Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν πάρουν και ν ντοι οι μεταγραφική περίοδος θα είναι ακρως επιτυχημενη
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Γκουερινο έγραψε:
Asimos έγραψε:Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν ο Ιβαν ειναι οντως Καβουριας, αν κοιταει να βγαλει απο το καλαμακι του φραπε, αν ειναι κοροιδο, αν μας δουλευει ολους και ακρη δεν βρισκω.

Μετα την 14η Τουρκιας που πηγε ο πολυς Τζαβελλας για 2,5 ετη, τα ακυρα για Τζανδαρη και Σκονδρα απο Μαλιν και Λέφσκι Σόφιας αντιστοιχα καταλήγω τον Παππα που εφαγε στην αρχη με Τζαβε και Σκονδρα (αν και νεος το 13 που ηρθε απο Ατρομητο) με τον Τζανδαρη μπηκε φρενο. Τοσα αξιζεις, τοσα δινω, θες; Ας πας στο γαυρο να χαρουν οι γκει μαζεμενοι πως τρυπησανε τον ΠΑΟΚ.

Μαλακα μου τι ειχαμε ακουσει για Θεοφανη... για τον Θεοφανη...
με τον τζαβελα πως εφαγε παπα ο Ιβαν αφου τον ειχε με 500 και ακουγεται οτι υπεγραψε με τα διπλασια σχεδον στην τουρκια?

Ξερω γω; Φιλοδοξιες; 29 ετων και διεθνης πας στην 14η Τουρκια έστω και με 1 μυριο (!) το χρονο; Αν ναι οκ, αλλά αλλιως τα εχω στο μυαλο μου.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

barlow4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Παλτο ολκής ο Μιχαιλοβιτς μακρία απ αυτόν , ο Σαμπο ειναι πολυ καλύτερος.
ειμαι της αποψης οτι φτανουν τοσοι παικτες.ηδη ειναι παρα πολλοι.ποσους να παρουμε πια.αλλα πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι παλτο.εντυπωση μου κανει.
Εχω πατέρα που φτιάχνει παλτά απο αλιγατορα... Αστειευομαι ....

Απο τα βίντεο και μόνο που είδα ,ειναι αργος ,ακόμα και στις φάσεις που τον δείχνει να κόβει έχει πάρει λάθος θέση ,ο Σαμπο ειναι πολυ καλυτερος του που εξίσου πριν έρθει τον θεωρουσα παλτό.Ο συγκεκριμένος δεν έχει τιποτα που να με κεντρίσει.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Που είναι ο ενρικες?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ace79grpaok έγραψε:Που είναι ο ενρικες?
Απ᾽ότι ακούγεται στα 100 χιλιάρικα είναι η διαφορά με την Rennes. Λογικά οι Γάλλοι δεν θα υποχωρήσουν άρα μάλλον θα πάρει κανά δυο μέρες ακόμα.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Μεχρι πριν 2 χρονια ( αν εξαιρεσεις την 2η χρονια Σαντος) καναμε μεταγραφες με πανω απο 60-70% ποσοστο αποτυχιας. Περισυ με αρνεσεν το περιορισαμε ( αν και με ακριβες αγορες , θυμιζω 400χλρ ζαιρο , 450 σαμπο, 750(!!!) βελιδης , 1,3 λεοβατς και τσιμιροτ αλλα και ελαχιστα για γκαρυ) . Ο Μιχελ μαζι με τον ιβιτς βλεπω οτι κανουν καλη προετοιμασια και εχουν πληρη γνωση τι θελει η ομαδα. Το ποσοστο επιτυχημενων μεταγραφων ανεβηκε πολυ ( κρεσπο , ματος , κανιας μπισεσβαρ ακομα και τζαλμα με βαρελα πιστευω με το χρονο θα λαμψουν ) και ολα αυτα με λιγα λεφτα. Ως τωρα μου εχουν κερδισει πληρως την εμπιστοσυνη και βλεπω να δημιουργουν ΟΜΑΔΑ.

