Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
O Oυαρντα ειναι κατα βασης παικτης αξονα και ειναι αμαρτια εναν παικτη που κινειται με ανεση σε αυτους τους χωρους να τον τοπεθετησεις οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει (εκτος βεβαια περιπτωσεις αναγκης).Ο Ουαρντα πρεπει να δουλευτει και οντως ως προς την τελικη ενεργεια για να γινει το επομενο μεγαλο ''10ρι'' του ΠΑΟΚ.
ο ουαρντα θα κανει παπαδες.. μεγαλο πουλεν...23 χρονων ειναι ετοιμος παικτης για βασικος ...
-
Dimg4
- navigator11
Το λέει και το όνομα του παίκτου! Amr ...joshua έγραψε:O Oυαρντα ειναι κατα βασης παικτης αξονα και ειναι αμαρτια εναν παικτη που κινειται με ανεση σε αυτους τους χωρους να τον τοπεθετησεις οπουδηποτε αλλου εκτος απο εκει (εκτος βεβαια περιπτωσεις αναγκης).Ο Ουαρντα πρεπει να δουλευτει και οντως ως προς την τελικη ενεργεια για να γινει το επομενο μεγαλο ''10ρι'' του ΠΑΟΚ.
Το γκολ που βάζει στην gay πέρσι, απλά δείχνει αυτό ακριβώς, ότι είναι έτοιμος παίκτης κι όχι ταλέντο 23 ετών σαν κάποιους άλλους.Demir έγραψε:ο ουαρντα θα κανει παπαδες.. μεγαλο πουλεν...23 χρονων ειναι ετοιμος παικτης για βασικος ...
Μακάρι να πάρει ευκαιρίες.
Απλά μαθηματικά, έχει βάλει πιο πολλά γκολ από τον φορ, που έπρεπε να δώσουμε 1 μυριο για να τον πάρουμε.
Ρε Μλκ και συνεχίζουν αυτοί οι άνθρωποι να βγαίνουν στον αέρα ανερυθρίαστα...
SM-G935F
- zarathustra79
Δε νομίζω οτι ο vs40 να λέει οτι δε θέλει τον henrique. Αν καταλαβαίνω καλά (και αν καταλαβαίνω καλά συμφωνώ εν μέρει) θέλει να πει οτι αν χαλάσει η περίπτωση του βραζιλιάνου και δε βρεθεί κάποιος το ίδιο καλός ή και ακόμα καλύτερος που να είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, μετά και την απόκτηση του warda δεν είναι οτι έχουμε και κάποια τεράστια τρύπα στο ρόστερ. Και από την άλλη να πεις οτι είχαμε κανένα μεγάλο στόχο μπροστά μας (όπως το πρωτάθλημα) εκεί οκ να έλεγες οτι δε βαριέσαι ας δώσω και κάτι παραπάνω να κάνω την υπέρβαση γιατί θα τα πάρω πίσω από τα έσοδα της επόμενης χρονιάς. Αλλά για να πάρεις τη δεύτερη θεση και να διεκδικήσεις και το κύπελλο, μπορείς να βολευτείς με τον warda. Όλα αυτά με τη λογική οτι αν δεν παρουμε τον henrique τότε το πιο πιθανό είναι λίγες μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (που είναι και ιανουαρίου) οι επόμενες λύσεις θα είναι λογικά πολύ λιγότερες ποιοτικά.
-
mbison
O ενθουσιασμος για Ουαρντά φρενάρει την απαίτηση απόκτησης εξτρέμ. Μη γράφετε διθυραμβικά σχόλια για τον Αιγύπτιο
Josh στον άξονα έπαιζε γενικά κυρίως λόγω της ελευθερίας που του έδιναν και ελλείψη άλλου μπαλαδόρου ...
δεν μου μοιάζει εμένα παίχτης άξονα ... πιο πολύ παίχτης που έρχεται από αριστερά ή δεξιά και συγκλίνει είτε με ντρίπλα είτε έπειτα από συνδυασμό μου φαίνεται ... προχθές τον είδα και με χαροποίησε ότι γυρνούσε συνεχώς πίσω ανάμεσα στις γραμμές για να δώσει πάσα στους συμπαίχτες του ... αυτό δείχνει ότι τακτικά έχει στοιχεία ... αλλά ούτε στα χάι λάιτ ούτε ζωντανά δεν τον έχω δει να παίζει με ψηλά το κεφάλι όπως π.χ. ο Μπίσεσβαρ ... πιο πολύ τον αντίπαλο βλέπει και πως θα τον περάσει ...
