Οντως ρε γαμωτο, τον Παναγιωτουδη τον πιστευα παρα πολυ. Μπραβο Δελη, δουλεια δουλεια δουλεια. Σε ξεσκισα πριν λιγο καιρο γιατι εκανες κατι κουτσουκελες αλλα ευτυχως αποδεικνυεις οτι ηταν απλα της ηλικιας και οτι εισαι δουλευταρας. Μπραβο σου και παλιKOSTAS54 έγραψε:Τον Παναγιωτουδη τον είχες δει? Λάθος κάνεις ως προς την σωματοδομή του. Κρίμα που χάθηκε, αλλά φταίει το μυαλό του.
41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Re: 23.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Re: 41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
Για μένα αυτός ο παίκτης ως επιθετικόγενής μπακ έχει μέλον. Είναι από τους λιγους των ακαδημιών μας που το λέω. έχει τρίπλα, καλή σχετικά ταχύτητα, 2 πόδια και καλή σέντρα. Σωματικά φαίνεται πολύ δυνατός - καμιά σχέση με τα κλασικά γατιά που βγάζουμε συνήθως. Ο δανεισμός του ήταν τεράστια αποτυχία. Άκου Σλοβακία. 1000 φορές β' κατηγορία Πορτογαλίας. Αυτό το κλασικό που το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δουλεύει με προσωπικά κονέ, είναι τελείως μπακάλικη λογική. Γενικά, σε σχεση με άλλους κλάδους είναι ακόμη 30 χρόνια πίσω οργανωτικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παρε απο κοντα τον Ματος και ακολουθα τον.Η ευκαιρια που σου δωθηκε,υστερα απο την εμφανιση που εκανες,εστω και με χαμηλης δυναμικοτητος αντιπαλο,μην την αφησεις να παει χαμενη,τωρα που σου την εδωσε ο Ιβιτς.
Δουλευε συνεχεια και κυριως παιρνε στοιχεια απο τον Ματος.
Δουλευε συνεχεια και κυριως παιρνε στοιχεια απο τον Ματος.
Μπράβο ρε μικρε, συνέχισε ετσι!!
Αποστολη, ουαι και αλίμονο...αυτο μονο εχω να πω
Αποστολη, ουαι και αλίμονο...αυτο μονο εχω να πω

- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα σε παρακαλούσα να το σβήσετε αυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Είσαι το νέο μου poulain!
SM-G935F
Ενα πολυ καλη εμφάνιση κ οχι μονο για το γκολ
Βεβαια θυμίζει κιτσιου
Δυο μπαν στον αποστολη
Βεβαια θυμίζει κιτσιου
Δυο μπαν στον αποστολη
- ΑποστόληςΑ
Kαλό παιχνίδι ο μικρός ελπίζω να συνεχίσει και όταν χρειάζεται rotation όπως σήμερα να έχει ίδια πορεία.
Πολυ καλός πολυ καλε στοιχεία !μ εντυπωσίασε ...ταχυδύναμος με καλο κοντρόλ μπάλας και σώματος αίσθηση χώρου τριπλά καλο το τελείωμα δύσκολο ..προσωπικότητα στο παιχνιδι μπράβο
- ΑποστόληςΑ