ή θα του πούμε αν θέλεις έχω φορ των 100 γκολ μόνο 3 μύρια πάρε κόσμεshogoon έγραψε:Θα δει κανενας ξενος τον ΠΑΟΚ και θα πει αφου στελνουν απο δω και απο κει τον Περειρα λογικα θα παιζει μπροστα ο Ιμπραιμοβιτς. Θα δει μετα και τον Σερβο το βουνο και θα το επιβεβαιωσει.
14.Facundo Abel Pereyra
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
http://www.santafedeportivo.com/noticia ... colon.html
Γεια σου ρε φακουντο... ;;;
Έχει πάρει σβάρνα όλα τα ράδιο
SM-G935F
Γεια σου ρε φακουντο... ;;;
Έχει πάρει σβάρνα όλα τα ράδιο
SM-G935F
-
Χαχα, όχι μόνο τον δίνουμε αλλά και σε ομάδα απ' όπου δεν πρόκειται να δούμε φράγκο ποτέ.
Ειλικρινά ντεν καταλαβαίνει. Θέλει να φύγει ο παίχτης (που λογικό θα ήταν); Έχει τόσο βαρύ συμβόλαιο; Τι;
Ειλικρινά ντεν καταλαβαίνει. Θέλει να φύγει ο παίχτης (που λογικό θα ήταν); Έχει τόσο βαρύ συμβόλαιο; Τι;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγω δεν βλεπω να φευγει,εως το καλοκαιρι.Ας φυγουν οσοι δεν μπορουν να βοηθησουν αμεσα.
Ο Περειρα μπορει να βοηθησει.
Και στην τελικη ποιος θα του δωσει 300-400 χιλιαρικα συμβολαιο,νομιζω καπου εκει παιρνει.
Ο Περειρα μπορει να βοηθησει.
Και στην τελικη ποιος θα του δωσει 300-400 χιλιαρικα συμβολαιο,νομιζω καπου εκει παιρνει.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τι θα τους πληρωσουμε κιολαςpilotos έγραψε:Το δυστύχημα είναι ότι αυτοί δεν μιλούν για λεφτά...
SM-G935F

κρίμα θα χαλαστώ αν φύγει ο φανούρ
η χειρότερη διαχείριση ποδοσφαιριστή αξίας εδώ και χρόνια
Έχω συμπάθεια στους Αργεντίνους, πάντα μ'άρεσε ο φανούρης και λυπάμαι που φεύγει.
Παράλληλα, έχω πίστη στο όραμα του Ίβιτς και εμπιστοσύνη στις κινήσεις του για να το πραγματοποιήσει.
Πίσω από κάθε προσθήκη/αποχώρηση παίζουν άπειρα παιχνίδια που δεν έχουμε ιδέα.
Το καλό είναι πως φεύγει ο φακ και έρχετε ο π.ε. χωρίς να μένουμε με άλλα κενά.

Παράλληλα, έχω πίστη στο όραμα του Ίβιτς και εμπιστοσύνη στις κινήσεις του για να το πραγματοποιήσει.
Πίσω από κάθε προσθήκη/αποχώρηση παίζουν άπειρα παιχνίδια που δεν έχουμε ιδέα.
Το καλό είναι πως φεύγει ο φακ και έρχετε ο π.ε. χωρίς να μένουμε με άλλα κενά.

- ΑποστόληςΑ
Θα φύγει για να φάμε στη μάπα μέχρι το τέλος της σεζόν τους Κουλούρη, Αθανασιάδη;
αν ειχε τη στηριξη και τη μονιμοτητα του κλαους στην 11αδα θα ειχε ξεδιπλωσει πολυ καλυτερα τις ποδοσφαιρικες του ικανοτητες..
το μονο ισως λαθος του απιστευτα καλου σε διαχειρηση ιβιτς..
ειμαι σιγουρος πως αν μεινει θα παρει περισσοτερο χρονο..
μακαρι να μεινει..
ειναι μια ποιοτικη λυση κατα τη γνωμη μου σε ολες τις θεσεις της επιθεσης
το παπα του κολκα και καθε κολκα οτι δε μπορει στο δεκα η στα πλαγια η μπροστα και οτι ειναι μονο για συστημα με δυο επιθετικους δε τον τρωω..
μπορει να ειναι μια πολυ καλη λυση στα πλαγια στην επιθεση αλλα και στο δεκα οποτε χρειαστει
το μονο ισως λαθος του απιστευτα καλου σε διαχειρηση ιβιτς..
ειμαι σιγουρος πως αν μεινει θα παρει περισσοτερο χρονο..
μακαρι να μεινει..
ειναι μια ποιοτικη λυση κατα τη γνωμη μου σε ολες τις θεσεις της επιθεσης
το παπα του κολκα και καθε κολκα οτι δε μπορει στο δεκα η στα πλαγια η μπροστα και οτι ειναι μονο για συστημα με δυο επιθετικους δε τον τρωω..
μπορει να ειναι μια πολυ καλη λυση στα πλαγια στην επιθεση αλλα και στο δεκα οποτε χρειαστει
νταξει με ποια λογικη διωχνεις τον καλυτερο παικτη και πιο ευστοχο που διαθετεις στην επιθετικη γραμμη δεν μπορω να το καταλαβω... μπορει να ειναι μια αξιοπιστη λυση σε ολες τις θεσεις της επιθεσης κ με καλες στημενες φασεις...
ο μονος που εχει τριπλα 1 με 1 και ο πιο τεχνιτης επιθετικος μας με ελαχιστα λεπτα φετος ειχε 5 γκολ...
καλα οι αρδ τον βγαζαν μαπα και ξερουμε τους λογους οτι αβανταρουν τους δικους τους...αλλα φταιει κυριως η παε κ μετα ο ιβιτς που πολυ αργα θυμηθηκε οτι τον χρειάζεται ενω η παε συμφωνησε τον δανεισμό. ο,τι να ναι
Καλη συνέχεια Φακουντο
ο μονος που εχει τριπλα 1 με 1 και ο πιο τεχνιτης επιθετικος μας με ελαχιστα λεπτα φετος ειχε 5 γκολ...
καλα οι αρδ τον βγαζαν μαπα και ξερουμε τους λογους οτι αβανταρουν τους δικους τους...αλλα φταιει κυριως η παε κ μετα ο ιβιτς που πολυ αργα θυμηθηκε οτι τον χρειάζεται ενω η παε συμφωνησε τον δανεισμό. ο,τι να ναι
Καλη συνέχεια Φακουντο
Αυτό ακριβώς.danirifle έγραψε:κρίμα θα χαλαστώ αν φύγει ο φανούρ
Και αυτό που λένε μερικοί ότι δεν μπορεί στα άκρα κ.λ.π. δεν ισχύει. Απεναντίας αυτη είναι η θέση που μπορεί να προσφέρει τα περισσότερα, βγαίνοντας από τα πλάγια σε ρόλο κρυφου επιθετικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Παρ 27 Ιαν 2017, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.