Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
Ω ρε μάνα μου...
2 Σέρβοι;
Aver, ευχαριστούμε ρε
SM-G935F
2 Σέρβοι;
Aver, ευχαριστούμε ρε
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 25 Ιαν 2017, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εκεί ο Ίβιτς έβαλε το χέρι του ?pilotos έγραψε:Ω ρε μάνα μου...
2 Σέρβοι;
Aver, ευχαριστούμε ρε
SM-G935F

Το ξέρουμε αδερφε και σε ευχαριστούμε πολύ...Είσαι ωραιος...aver4a έγραψε:Εκλεισε ο Σέρβος μην ανησυχείτε αύριο θ τελειώσει μ την ομάδα οριστικά κ έρχεται. Λίνκ καπ δεν θ προλάβει.
Πιστεύω να σας έφτιαξα φέτος. Θ μείνω να τ λέμε κ αγωνιστικά. Η αλήθεια είναι μπήκα την πρώτη φορά είδα την αγάπη σας κ συνέχισα να το ξέρετε αυτό κ δεν πούλησα κανένα παραμύθι
- thanos-xanthi
αβερ εισαι η μορφη του βολευ του παοκμανια!!!!
Ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!!
Μαζι θα φωναξουμε στο εντος με Κηφισιά σε λιγες εβδομαδες...Κι αν πηγαινεις και στο χαντμπολ μαζι θα φωναξουμε και στο ντερμπι με το ιεκ ξυνη!!!!

Ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!!
Μαζι θα φωναξουμε στο εντος με Κηφισιά σε λιγες εβδομαδες...Κι αν πηγαινεις και στο χαντμπολ μαζι θα φωναξουμε και στο ντερμπι με το ιεκ ξυνη!!!!

- ΑποστόληςΑ
- BlackBlockAttack
Ο Σταροβιτς για τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος ειναι παικταρα αλλα εχει καθοδικη πορεια τα τελευταια χρονια....Βασικος διαγωνιος στη Σερβια ειναι ο Atanasijević μετα ειναι ο Luburić με τον Starovic και μπηκε και ο Ντοκιτς στο παιχνιδι
Για τον Πετκοβιτς που υπαρχει μια γκρινια εγω βλεπω οτι παρα πολλες φορες βγαζει με μονο μπλοκ και το διαγωνιο και τους ακραιους παιζει πολυ περισσοτερο με τους κεντρικους απο οσο επαιζε η ομαδα την περσινη χρονια και επιτελους βλεπουμε και παιπ αρκετες φορες.....
Μειονεκτημα οτι δεν ειναι τοσο αθλητικος(αν και εχει κανει προοδο απο την αρχη της σεζον)και οτι εκνευριζετε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου
Για τον Πετκοβιτς που υπαρχει μια γκρινια εγω βλεπω οτι παρα πολλες φορες βγαζει με μονο μπλοκ και το διαγωνιο και τους ακραιους παιζει πολυ περισσοτερο με τους κεντρικους απο οσο επαιζε η ομαδα την περσινη χρονια και επιτελους βλεπουμε και παιπ αρκετες φορες.....
Μειονεκτημα οτι δεν ειναι τοσο αθλητικος(αν και εχει κανει προοδο απο την αρχη της σεζον)και οτι εκνευριζετε κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου
-
- V-olakiotis
- sourmenetes
- Moderator