζητηση για λυση συμβολαιου το καλοκαιρι που θα υπαρχει χρονος να βρει ομαδα αν συνεχισει ετσι δλδ δεν φτανει), και αν επιαναν τον Μυστακιδη και του ελεγαν απο εδω και περα λογιζεσαι ως φορ, παρολο που δεν σε εχουμε δοκιμασει ουτε μισο επαγγελματικο παιχνιδι στην θεση αυτη. Ευτυχως ο Μιχελ και ο Ιβιτς το βλεπουν λιγο διαφορετικα σεβομενοι την τσεπη που τους πληρωνει.
Ποιος προγραμματισμός και ποιοι διοικούντες ρε φίλε ? Και ποιοι πανηγυρισμοί ?
Την άποψη μας γράφουμε, τι τα παίρνεις τόσο στραβα ?
Σταδιακά πιστεύω πως έτσι πρέπει να πάμε, τουλάχιστον από του χρόνου. Για τον Μυστα έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου ότι έχει μέλλον ως επιθετικός και όχι σαν εξτρεμ. Και φυσικά έχει παίξει και στη θέση αυτή σε κάποια παιχνίδια. Και οι κινήσεις φανερώνουν κυρίως περιοχάτο παίκτη και στην θέση αυτη μπορεί να αξιοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Απ την στιγμή που έρχεται και ο Ενρίκε μετά τον Πρίγιο και παραμένουν Κλάους και Κουλούρης, είναι φυσιολογικό να περισσεύει στο ρόστερ...Πόσο δε μάλλον όταν, παίρνοντας σβάρνα τα αργεντίνικα ραδιόφωνα, δείχνει ότι δεν είναι και η καλύτερη του να μείνει πλέον μαζί μας... ;)

Στο καλό και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τεράστια κ@ύλα μέσα στο γ@μωτήγανο!!!! :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 28 Ιαν 2017, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ettien έγραψε:
aoratos έγραψε:
Ettien έγραψε:χωρις να έχω τρανταχτό ή έτοιμο επιχείρημα δεν θα ήθελα να φύγει ο Φακούντο.

Εγω θα προτιμούσα

Ποιος προγραμματισμός ρε φίλε ? Την άποψη μας γράφουμε, τι τα παίρνεις τόσο στραβα ?
Σταδιακά πιστεύω πως έτσι πρέπει να πάμε, τουλάχιστον από του χρόνου. Για τον Μυστα έχω γράψει πολλές φορές την άποψη μου ότι έχει μέλλον ως επιθετικός και όχι σαν εξτρεμ. Και φυσικά έχει παίξει και στη θέση αυτή σε κάποια παιχνίδια. Και οι κινήσεις φανερώνουν κυρίως περιοχάτο παίκτη και στην θέση αυτη μπορεί να αξιοποιηθεί.
Σε ποιο ματς επαιξε ο Μυστακιδης φορ? Ειναι αλλο το οτι παιζει στα πλαγια και παταει περιοχη κινουμενος ως επιπλεον (κρυφος) φορ και αλλο να γινει το 9αρι που θα πρεπει βαση συστηματος να εχει μεταξυ αλλων και αυξημενο ρολο μεσο στο κουτι. Αληθεια δεν παιρνω κατι στραβα. Ξερω και εκτιμω τις αποψεις σου, απλως στο συγκεκριμενο που γραφεις διαφωνω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα μεγαλη απώλεια
Το πως φεύγει το μάθαμε ;
Δανεικός με οψιον κπ είδα .. τελικα το συμβολαιο ποτε λήγει;
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εγω ελπιζω μηπως αλλάξει κατι αλλωςτε ο Ίβιτς είπε οτι μένει ισως τον πείσει να μείνει ..τον χρειαζόμαστε με σαλκε που δε θα παίζει ο πριγιοβιτς
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

MANIAKOS έγραψε:Για μενα μεγαλη απώλεια
Το πως φεύγει το μάθαμε ;
Δανεικός με οψιον κπ είδα .. τελικα το συμβολαιο ποτε λήγει;
Για να αποδειχθει μεγαλη απωλεια θα πρεπει το κενο που δημιουργεται με την απομακρυνση του, κυριως τα γκολ δλδ, να μην καλυφθει απο τους μεσοεπιθετικους του ροστερ. Αν και με τα στηριγματα που θα προσφερει η παρουσια του Πριγιο στην περιοχη ανεβει επιτελους η παραγωγικοτητα της βασικης μεσοεπιθετικης τριαδας και των αναπληρωματικων (Ουαρντα, Πελκας, Μυστακιδης) το κενο του Φακουντο θα καλυφθει και με το παραπανω.
ariskatiforos έγραψε:Εγω ελπιζω μηπως αλλάξει κατι αλλωςτε ο Ίβιτς είπε οτι μένει ισως τον πείσει να μείνει ..τον χρειαζόμαστε με σαλκε που δε θα παίζει ο πριγιοβιτς
Και εγω ιδανικα τον Φακουντο θα τον ηθελα για τον Φεβρουαριο. Ειναι σε καλο momentum, φορμαρισμενος, και Πριγιο, Ουαρντα, Ενρικιε θα χρειαστουν μερικες εβδομαδες να εγκληματιστουν πληρως την στιγμη ομως που αυτο το χρονικο διαστημα εχουμε πολλα συνεχομενα παιχνιδια και μεγαλη αναγκη απο αποτελεσματα. Θα ηταν λοιπον πολυ χρησιμος τον Φεβρουαριο μεχρι να παρουν μπροστα αυτοι οι τρεις, οχι ομως για το υπολοιπο της σαιζον διοτι η υπαρξη 5-6 παιχτων για τα ακρα θα στερουσε απο Ουαρντα και Μυστακιδη απαραιτητες για την εξελιξη τους ευθυνες και θα δημιουργουσε κανιβαλισμο.
Θεωρω λοιπον οτι η απομακρυνση του εχει ποδοσφαιρικη λογικη και καταλαβαινω τον παικτη που θελει να αποχωρισει λογο περιορισμενου χρονου συμμετοχης. Θα ηταν αδικο για τον ποδοσφαιριστη να παιξει τον ρολο του αναλωσιμου του Φεβρουαριου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Σάβ 28 Ιαν 2017, 12:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”