Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Επειδη γραφτηκε πριν, οτι δεν μπορει κατι να ειναι επιτακτικη αναγκη και συγχρονως υπερεκτιμημενο, να πω πως ισα ισα, οταν κατι ειναι επιτακτικη αναγκη συνηθως ειναι και υπερεκτιμημενο (σωστη λεξη το υπερτιμημενο) καθως ο πωλητης παταει στην αναγκη σου.
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
ας βγαλουμε και μεις τοτε διαρροη οτι ενδιαφερομαστε για τον Μουμπελε
να το κανουμε τελευταιες μερες των μεταγραφων ενα ωραιο τουρλου..
να το κανουμε τελευταιες μερες των μεταγραφων ενα ωραιο τουρλου..
Παντως αν η απουσια Κατσε και Χατζη απο την σημερινη αποστολη ειναι ενδεικτικη της αποψης του Βλανταν για το ροστερ τοτε υπαρχει σημαντικη ανισορροπια επιλογων μεταξυ επιθεσης και αμυνας και μια προσθηκη στα μετοπισθεν για μενα τουλαχιστον μοιαζει επιτακτικη.
Καλησπέρα από ένα πρώην επισκέπτη του φόρουμ και νυν μέλος του.
Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα μας
Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα μας
- desperando
- Επικοινωνία:
Δηλαδή για να καταλάβω
Ο ζαιρο θα συνεχίσει να έχει τον χριστοβασσιλη αφεντικό?
Ο ζαιρο θα συνεχίσει να έχει τον χριστοβασσιλη αφεντικό?
- zarathustra79
Μα ρε συ joshua αυτο ακριβως ειναι το επιχειρημα μου!! Οτι αν εχεις αναγκη προφανως θα αναγκαστεις να αγορασεις ακριβα. Αυτο που δε μπορει να συμβαινει ειναι το να γινεται κριτικη στη διοικηση και για τα δυο.
- Sick Bastard
Μα αφού το ένα φέρνει το άλλο, γιατί να μην γίνεται να κάνεις κριτική και για τα δύο;
- desperando
- Επικοινωνία:
sick τελευταια εισαι παραπονιαρης
μου φαγαν το μπιφτεκι μου ειναι η φαση.μπουκαλακι νερο στην ακροπολη.παστιτσιο στο καραβι.τοστ στο αεροδρομιο.
κερατα επεσες στην αναγκη μου.καιγεσαι ε?καιγεσαι!αχχ μνιεχ μνιεχ.τωρα θα δεις..
ε η θα κατηγορησεις που εφτασες στο σημειο να πεσεις στην αναγκη του αλλου κ δεν ησουν γρηγορος.η θα κατηγορησεις που ενω ειχες ολες τις επιλογες ανοιχτες σε επιασαν κοτσο.
μου φαγαν το μπιφτεκι μου ειναι η φαση.μπουκαλακι νερο στην ακροπολη.παστιτσιο στο καραβι.τοστ στο αεροδρομιο.
κερατα επεσες στην αναγκη μου.καιγεσαι ε?καιγεσαι!αχχ μνιεχ μνιεχ.τωρα θα δεις..
ε η θα κατηγορησεις που εφτασες στο σημειο να πεσεις στην αναγκη του αλλου κ δεν ησουν γρηγορος.η θα κατηγορησεις που ενω ειχες ολες τις επιλογες ανοιχτες σε επιασαν κοτσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 26 Ιαν 2017, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.