Βρε παιδι μου το τα διαλυουμε ολα δεν εννοω εμας, αλλα τις σχεσεις διοικησης με ivic. Εγω αυτη τη στιγμη ως τωρα αυτο που βλεπω ειναι οτι τα πανε πολυ καλα μεταξυ τους και οσο περνα ο καιρος ο ivic εδραιωνεται, επιβαλλει την αποψη του στο θεμα τζαβελα, φερνει τους προπονητες που θελει, διωχνει αυτους που δε θελει κλπ κλπ. Και με την ομαδα να ρολαρει πλεον και αγωνιστικα δεν καταλαβαινω γιατι ναμην τον στηριζει η διοικηση. Και το να γραφεις οτι η στηριξη ειναι απο τα Lidl ειναι σα να θες να πεις οτι υπαρχει κατι αλλο σκοτεινο απο πισω. Εγω αυτο καταλαβαινω διαβαζοντας αυτο, αν κανω λαθος σε παρακαλω διαφωτισε με.goran 64 έγραψε:Το post μου μιλάει πεντακάθαρα για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΞΤΡΕΜ που δεν ήρθε ακόμα θαρρώ...goran 64 έγραψε:Τικ τακ, τικ τακ...![]()
Η ώρα περνάει κι όσο περνάει και δεν έρχεται κάποιος εξτρέμ, τόσο η στήριξη κατευθύνεται προς τα Lidl...
Απαντήσεις λοιπόν του στυλ "τα διαλύουμε όλα αν δεν έρθει ο παίχτης της αρεσκείας μας, ΝΤΟΪΝΓΚ, μόινγκ" και λοιπά, τις θεωρώ τουλάχιστον ιδιαιτέρως φαντασιόπληκτες, όσο φυσικά και ανακριβέστατες...![]()
Εσείς πείτε ότι άμα δεν έρθει εξτρέμ (έστω και ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, για αδιευκρίνιστους φυσιολογικότατα σε μας τους οπαδούς λόγους), τότε η στήριξη δεν θα είναι από τα Lidl...Σας διαβάζω με πολλή προσοχή...![]()
![]()
@joshua εξυπακουεται οτι παικτες υπαρχουν και ειναι δεκαδες και σε καλα λεφτα και καλοι για εμας και δεν τελειωνουν στον henrique. Ομως απο αυτο που εχω καταλαβει απο τον michel με τις μεταγραφες που εχει κανει απο το καλοκαιρι ειναι οτι επιλεγει σιγουρες περιπτωσεις. Παικτες που τους εχει δει, τους εχει τσεκαρει, τους εχει συζητησει κλπ κλπ. Αυτοι δε μπορει να ειναι παρα πολλοι. Δε μπορει να εχει μια ατελειωτη λιστα. Ουτε μπορει να ειναι πολλοι αυτοι που δεν εχουν προβλημα να ερθουν να παιξουν στη σουπερλιγκα. Και το πιο δυσκολο αγκαθι που για μενα ειναι να το συζητανε οι ομαδες τους να τους δωσουν γεναρη μηνα.