10. Olivier Sorlin
Πραγματι..Φαινεται με περισσοτερα επιθετικα χαρισματα...Ακομα δεν εχω καταλαβει αν τον πηραν με σκοπο να φαει τη θεση του Ιβιτσ και να δωσει μια ακομη ποιοτικη λυση στους 3 του κντρου ή αν τον θελουν για εξτρεμ..Αυτο μαλλον θα το κανουμε πιο ξεκαθαρο οταν δουμε το επομενο παικτη που θαρθει..Αν ο επομενος ειναι εξτρεμ ο Γαλλος ισως προορισεται να παιξει επιτελικα με τον Βερον με τον Γκαρσια να μενει μοναδικος κοφτης ενω αν ειναι εξτρεμ θα πιασει το αριστερο ακρο και το δεξι θα το ξαναπαρει ο Σερτζιο..Πραγμα που με βρισκει αντιθετο αφου θεωρητικα τα ακρα μας θα ειναι ναι μεν ποιοτικα αλλα αργα σε ταχυτητα
Ολι στο φορουμ της Ρεν καποιος εγραψε : He plays as a midfielder. When he was younger, he was an offensive one, playing as well as left or right winger.
Then he moved to AS Monaco but he didn't succeed over there... and came back 6 months later. As he comes back, he moved to a more defensive position on the pitch.
Ειναι μεσος.Οταν ηταν νεοτερος, ηταν επιθετικογενης,παιζοντας το ιδιο καλα ως δεξι κ αριστερο χαφ.Οταν πηγε στην Μονακο δεν επιασε... και επεστρεψε μετα απο 6 μηνες.Μετα την επιστροφη του μετακινηθηκε σε ποιο αμυντικη θεση
Then he moved to AS Monaco but he didn't succeed over there... and came back 6 months later. As he comes back, he moved to a more defensive position on the pitch.
Ειναι μεσος.Οταν ηταν νεοτερος, ηταν επιθετικογενης,παιζοντας το ιδιο καλα ως δεξι κ αριστερο χαφ.Οταν πηγε στην Μονακο δεν επιασε... και επεστρεψε μετα απο 6 μηνες.Μετα την επιστροφη του μετακινηθηκε σε ποιο αμυντικη θεση
trobonaras έγραψε:να το να το!!
Vous vous êtes trompé à la question ou vous n'etes peut-être pas un humain ...
το μονο που καταλαβαινω ειναι το question που προφανως σημαινει ερωτηση και το humain λογικα θα σημαινει ανθρωπος αλλα επειδη δεν βγαζει και πολυ νοημα δεν βαζω και το πουλι μου στην χλωρινη!
anyway..
Θεός ... χαχαχαχαχα

ναι ολι, εαν ερθει ο παικτης προοριζεται να παιξει στις θεσεις που λες , δηλαδη μπορει να χρησιμοποιηθει κ σαν τριτος μεσος στο συστημα που ειχε σχεδιασει ο Santos το καλοκαιρι αλλα τελικα δεν του βγηκε για διαφορους λογους,δηλαδη 4-3-3 με εναν ανασταλτικο μεσο (Γκαρσια, Μπιζερα) εναν επιτελικο (Ιβιτς, Βαγγελη) κ εναν σε θεσεις 6-8 (Βερον,Μπαλαφα,Ηλιαδη).Προφανως ο Sorlin εχει την δυνατοτητα να παιξει και στις 3 αυτες θεσεις που σημαινει οτι αν βρισκεται ποδοσφαιρικα σε καλο επιπεδο θα βοηθησει πολυ την ομαδα.
- sakisPAOK1926sweden
εγω πιστευω οτι ο σαντος σιγα σιγα θελει να το γυρισει σε 4-4-2 και ψαχνει εναν που να ειναι πιο καλος επιθετικα απο τον βερον ωστε μαζι με γκαρσια(ή βερον οταν λειπει ο γκαρσια) να καλυπτει το κεντρο και να παιζουν μπροστα μουσλιμοβιτς +καινουριος επιθετικος(ή μπακαγιοκο).
επισης για συγκρισεις πρωταθληματων,μην ξεχνατε ποσο καλος ειναι ο ντιε,ο οποιος εφυγε απο το γαλλικο πρωταθλημα και απο ομαδα τελευταιων θεσεων για την ελλαδα..
επισης για συγκρισεις πρωταθληματων,μην ξεχνατε ποσο καλος ειναι ο ντιε,ο οποιος εφυγε απο το γαλλικο πρωταθλημα και απο ομαδα τελευταιων θεσεων για την ελλαδα..
-
-
Μηπως ο ερχομος του γαλλου ειναι η αρχη της αποσυρσης του κωνσταντινιδη φετος????
εγω νομιζω δεν θα προλαβει καλοκαιρι.ισως πηρε την αποφαση,και βρηκαν εναν αξιοπρεπη αντικαταστατη για τον φετινο ΠΑΟΚ...
τον παικτη δεν τον γνωριζω,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα χρειαστει.
ολοι στην ΑΜΚ,και ο ΠΑΟΚ θα ανεβει επιπεδο!
εγω νομιζω δεν θα προλαβει καλοκαιρι.ισως πηρε την αποφαση,και βρηκαν εναν αξιοπρεπη αντικαταστατη για τον φετινο ΠΑΟΚ...
τον παικτη δεν τον γνωριζω,αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα χρειαστει.
ολοι στην ΑΜΚ,και ο ΠΑΟΚ θα ανεβει επιπεδο!

-