Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Έχω καταντήσει σαν τον μανιακό
Σε λίγο ούτε εγώ ια καταλαβαίνω τα ποστ μου
Αυτο που εγραψες ειναι ακομα χειροτεροche4 έγραψε:μαλλον σικ έγραψε και το αουτοκορεκτ το εκανε συκιά

desperando έγραψε:Έχω καταντήσει σαν τον μανιακό

- ΑποστόληςΑ
desperando έγραψε:Έχω καταντήσει σαν τον μανιακό

- Dark Knight
- ace79grpaok
https://mobile.twitter.com/AdriDriussi/ ... 0837778433ace79grpaok έγραψε:https://mobile.twitter.com/AdriDriussi/status/
Αυτός λέει ότι ο φακουντο στην κολον
το σωστο λινκ
Ace παλι ειδηση; Εσυ τα βρισκεις η στα σφυρανε;

Μεχρι να μας γνωρισεις ειναιDark Knight έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το επίπεδο του forum!

- sourmenetes
- Moderator
Δηλαδη μεσα σε 2 μερες ειπε οτι θα ερθει και οτι δε θα ερθει...paokpantou έγραψε:Νέα ενημέρωση από τον χτεσινό αρδ...
Αύριο πιθανότατα ο Ενρίκε θα είναι Θεσσαλονίκη..
Συμπέρασμα μου....νο2..
50-50πλεον οι πιθανότητες της μεταγραφής...
Αυτο ειναι δημοσιογραφια...

- sourmenetes
- Moderator
Εσενα ποιος σε εκανε μπλε ειπαμε...;;;:P:P:P:P:Ppgetsos έγραψε:Ace παλι ειδηση; Εσυ τα βρισκεις η στα σφυρανε;
Μεχρι να μας γνωρισεις ειναιDark Knight έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το επίπεδο του forum!
pgetsos έγραψε:Ace παλι ειδηση; Εσυ τα βρισκεις η στα σφυρανε;

και για του λογου το αληθες, ακολουθει post-φυτιλι...

εχει κανα μισαωρο που το πνιγω να μην το δημοσιευσω αλλα δεν αντεξα, σορυ
desperando, μαλλον και το forum μεταλασσεται σε forum γενικης κριτικης και κατακραυγης κατα του ΠΑΟΚ απο forum ΟΠΑΔΩΝ του ΠΑΟΚ. Εδω ο αλλος που εχει 3 posts ανα σελιδα (ολα κριτικης) βγηκε και ειπε στον αλλον που εχει 2 posts την ημερα: "φιλε κουρασες". Μαλλον επειδη δεν εκανε "κριτικη". Ο ιδιος, τον επεκρινε μαλιστα για τα αλλα λεω-αλλα εννοω-αλλα θελω κι αλλα κανω πως να σου το πω, οταν λιγες ημερες πριν επιστρατευτηκαν εθελοντικα 5-6 δικηγοροι του για να ερμηνευσουν οτι δεν εννοουσε αυτο αλλα το αλλο προκειμενου να συμμαζεψουν τη χοντραδα που του "ξεφυγε" και ειχαμε 3ημερη εκστρατεια υπερασπισης της κριτικης.
Αναφερομαι στον οπαδο που οταν μετραει τα γκολ της ομαδας για να αξιολογησει την επιθεση, εξαιρει τα ματς οπου σκοραραμε πανω απο 4 γκολ γιατι δεν του βγαινουν τα κουκια. Της δικιας μας/του ομαδας, οχι αντιπαλου. Αυτο μου εχει κατσει στο στομαχι και θα κανω μηνες να το χωνεψω οποτε συμπαθατε με που κουραζω τιμογιαννακηδες του ποδοσφαιρου.
joshua έγραψε:Αυτο που εγραψες ειναι ακομα χειροτεροche4 έγραψε:μαλλον σικ έγραψε και το αουτοκορεκτ το εκανε συκιά
ρε τζος στο σικ δεν απαντούσε
- Dark Knight
Εγώ θα ήθελα απλά να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγη ώρα. Όσον αφορά στις αντιπαραθέσεις μεταξύ συνοπαδών, παρακολουθώντας τις συζητήσεις στο forum για αρκετό καιρό πριν αποφασίσω να εγγραφώ, μπορώ να πω ότι σίγουρα δεν είναι ευχάριστες για κάποιον επισκέπτη. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα αλλά η ένταση σε ορισμένες αντιπαραθέσεις πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να αποφεύγεται. Ευχαριστώ.