Σιγουρα θα τπαρχουν και αποτυχημενες επιλογες ( δεν γινεται απο το 30% επιτυχια να πηγαμε στο 100%) αλλα ειμαι σιγουρος οτι καθε μεταγραφικη περιοδο θα ανεβαινουμε και ενα κλικ πιο πανω!!! Και ειδικα φετος το καλοκαιρι περιμενω απογειωση !!!!!!!!! Στατιστικα φοβαμαι οτι καποιος-οι απο χειμερινοι περιοδο δεν θα βγουν αλλα δεν ξερεις ποτε
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Παιδιά από βίντεο που είδα ο Μιχαίλοβιτς είναι όντως πάρα πολύ αργός...τον σώζουν λίγο τα ποιοτικά του κοψίματα που κάνει χωρίς φάουλ...Με άλλα λόγια έχοντας Κάνιας, Κάτσε και ίσως Ν'ντόι είσαι υπέρ καλυμμένος...
Αν ποτέ αποφασίσει η ΠΑΕ να πάρει 6-8αρο καλύτερα να πάει στην περίπτωση http://www.transfermarkt.com/nahitan-na ... ler/315063 ....Τον είχε αναφέρει και ένας φίλος πιο πάνω...
The next big thing της Ουρουγουάης...Καταπληκτικός παίκτης, ασταμάτητητος, απροσπέλαστος, ποιοτικά μαρκαρίσματα χωρίς φάουλ, πολύ γρήγορη πρώτη πάσα, εξαιρετική προώθηση παιχνιδιού στα 21 του χρόνια, έχει την μεγαλύτερη αξία στην χώρα του ωστόσο είναι προσιτή για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ...
https://www.youtube.com/watch?v=To0b2ueNiwU&t=418s
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Όποιος ήθελε Mugni, έχασε. Πρόλαβαν άλλοι :P :

http://www.transfermarkt.de/lucas-mugni ... ler/148231
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Και νομιζα πήγε στην Αλανιασπορ...
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

αχ βρε γιαννη σκονδρα, αμ εσεις τζανδαρη,κατσικα, κατσε, φακουντο, σαλπι βεβαιως βεβαιως, , oh captain my captain,
μεγαλε τζαβελλα, ρατ παλιοαρουρι, πολυτραγουδησμενε costa, εγιαλ γκολασα, τουλιπες μου μαρτενς μαΝΤΟΥΡΟ,
κιτσιου, παλιοβαζελοι σπυροπουλε και τζιολη κι ολοι εσεις οι αφανεις ηρωες στον παγκο........

αν ειχατε ενα προπονητη της προκοπης αναρωτιεμαι που θα ειχατε φτασει την ομαδα μας.

ρε μ αυτους μπηκαμε ομιλους και πιστεψαμε οτι θα παιρναμε πρωταθλημα.

το οποιο οταν αρχισε (λιγο) να απομακρυνεται ζητησαμε το κεφαλι του προπονητη.

δεν θελω να ανασυρω μνημες του κανιβαλισμου μας, απλα να ευχηθω οι παικτες που ηρθαν κι οι αλλοι που θα ρθουν να μπουν στο πετσι της ομαδας, να γινουν ολοι μια γροθια, μαζι με τον κοουτς, να τους αγκαλιασουμε κι εμεις γιατι οπως δειχνουν τα παραδειγματα, μπορει να ρθει πανακριβο ονομα (στη δυση του βεβαια) και να μην ακουμπησει και αυτος που δε μας γεμιζει το ματι , να γραψει τη δικη του ιστορια στην Ομαδαρα μας.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

paok87 έγραψε:Και νομιζα πήγε στην Αλανιασπορ...
:lol: :lol:
αλλο Mugni εκεινο...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Sic έγραψες!

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ο paok87
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Το χάσαμε το Mugni πατριώτη.
berry

Δημοσίευση από berry »

Ζόραν
Μπορεί να ερθει μεγαλο όνομα,στη δύση της καριέρας του....
Ποιον εννοεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”