Δ. Δρόσος

Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλά μου είχε πει ένα φιλαράκι "μη κανεις πολύ βάση στο δρόσο γιατί μπορεί να σας αφήσει στα καλά καθούμενα".Ναι είμαι και εγώ ένας δύσπιστος,συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Πάμε πάλι ατα πέτρινα χρονια που συνηθίσαμε τόσο καιρό.Αυτή είναι η μοίρα αυτής τις ομάδας τελικά.ΚΡΊΜΑ για την ιστορία που έχει και ΚΡΊΜΑ για την αδιαφορία τον περισσοτερων φιλάθλων τις.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με αυτά που ζήσαμε στο παρελθόν, είναι λογικό να υπάρχει καχυποψία. Όμως ο άνθρωπος δεν παραιτήθηκε μόνο από την προεδρία της ΚΑΕ αλλά και από τη θέση του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου του. Μην γινόμαστε σκληροί και αχάριστοι αμέσως. Ας περιμένουμε τις εξελίξεις για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Για μένα ο Δρόσος είναι ο μοναδικός που έβαλε φράγκα από την τσέπη του (και σίγουρα μπήκε μέσα) στην μετά Βεζηρτζή εποχή.
Άβαταρ μέλους
kostasff

olivares έγραψε:Τεχνικός διευθυντής ο teacher, φροντιστής ο Mpyras, μασσέρ φυσικά ο Patriarxhs, μαζορέτα ο Yiankos, και σε ρόλο Ποικιλίδη ο Shrek. Άντε τελειώνετε να πάω πρωτοδικείο το πρωί.

Καλό θα ήταν να βιαστείς για να μην κλείσουν τα πρωτοδικεία λόγω γιορτών :lol:
:)
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Kαλή ανάρρωση στον Πρόεδρο.

Επειδή βλέπω κάποιους να μιλούν για τα χρέη, μπορούν να μας πουν χοντρικά τι γίνεται και στους υπόλοιπους? Πόσο μειώθηκαν κλπ....?

Υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το ποιός θα είναι πρόεδρος απο εδώ και πέρα και τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό, γιατί απ'οτι κατάλαβα απο την ανακοίνωση του Δρόσου, δεν αποχωρεί μόνο απο τη διοίκηση, αλλά και οι μετοχές της ΚΑΕ θα αλλάξουν και πάλι χέρια.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

θα ηθελα απο ολους οσους αγαπανε αυτη τη ομαδα και φυσικα απο το σαιτ να αφησουμε τον Σορλιν και τους Λατινους.Το μπασκετ του ΠΑΟΚ βρισκεται μπροστα σε μια τρομακτικη κατασταση και θα πρεπει ολοι να δουμε το προβλημα και να αρχισουμε να ψαχνουμε αμεσως λυσεις..
Άβαταρ μέλους
kostasff

olivares έγραψε:Πες μου ύψος, βάρος, μυϊκή μάζα, ποσοστό λιπώδους ιστού, ηλικία, επαγγελματική προυπηρεσία και συγκεκριμένη διάθεση και ικανότητα προσφοράς και μη σε νοιάζει για το χρόνο.

Αν σου πω βάρος, μυϊκή μάζα, ποσοστό λιπώδους ιστού, ηλικία θα με στείλεις απο εκεί που ήρθα!!!

gash042 έγραψε:Μπάσκετ ώρα 0....:?

Να μην σου πω αργάμιση...
Τρέμω για το μέλλον μας. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μέχρι να μάθουμε λεπτομέρειες. Το μόνο παρήγορο είναι ότι βλέπω μια κινητικότητα από πλευράς κόσμου (εδώ στο φόρουμ)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

