2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Δηλαδη θα πρεπει ο δικος μας να απολογηθει γιατι ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστης αλλης ομαδας αδερφος του εκανε μαγκιες....
- falconakis
Ρε παιδιά μην τρελλαθούμε τι φταίει ο Γιαννης για τα καραγκιοζιλίκια του αδερφού του;;;!!!
Δηλαδή να τα βάλουμε με τον Βλάνταν επειδή ο Ιλια πλακωνε στο ξύλο την Πετρουλάκη;;;

Δηλαδή να τα βάλουμε με τον Βλάνταν επειδή ο Ιλια πλακωνε στο ξύλο την Πετρουλάκη;;;

- Μπαρκαρούτσος
Ήμουν από αυτούς που δεν σε πίστευαν από την αρχή, η μόνη μου ελπίδα ήταν ο τσαμπουκάς σου και το πάθος που έβγαζες οσο έπαιζες στην χαλκηδονα,τελικά άνθρακας ο θησαυρός.
Στο καλό,ελπίζω να είσαι ο τελευταίος αμπαλος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
+1 ακομη που δεν σε πιστευε.obanebane έγραψε:Ήμουν από αυτούς που δεν σε πίστευαν από την αρχή, η μόνη μου ελπίδα ήταν ο τσαμπουκάς σου και το πάθος που έβγαζες οσο έπαιζες στην χαλκηδονα,τελικά άνθρακας ο θησαυρός.
- BlackBlockAttack
obanebane έγραψε: Στο καλό,ελπίζω να είσαι ο τελευταίος αμπαλος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε.
Εχουμε ε ουμε
Χάρηκα οταν ηρθε πίστευα παίκτης εθνικής αλλα δυστυχως αργος στη σκέψη παρα το ήταν φιλότιμος
Χάρηκα οταν ηρθε πίστευα παίκτης εθνικής αλλα δυστυχως αργος στη σκέψη παρα το ήταν φιλότιμος
Ακόμα και οι ψύλλοι στα μούσια του Γιάννης βάλαν 15 κιλά από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ
Ο βελιδης κι ο κοροβεσης γιατι; με αποφαση της ομαδας μεινανε και κανουν προπονησεις κανονικα.stelyk έγραψε:Tziolis, Korovesis, Velidis etc...