Δεν τον ξέρω τον κύριο.
Δικαιωματικά νομίζω μπαίνει ψηφοφορία MVP!
Ventspils - Π.Α.Ο.Κ. 54-84 Σχόλια, MVP & Παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ventspils - Π.Α.Ο.Κ. 54-84 Σχόλια, MVP & Παραλειπόμενα
δεν τίθεται θέμα mvp. ο τύπος χτές έκανε εμφάνιση σχορτσιανίτη και βασιλειάδη μαζί στο μάτς με τοςυ ρώσους περύσι ( που βάλανε από 30 νομίζω) χωρίς να φτάσει καν τους 10 πόντους και τα 10 rebounds.
χαρηκαμε για την παιχνιδάρα μπράβο παιδιά πάμε με την τρελοομάδα μας για το απροβλεπτο
Re: Ventspils - Π.Α.Ο.Κ. 24/01 19:00 (ΕΤ3 - NS 3)
Συμφωνω, το γραψαμε εξαλλου στο chat, η ομαδα εχτες μας ξενερωσε ασχημα!kataramenos5 έγραψε:Δεν ηταν ΠΑΟΚ αυτος χθες.
τώρα μόλις παρατήρησα οτι βάλαμε 75 πόντους εντός παιδιάς. πρέπει να ναι ρεκόρ αυτό.
Και η 30αρα εκτός έδρας πρέπει να είναι στο τοπ 5 των νικών μας, αλλά νταξ και τι να λέει προκρίθηκαμε με το ζόρι.
Re: Ventspils - Π.Α.Ο.Κ. 54-84 Σχόλια & Παραλειπόμενα
μιλησες στην ψυχη πολλών Θωμά!palok έγραψε:πάντως είχε πολύ πλάκα το χτεσινό: πάει 7, βγάζω τα βιβλία, χαρτιά παντού, υπολογιστής, word pdf είχα ΠΟΛΛΗΗΗΗ δουλειά. πλακώνει και ένα skype call από Βοστώνη λέω κλάιν μάιν @@ μπάσκετ θα δούμε σήμερα αλλά δεν πειράζει, δεν έχει και πολύ νόημα, τί να δείς? μέχρι το 5-15, κάπου εκεί απλά είχα την τηλεόραση ανοιχτή και άκουγα τον ρόμαν να παριστάνει τον βοιτσίδη στο radioκοιτάω λίγο, ξανακοιτάω, βλέπω κάτι τρίποντα κόνιαρη
τρίποντα λίνος
πφφ, κλείσιμο όλα ρε μλκς λέω, και προσήλωση σε ό,τι ιερότερο υπάρχει σε αυτή τη γή: μπασκετικός ΠΑΟΚ κύριοι όταν μπαίνουν όλα μέσα. Σαν να σου φέρνουν το μωρό έξω από το χειρουργείο μόλις βγαίνει από τη μάνα του.

επιβλητικη νικη (ελέω μετάδοσης Ρομαν), καπαρώσαμε την 4η θεση του ομίλου, πάμε για άλλα τώρα!
mvp Clanton.
mvp Clanton.