Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Το πρώτος στόχος από που προκύπτει;
Μερικοί γουστάρετε να τρώτε πρόλογο...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μερικοί γουστάρετε να τρώτε πρόλογο...
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δείξαμε ενδιαφέρον πράγματι, πριν καιρό όμως μέχρι να μάθουμε ότι είχε καταδικαστεί σε 9 μήνες φυλάκιση λόγω οδήγησης υπό μέθη, οπότε γειά σας!
ενδιαφέρον, μπορεί να βγάζει η ΠΑΕ, ότι δείχνει για 300 παίκτες. 
- ΑποστόληςΑ
Ο αραουχο ενώ πρόπερσι έκανε παπάδες εχει 2 χρονια που δεν ειναι κάν βασικός η και όταν ειναι δεν εκανε διαφορα ...προφανώς τα έγραψε ολα και εκανε κρεπαλες..δεν ειναι τυχαίο που τον ηθελε μια Γκρέμιο μόνο,αν κ πουλάνε παπά οτι απέρριψε 298 ομάδες για κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να παει στην αεκ...παικτικα αν τύχει και παίξει ειναι τοπ... αλλα μια στο εκκατομυριο να εχει σταθερότητα,,, και εδώ δεν ειναι καναρια νησιά.. οι πειρασμοί ειναι άπειροι..
η αποθέωση είναι ότι ο μπαμπάς του..ήθελε να πάει στην κούλα!!!
μάλλον φιλέλληνας, μην πω Πολίτης
μάλλον φιλέλληνας, μην πω Πολίτης
- kataramenos5
Για το αλκοολικός έχουμε καμιά απόδειξη? Βαριά κουβέντα.pgetsos έγραψε:Αλμειδα-Λεσκοτ πρωην ποδοσφαιριστες
Τσιγκρινσκι ΠΟΛΥ ωραιος παιχτης, αλλα δυστχως σακατεμενος, και ο Αραουχο επισης πολυ καλος αλλα αλκοολικος....
Ο αλκοολισμός έχει συγκεκριμένα και πολλές φορές και αυταπόδεικτα κλινικά χαρακτηριστικά.
Καθώς, έστω και με ελαφριά κατανάλωση αλκοόλ και μένα με "τσιμπίσανε" στο αλκοτέστ. Είμαι Αλκοολικός? ακόμη και η καταδίκη του αφορά στην άρνηση ανταπόκρισης στον έλεγχο, για την οποία έχει δώσει και σχετική συνέντευξη τύπου.
Εγώ λέω πα...ρια μάντολες. Ή μάλλον δεν τον θέλαμε ή δεν μπορούσαμε (στο πλαίσιο της πολιτικής μεταγραφών). Διαλέγουμε και παίρνουμε.
Ελπίζω να μη μου πει κάποιος αδερφός για τα περί επαγγελματία παίχτη, γιατί η παράθεσή μου αφορά αποκλειστικά το αλκοολικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 25 Ιαν 2017, 09:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
Αξιώνω τοποθέτηση barlow τη στιγμή που η επικοινωνιακή φααααπα πάει συγνεφο!
Χάσαμε Αραούχο! Στοπ.
Συγχαρητήρια κατηραμένε!

Χάσαμε Αραούχο! Στοπ.
Συγχαρητήρια κατηραμένε!
- kataramenos5
Ευχαριστω Navi, ειμαι πολυ συγκινημενος.Στον 7ο ουρανο ολοι αδερφια. 
Απο το "δειξαμε ενδιαφερον" μεχρι "ηταν πρωτος στοχος του ΠΑΟΚ" υπαρχει τεραστια αποσταση και το μονο που κανει αυτη η ανακριβεια ειναι να δημιουργει αρνητικες εντυπωσεις κατα του ΠΑΟΚ και θετικες υπερ της ΑΕΚ. Εντυπωσεις που ευκολα μπορουν να δημιουργησουν γκρινια σε μια τυχον κακη εμφανιση της δικης μας μεταγραφης η αντιστοιχα μια καλη εμφανιση του αλλου.
Το "πρωτος στοχος του ΠΑΟΚ" δεν προκυπτει απο πουθενα παρα μονο απο κατι καγκουρες αρδ που δεν ξερουν να γραψουν σωστα ουτε το ονομα τους. Αν σας αρεσει τοσο πολυ να τρωτε τον παπα τους, φατε τον, αλλα κρατηστε τον για τον εαυτο σας, μην σπερνετε τις ανακριβειες τους δεξια και αριστερα.
Το "πρωτος στοχος του ΠΑΟΚ" δεν προκυπτει απο πουθενα παρα μονο απο κατι καγκουρες αρδ που δεν ξερουν να γραψουν σωστα ουτε το ονομα τους. Αν σας αρεσει τοσο πολυ να τρωτε τον παπα τους, φατε τον, αλλα κρατηστε τον για τον εαυτο σας, μην σπερνετε τις ανακριβειες τους δεξια και αριστερα.
Δεχομαι οτι ειναι "υπερβολικος" ο χαρακτηρισμος. Εχει προβλημα με το αλκοολ, πιο σωστα. Και στον εγκεφαλο, οταν σε πιανουν 2 φορες να οδηγησεις πανω απο τα ορια, και ενω εισαι και επαγγελματιας αθλητηςseaman έγραψε:
Για το αλκοολικός έχουμε καμιά απόδειξη? Βαριά κουβέντα.
[..]
Ελπίζω να μη μου πει κάποιος αδερφός για τα περί επαγγελματία παίχτη, γιατί η παράθεσή μου αφορά αποκλειστικά το αλκοολικός.
Τωρα, το δε μπορουσαμε... Και μπορει η ΑΕΚ;
-
ron-swanson
Ανετα μπορουσαμε. 800 χιλιαρικα συμβολαιο εχει και αυτο θα πληρωσει η ΑΕΚ (αν το πληρωσει ολο κιολας).
Το θεμα ειναι οτι στην ΑΕΚ συνεχεια πανε να το παιξουν εξυπνοι. Ολο στοιχηματα παιχτες παιρνουν (για να τους παρουν φτηνα) και περιμενουν να παιξουν την μπαλα που επαιζαν οταν ηταν κανονικοι ποδοσφαιριστες. Δεν τους βγαινει μεχρι τωρα.
Αν τους βγει ο Αραουχο θα ειναι καλη μαγκια γιατι θα τον εχουν για 1,5 χρονο. Παντως ειναι τεραστιο ρισκο, γιατι μπορει να ειναι ενας ποδοσφαιριστης που τα εχει γραψει ολα στα @@ του πλεον.
Το θεμα ειναι οτι στην ΑΕΚ συνεχεια πανε να το παιξουν εξυπνοι. Ολο στοιχηματα παιχτες παιρνουν (για να τους παρουν φτηνα) και περιμενουν να παιξουν την μπαλα που επαιζαν οταν ηταν κανονικοι ποδοσφαιριστες. Δεν τους βγαινει μεχρι τωρα.
Αν τους βγει ο Αραουχο θα ειναι καλη μαγκια γιατι θα τον εχουν για 1,5 χρονο. Παντως ειναι τεραστιο ρισκο, γιατι μπορει να ειναι ενας ποδοσφαιριστης που τα εχει γραψει ολα στα @@ του πλεον.
θα έχουμε και σήμερα ανακοίνωση
για να ρεφάρουμε οι αποκλεισμένοι
για να ρεφάρουμε οι αποκλεισμένοι