71.Παναγιώτης Γλύκος
- Sick Bastard
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Η επέμβαση που κάνει στην ευκαιρία του ΠΑΣ, κυρίως ο τρόπος με τον οποίο βάζει το σώμα του, απ την αρχή της κίνησής του μέχρι και την απόκρουση της μπάλας, είναι πολύ μεγάλης κλάσης.
Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια!
- Petros1988
Τερματοφυλακαρα!Η καλυτερη χρονια στην καριερα του φετος!Μπραβο Παναγιωτη η συνολικη σου εικονα φετος αλλα και απο περυσι αφηνει σιγουρια.
- ΑποστόληςΑ
Είναι κρίμα που δεν παίζεις στην Εθνική Ελλάδος, αλλά ευτύχημα που δεν παίζεις σ' αυτήν την Εθνική Ελλάδος.
- john4serres
Τα προηγούμενα χρόνια οπότε η μπάλα πήγαινε πίσω όποιον κ να είχαμε στο τέρμα σκεφτόμουν τον στίχο του καββαδία"πολλά έχουν δει τα μάτια μου μ' αυτό μου φέρνει τρομο" . Φέτος νιώθω σιγουριά φαίνεται σε όλες τις κινήσεις του η αυτοπεποίθηση που έχει πλέον κ το ποσο έχει ωριμάσει.
Άλλος παίκτης φέτος, άλλη σιγουριά, άλλος αέρας.
Προσωπικά δεν ξετρελαινόμουν μαζί σου ούτε εκείνο το δίμηνο που έβγαινες μβπ ούτε αργότερα, αλλά φέτος ρισπέκτ ρε φίλε, ρόμπα μας έκανες όλους.
Φτου φτου, παιχνιδάρες με τον ΠΑΟΚ κ στα τέτοια μου η Εθνική
Προσωπικά δεν ξετρελαινόμουν μαζί σου ούτε εκείνο το δίμηνο που έβγαινες μβπ ούτε αργότερα, αλλά φέτος ρισπέκτ ρε φίλε, ρόμπα μας έκανες όλους.
Φτου φτου, παιχνιδάρες με τον ΠΑΟΚ κ στα τέτοια μου η Εθνική
- efthimis_paok
71.Παναγιώτης Γλύκος
Καλά, όλα αυτά μέχρι την πρώτη παπ@ρια που θα στοιχίσει βαθμούς και τι έχει να ακολουθήσει μετά ...
Βοήθησε κάποιες φορές αλλά λόγω της καλή άμυνας χρειάζεται να επέμβει και πολύ λιγότερο φέτος με τον τρόπο παιχνιδιού μας.
Βοήθησε κάποιες φορές αλλά λόγω της καλή άμυνας χρειάζεται να επέμβει και πολύ λιγότερο φέτος με τον τρόπο παιχνιδιού μας.
Στην επομενη γκελα θα αρχισουμε τα "για αυτο θελουμε πρωτο τερματα, για μπακ απ καλος ειναι κλπ κλπ"
Ε μιάς κ θα τον βρίσουμε που θα τον βρίσουμε στην 1η γκέλα , ας πούμε τουλάχιστον κ ένα μπράβο όταν παίζει καλά.
Μπράβο του για χτες.

Μπράβο του για χτες.
- falconakis
Μπράβο ρε Παναγιώτη μας έχεις κάνει όλους κωλοτούμπες!
Συνέχισε έτσι μια και οι τερματοφύλακες είναι σαν το παλιο κρασί όσο ωριμάζουν γίνονται καλύτεροι!!!
Φέτος επιτέλους εμπνέεις σιγουριά!

Συνέχισε έτσι μια και οι τερματοφύλακες είναι σαν το παλιο κρασί όσο ωριμάζουν γίνονται καλύτεροι!!!
Φέτος επιτέλους εμπνέεις σιγουριά!

Με όλη την σημασία της λέξεως.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
* Βελτιώθηκε πολύ με τα πόδια και εξελίχθηκε σε ένα καλύτερο "Γλύκο".
(παρά που ο Αθανασιάδης(κάνω σύγρισει) έμεινε στάσιμος)
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
* Βελτιώθηκε πολύ με τα πόδια και εξελίχθηκε σε ένα καλύτερο "Γλύκο".
(παρά που ο Αθανασιάδης(κάνω σύγρισει) έμεινε στάσιμος)
- Sick Bastard
Δεν την παλεύετε μερικοί, ειλικρινά.
Απλά δεν την παλεύετε, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.
Η μιζέρια σας έχει φτάσει μέχρι το ταβάνι.
Απλά δεν την παλεύετε, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει.
Η μιζέρια σας έχει φτάσει μέχρι το ταβάνι.
+ 1...Odi έγραψε:Σταθερά εκπληκτικός φέτος και δικαιωματικά αρχηγός.
Μπράβο ρε Παναή...Η υπομονή, η επιμονή και οι κόποι σου τόσων χρόνων δικαιώνονται πια!!!!
Συνέχισε έτσι ρε παλίκαρε...
Υ.Γ. Η απόκρουση σου στο τετ α τετ του πατατοχώραφου είναι μεγάλης κλάσης τερματοφύλακα...

-
- Mr Ξερόλας 2019
Ο τερματοφυλακας που ειναι στην καλυτερη ηλικια,που εχει περασει απο σκοπελους,για να φτασει εδω(στο σημειο που εφτασε)στο σημερα,να τον παραδεχονται αγωνιστικα τουλαχιστον και αυτοι που που δεν τον θεωρουσαν καλο τερματοφυλακα.theo-drama έγραψε:Θα κουραστει στα Γιαννινα.Εκει θα εχει περισσοτερη δουλεια,γι αυτο κρατησε περισσοτερες δυναμεις
Πλεον εχει γεμισει εμπειρια και απο(ΠΑΟΚ) και συνεχιζει ακαθεκτος(να μας διαψευδει),οτι μπορει να σηκωσει αυτη τη φανελα,εν αντιθεσει πριν απο 2-3 χρονια.
Ενα μεγαλο μπραβο για την επιμονη του να αποδειξει σε εμας οτι μπορει.
Εδω και καιρο πολυ σταθερος.
Υγεια πανω απο ολα και συνεχισε Παναγιωτ.