Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Ε ναι. Το πιθανότερο είναι ότι δεν μας ενδιέφερε η απόκτησή του. Όχι και πρώτος στόχος που απερρίφθη για το αλκοτέστ. Έτσι και αλλιώς στα συμβόλαια παίζουν και ρήτρες συμπεριφοράς, που ο συγκεκριμένος με το ιστορικό του, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.
To μονο ερωτημα που μπορει να τεθει ειναι κατα ποσο η διαφορα των ποσων που επενδυουμε, σε σχεση με αλλες ομαδες που την βγαζουν στο τσαμπα, αποτυπωνεται και μεσα στο γηπεδο.Μεχρι τωρα τουλαχιστον τα αποτελεσματα μας δεν ειναι αναλογα του κοστους της ομαδας, αλλα τουλαχιστον μοιαζει να βελτιωνεται η κατασταση.Τωρα οσον αφορα τον Ενρικε,πραγματικα προκαλει τουλαχιστον απορια η εξελιξη της υποθεσης.Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση στην καθυστερηση ,τουλαχιστον για εμας που ειμαστε απεξω και σιγουρα βρισκεται σε οριακο σημειο αν και αυτο το λεμε μερες.
- Sick Bastard
Ο Αραούχος θα δείξει τι είναι στο χορτάρι. Οι άλλοι που έφεραν οι οποίοι είχαν περγαμηνές δεν τράβηξαν. Τώρα βέβαια υπάρχει αλλαγή προπονητή που θα τους βοηθήσει.
Δεν είναι επιλογή πάντ ς όπως φαίνεται να είναι οι δικές μας, ψαγμένες, στοχεύνες, που πληρούν μια σειρά από προϋποθέσεις. Όλα στο χορτάρι..
Η αεκ θα είναι πολύ σύντομα ακόμα πιο μικρή από τον ΠΑΟΚ γιατί απλά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει σταθερά, ίσως αργά λίγο, σε σχέση με τη δική μας προσμονή και τις απαιτήσεις μας, αλλά μεγαλώνει.
Υγ. Ο αραουχος υπο άλλες συνθήκες σε ήθελε δεκαριά σελίδες, ίσως γράγονται αλλού αυτές, εγώ θα μείνω εδώ μέσα, όπου αν και νεος σχετικά, έχω συνηθίσεικαι ενημερώνομαι πληρέστατα περνώντας και ευχάριστα...

Δεν είναι επιλογή πάντ ς όπως φαίνεται να είναι οι δικές μας, ψαγμένες, στοχεύνες, που πληρούν μια σειρά από προϋποθέσεις. Όλα στο χορτάρι..
Η αεκ θα είναι πολύ σύντομα ακόμα πιο μικρή από τον ΠΑΟΚ γιατί απλά ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει σταθερά, ίσως αργά λίγο, σε σχέση με τη δική μας προσμονή και τις απαιτήσεις μας, αλλά μεγαλώνει.
Υγ. Ο αραουχος υπο άλλες συνθήκες σε ήθελε δεκαριά σελίδες, ίσως γράγονται αλλού αυτές, εγώ θα μείνω εδώ μέσα, όπου αν και νεος σχετικά, έχω συνηθίσεικαι ενημερώνομαι πληρέστατα περνώντας και ευχάριστα...
Αν αληθευει πως επεστρεψε και στις προπονησεις η λογικη λεει πως παει για ακυρο.Αν δεν υπαρξει και σημερα εξελιξη αν και το ιδιο λεμε μερες δεν ξερω πως μπορει να υπαρξει στο μελλον.Αν κοιτουσαμε κατι αλλο σιγουρα θα ειχε βγει κατι προς τα εξω,οχι απαραιτητα ονομα,αλλα αν μη τι αλλο το γεγονος πως εγκαταλειπεται του Βραζιλιανου.Αντιθετα η παε βγαζει προς τα εξω πως ολα ειναι οκ αλλα παικτης στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει.
Αρχίζει να γίνεται ανησυχητική η μεταγραφική ξηρασία. Ούτε καν καμία αναφορά από ξένα sites
(....δεν μπορεί να βοηθήσει κανένα αδέλφι; Τι γίνεται στας Ευρώπας; Με τι ασχολούνται στην ΡΕΝ και στην ΑΝΖΕ εκτός της γεωργίας-κτηνοτροφίας;)
Ελπίζω να είναι η ηρεμία πριν την μεταγραφική καταιγίδα (Ενρίκε, Εντοϋ).
Οι μέρες τελειώνουν και μπορεί να στραβώσει εύκολα η κατάσταση.
(....δεν μπορεί να βοηθήσει κανένα αδέλφι; Τι γίνεται στας Ευρώπας; Με τι ασχολούνται στην ΡΕΝ και στην ΑΝΖΕ εκτός της γεωργίας-κτηνοτροφίας;)
Ελπίζω να είναι η ηρεμία πριν την μεταγραφική καταιγίδα (Ενρίκε, Εντοϋ).
Οι μέρες τελειώνουν και μπορεί να στραβώσει εύκολα η κατάσταση.
- falconakis
ΩεεεΩΩΩ που είναι ο Ενρίκε ωεεεεεωωωωω!
Να δείτε ότι τελικά κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους Μιχελ και Βλάνταν και θα είνα ιμάλλον το κερασάκι στην τούρτα για να μην πω ολοκαίνουρια τούρτα!!!
Ας κάνουμε λίγη υπομονή!!!

Να δείτε ότι τελικά κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους Μιχελ και Βλάνταν και θα είνα ιμάλλον το κερασάκι στην τούρτα για να μην πω ολοκαίνουρια τούρτα!!!