επειδη μας ηρθε ολους αποτομο,κ επιδη η ανακοινωση δεν αναφερεται σε τροπους λυσης των μελλοντικων προβληματων ουτε καν σε εναν τροπο διοικησης καλυτερο ειναι να περιμενουμε τις εξελιξεις μεσα στη βδομαδα.δεν νομιζω να μας αφησει ετσι κρεμασμενους ο δροσος,αφου δηλωσε και οπαδος φανατικος της ομαδας μας..αν τα δεις ολα καλοπροαιρετα δεν λεει πουθενα οτι δεν θα συνεισφερει οικονομικα απο εδω και περα..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Τέτοιες ώρες θα είμαι σκληρός και με τον εαυτό μου. Κάποιος συνάνθρωπός μου είναι άρρωστος και εγώ σκέφτομαι αν θα συνεχίσει να πληρώνει τα χρέη της ομάδας μου. Μάλλον έχω χάσει το μέτρο :cry:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Με κάλυψες πλήρως. Ανεπανάληπτος ο (παλιός) Βασίλης :wink:
Μόνη διαφορά το: "κι όλο φεύγω πριν μείνουμε μόνοι
το τέλος μη δω"
Πάντα είμαστε εδώ και βλέπουμε το τέλος
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μάλλον πουτανικός :lol:
IGNATIOS

Δημοσίευση από IGNATIOS »

Το ποδόσφαιρο ποιός το έσωσε? Εμείς... Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στο μπάσκετ και να μη περιμένουμε κανέναν να έρθει να μας σώσει. Αν μπει κάποιος Παοκτσής κοινής αποδοχής (π.χ. Βιολίδης - τυχαίο όνομα) μπροστά και εμείς κάνουμε το καθήκον μας (6000-8000 κόσμος σε κάθε ματς) θα σωθούμε.
Το αστείο είναι ότι στο ποδόσφαιρο πλέον οι περισσότεροι δεν θέλουμε επενδυτή και πιστεύουμε ότι με τη βοήθειά μας η ομάδα βρίσκει το δρόμο της, αλλά στο μπάσκετ μιλάμε όλοι για επενδυτή αλλιώς...
Έτσι είναι, αν σε κάθε ματς είμαστε 2500 αντί για 8000...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Έχουμε δει πολλά σαν ΠΑΟΚτσήδες αλλά δε γίνεται να είναι τόσο λαοπλάνος. Είναι δυνατόν να μη σέβεται ούτε τον εαυτό του και να λέει τέτοια πράματα? Ξαναλέω ότι έχουμε δει πολλά. Όπως και να'χει εύχομαι περαστικά στον πρόεδρο ή έστω πρώην πρόεδρο (έχω μπερδευτεί). Η αλήθεια είναι ότι τον πιστεύω και νομίζω ότι δε θα μας αφήσει στα κρύα του λουτρού.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ίσως να βγει και κάτι καλό από την όλη υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα ψάχνουμε για νέο επενδυτή. Αν δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο τότε δύσκολα θα δελεάσουμε κάποιον.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Oi τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις που περιμένετε όλοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. ευτυχώς δεν είναι αρνητικές

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και κουβέντες από χθες βράδυ των μετόχων, Α.Σ., άλλων φίλων του Π.Α.Ο.Κ. μετά την αιφνίδια παραίτηση του κ. Δρόσου κινητοπιήθηκαν οι πάντε...

Εφεραν από Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν το κάλεσμα των μετόχων της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. που έχουν τις μετοχές που πήραν από κ. Πανελούδη.

Έγινε συνάντηση λοιπόν σήμερα το βράδυ με κάλεσμα του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. πριν λίγο και αποφασίστηκε και ζητήθηκε να παραμείνει ως μεγαλομέτοχος ο κ. Δρόσος ως το καλοκαίρι έστω από μακρυά και να πληρώσει όλες τις φετινές υποχρεώσεις που ανέλαβε στην ομάδα ( αυτό είναι το δίκαιο ), να παραμείνει ως αντιπρόεδρος ο κ. Αμοιρίδης που έβαλε πολλά λεφτά και να μπει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής όπως και Δ.Σ. ελπίζουμε επιτέλους.

Την Τρίτη θα γίνει νέα συνάντηση των μετόχων για οριστικές αποφάσεις και φυσικά για να δοθούν και εγγυήσεις από κ. Δρόσο για τα οφειλόμενα.

Αυτές είναι λοιπόν οι τελευτάιες εξελίξεις που είναι αρκετά θετικές ώστε η ομάδα μας να έχει διοίκηση, Δ.Σ. και να παραμείνει σαν μεγαλομέτοχος και να πληρώσει ο κ. Δρόσος αφού είναι και μεγαλομέτοχος.

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 1&Itemid=9
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”