ο άξονας στην θέση 10 θέλει πολύ υψηλή καλλιέργεια και επίπεδο ... δεν μου μοιάζει ξαναλέω τέτοιος παίχτης ... μακάρι βέβαια να διαψευστώ και να βγεί παιχτάρα ...
υποσ.
πάντως ούτε Σάμπρι τον λες αλλά και ούτε Μαγκντί ... κάτι ενδιάμεσο φαίνεται ... και ξέρετε συνήθως τι γίνεται με τα ενδιάμεσα ... !!!
δεν μου μοιάζει εμένα παίχτης άξονα ... πιο πολύ παίχτης που έρχεται από αριστερά ή δεξιά και συγκλίνει είτε με ντρίπλα είτε έπειτα από συνδυασμό μου φαίνεται ... προχθές τον είδα και με χαροποίησε ότι γυρνούσε συνεχώς πίσω ανάμεσα στις γραμμές για να δώσει πάσα στους συμπαίχτες του ... αυτό δείχνει ότι τακτικά έχει στοιχεία ... αλλά ούτε στα χάι λάιτ ούτε ζωντανά δεν τον έχω δει να παίζει με ψηλά το κεφάλι όπως π.χ. ο Μπίσεσβαρ ... πιο πολύ τον αντίπαλο βλέπει και πως θα τον περάσει ...
ο άξονας στην θέση 10 θέλει πολύ υψηλή καλλιέργεια και επίπεδο ... δεν μου μοιάζει ξαναλέω τέτοιος παίχτης ... μακάρι βέβαια να διαψευστώ και να βγεί παιχτάρα ...
υποσ.
πάντως ούτε Σάμπρι τον λες αλλά και ούτε Μαγκντί ... κάτι ενδιάμεσο φαίνεται ... και ξέρετε συνήθως τι γίνεται με τα ενδιάμεσα ... !!!
+++++++++++++ace79grpaok έγραψε:Ο ενρικε ειναι απαραιτητος ,εδω το συστημα σου αλλαξες λογω ελλειψης εξτρεμ
Δεν μπορώ να βλέπω Πέλκα στα εξτρέμ, πιάνεται η ψυχή μου και φορτώνω.
- Sick Bastard
Ποιός είναι δυνατόν να μην θέλει εξτρέμ;joshua έγραψε:Ευτυχως που ο Ιβιτς εχει διαφορετικη αποψη απο οσους δεν θεωρουν απαραιτητη την μεταγραφη εξτρεμ.
Πω αραχνιασε το τοπικ..
Αν ειναι να φερουν καλυτερο του Ενρικε, ας μην ερθει..
Ο Αμρ πιστεύω θα κινειται στο χωρο αλα βιγιαφανες, σε πιο ελευθερο ρόλο, κλασικο εξτρεμ δεν ειναι με τιποτα..
Αν ειναι να φερουν καλυτερο του Ενρικε, ας μην ερθει..
Ο Αμρ πιστεύω θα κινειται στο χωρο αλα βιγιαφανες, σε πιο ελευθερο ρόλο, κλασικο εξτρεμ δεν ειναι με τιποτα..
ουτε κλασσικο 10. βεβαια, οπως παιζουμε, με τους ακριους να πιανουν πιο κοντα στον αξονα, ισως τον βολεψει.
για τον ενρικε ή καλύτερο συμφωνώ. αλλιώς ας περιμένουμε καλοκαίρι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τη λογική με την οποία μεχρι στιγμής δημιουργούν σταδιακά μια ΟΜΑΔΑ.
για τον ενρικε ή καλύτερο συμφωνώ. αλλιώς ας περιμένουμε καλοκαίρι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τη λογική με την οποία μεχρι στιγμής δημιουργούν σταδιακά μια ΟΜΑΔΑ.
-
Dimg4
Δεν ειναι εξτρεμ ο Ουαρντα. Γιατι να φρεναρει?mbison έγραψε:O ενθουσιασμος για Ουαρντά φρενάρει την απαίτηση απόκτησης εξτρέμ. Μη γράφετε διθυραμβικά σχόλια για τον Αιγύπτιο
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ έχω διαφορετική άποψη.joshua έγραψε:Ευτυχως που ο Ιβιτς εχει διαφορετικη αποψη απο οσους δεν θεωρουν απαραιτητη την μεταγραφη εξτρεμ.