- ace79grpaok
Ο τδ της Ρεν πάει στο κοπα αφρικα για να κλείσει τον εξτρεμ απ οτην Αλ αχλι και μετά έρχεται ο ενρικες τελειωμένη δουλεια ειναι .
Λοιπόν μπόρεσα ξαναμπήκα μετά από ένα 2ήμερο.
Θα τα πάρω επειδή δεν μπορούσα να μπω τα πράγματα 1προς1:
Λοιπόν:
1) Θέμα Ενρίκε: Αργεί πολύ φοβάμαι μήπως προορίζουν για εξτρέμ τον Warda και πάμε για καλοκαίρι για εξτρέμ 25 έχει ο μήνας. Τέτοια αναμονή.. πέρασαν 2weeks. *Ελπίζω να λήθει σήμερα και να 'ρθει.
2) Θέμα Warda: Ανακοινώθηκε και επίσημα χθες. Προσωπική μου γνώμη είναι θα είναι ποιοτική μεταγραφή απ'ο εκεί που δεν το περιμέναμε.
3) Θέμα για το site προς mods: Ρε παλικάρια ειδοποιήστε ότι υπάρχει πρόβλημα προσπαθώ να μπω 2 μέρες και μπήκα από 9 λάπτοπ κ 5 desktop διαφορετικά.
Ευχαριστώ.
ΠΑΟΚ εισαι.
Θα τα πάρω επειδή δεν μπορούσα να μπω τα πράγματα 1προς1:
Λοιπόν:
1) Θέμα Ενρίκε: Αργεί πολύ φοβάμαι μήπως προορίζουν για εξτρέμ τον Warda και πάμε για καλοκαίρι για εξτρέμ 25 έχει ο μήνας. Τέτοια αναμονή.. πέρασαν 2weeks. *Ελπίζω να λήθει σήμερα και να 'ρθει.
2) Θέμα Warda: Ανακοινώθηκε και επίσημα χθες. Προσωπική μου γνώμη είναι θα είναι ποιοτική μεταγραφή απ'ο εκεί που δεν το περιμέναμε.
3) Θέμα για το site προς mods: Ρε παλικάρια ειδοποιήστε ότι υπάρχει πρόβλημα προσπαθώ να μπω 2 μέρες και μπήκα από 9 λάπτοπ κ 5 desktop διαφορετικά.
Ευχαριστώ.
ΠΑΟΚ εισαι.
- kataramenos5
Μαλλον με την ορεξη θα μεινουμεfalconakis έγραψε:ΩεεεΩΩΩ που είναι ο Ενρίκε ωεεεεεωωωωω!
![]()
![]()
![]()
Εδώ χάσαμε τσιγκρινσκι χάνουμε καί αραουχο ?navigator11 έγραψε:Αξιώνω τοποθέτηση barlow τη στιγμή που η επικοινωνιακή φααααπα πάει συγνεφο!
Χάσαμε Αραούχο! Στοπ.
Συγχαρητήρια κατηραμένε!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 25 Ιαν 2017, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
Πού γράφτηκε αυτό? Γεγονότα παρακαλώ και όχι εικασίεςjoshua έγραψε:Αν αληθευει πως επεστρεψε και στις προπονησεις η λογικη λεει πως παει για ακυρο.
Και τον Αλμέιδα χοντρό και αδιάφορο τον λέγανε ,αλλά ήταν γελοία προπαγάνδα όπως το αλκοολικός γιά τόν αραουχοseaman έγραψε:Για το αλκοολικός έχουμε καμιά απόδειξη? Βαριά κουβέντα.pgetsos έγραψε:Αλμειδα-Λεσκοτ πρωην ποδοσφαιριστες
Τσιγκρινσκι ΠΟΛΥ ωραιος παιχτης, αλλα δυστχως σακατεμενος, και ο Αραουχο επισης πολυ καλος αλλα αλκοολικος....
Ο αλκοολισμός έχει συγκεκριμένα και πολλές φορές και αυταπόδεικτα κλινικά χαρακτηριστικά.
Καθώς, έστω και με ελαφριά κατανάλωση αλκοόλ και μένα με "τσιμπίσανε" στο αλκοτέστ. Είμαι Αλκοολικός? ακόμη και η καταδίκη του αφορά στην άρνηση ανταπόκρισης στον έλεγχο, για την οποία έχει δώσει και σχετική συνέντευξη τύπου.
Εγώ λέω πα...ρια μάντολες. Ή μάλλον δεν τον θέλαμε ή δεν μπορούσαμε (στο πλαίσιο της πολιτικής μεταγραφών). Διαλέγουμε και παίρνουμε.
Ελπίζω να μη μου πει κάποιος αδερφός για τα περί επαγγελματία παίχτη, γιατί η παράθεσή μου αφορά αποκλειστικά το αλκοολικός.
ace79grpaok έγραψε:Ο τδ της Ρεν πάει στο κοπα αφρικα για να κλείσει τον εξτρεμ απ οτην Αλ αχλι και μετά έρχεται ο ενρικες τελειωμένη δουλεια ειναι .
Ελπίζω πως ΝΑΙ φίλος. Έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και δεν γίνεται να πάμε με πέλκα και μυστακίδη αρ.εξτρεμ η με την πεσμένη Σάλκε να την περάσουμε έτσι. Αρα επείγει να 'ρθει το συντομότερο 25 πήγε σε 2μιση εβδομ;aδες έχουμε Europa League+έχουμε υπορεώσεις για συνεχόμενα(κύπελλο+πρωτάθλημα) γεμάτο πρόγραμμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 25 Ιαν 2017, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.