Προχωράμε ακάθεκτοι με στόχο τον τελικό και το Κύπελλο και θέλω στην κλήρωση τον πουστόγ@υρο ΤΩΡΑ!!!!

Συμφωνω για Περέιρα. Μαζί με το μικρο είναι στους mvp. Πάντως σε αυτόν τον αγώνα μου αρεσε σε ολα ο μικρος, που θυμιζει Βιειρινια (παρόμοιο γκολ έβαλε ο Αντελίνο στην Τούμπα με Φενέρ). Θα ήθελα να τον δω σε συνεχόμενα παιχνίδια. Αν αυτό που είδαμε ήταν χωρίς αγωνιστικό ρυθμό και δέσιμο με την ομάδα, φαντάσου πως θα έπαιζε βασικός. Αμυντικά ήταν πολύ καλός και από τεχνική πολύ ανώτερος του Λέοβατς. Μετά από 1,5 χρόνο αν συνεχίσει σταθερά να δουλεύει, μπορεί να καθιερωθεί ο βασικός μας επιθετικογενής αριστερός μπακ!zarathustra79 έγραψε:Αν κάνουμε μια ανάλυση ως προς το ποιος ήταν ο καλύτερος σε σχέση με το τι περιμέναμε από τον κάθε παίκτη, τότε ναι ο καλύτερος ήταν με διαφορά ο δεληγιαννίδης. Ωστόσο δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, είχε λίγα ανεβάσματα (πολύ λιγότερα από οτι ο leovac πχ) και ήταν και καναδυο φάσεις που ενω ξεμαρκαρίστηκε πολύ ωραία μετά έκανε πολύ κακές πάσες με αποτέλεσμα όχι μόνο να χάσουμε τις πολύ καλές προϋποθέσεις για επίθεση, αλλά να κινδυνέψουμε να φάμε και αντεπίθεση. Από την άλλη εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να πω οτι ο τάδε ήταν ο καλύτερος, νομίζω οτι ήταν μια ομαδική εμφάνιση συνόλου που όλαν πήγαν ρολόι και κανένας δεν ξεχώρισε. Αν και από την άλλη υπάρχει για μενα κάποιος που υστέρησε και αυτός ήταν ο brkic.
Τέλος για mvp που είναι ο πολυτιμότερος και όχι ο καλύτερος παίκτης, ήταν ξεκάθαρα ο pereyra με συμμετοχή σε τρια από τα τέσσερα γκολ (ντρίμπλα που ανοίγει την άμυνα στο πρώτο γκολ, πολύ καλή εκτέλεση του κόρνερ στο τρίτο ασχετα αν το γκολ μπήκε με ρημπάουντ και κερδισμένο πέναλτι στο τέταρτο).
kataramenos5 έγραψε:Ρομαν θα λες καποτε στα παιδια σου "Απ το 2016 ΔΕΝ εβλεπα τα παιχνιδια ανελλιπως " και θα σε κοιταν παραξενα.