Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από goran 64 »

Ε την επόμενη φορά τότε, αν θέλει φυσικά, ας συστηθεί τώρα που το μαθε ποιος είμαι... 8-)
Του λόγου μου δεν κρύβομαι όπως βλέπετε... ;) :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λοιπον επειδη αρκετες ανακριβειες εχουν γραφτει πρεπει να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη και να πουμε καποιες αληθειες οσο κι αν πονανε.Αυτα που γραφονται στα σχολια για την κεντρικη
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1260408
ειναι παντελως αναληθη και τα καταγγελω.
Το γλυκανισο δε κανει "βαρυ κεφαλι"
.Η μεθανολη που παραγεται λογω κουκουτσιων,κοτσανιων κλπ ειναι που σε χαλαει.Αρα το μη καθαρο τσιπουρο.Απλα ο γλυκανισος χρησιμοποιειται καποιες φορες για να καλυψει με το αρωμα του δυσαρεστες μυρωδιες λογω αποσταξης κακης πρωτης υλης.Αν η πρωτη υλη ειναι καλης ποιοτητας ,καθαρη ,ειτε βαλεις γλυκανισο ειτε οχι δε σε κανει βαρυ κεφαλι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Υπάρχει ένα μυστικό και για τον γλυκάνισο (όχι φυσικά καθ' εαυτός ο ίδιος, αλλά κάτι που δίνει ακριβώς την ίδια γεύση και στοιχίζει 50 φορές φθηνότερα) που μπορεί να σε κάνει το κεφάλι, όχι καζάνι αλλά θερμοσίφωνο... :shock:

Είδα την χρήση του και τα αποτελέσματα της με τα μάτια μου σε καζάνι στην Λαμία, 25 χρόνια πίσω από σήμερα κι από τότε δεν ξανάπια με γλυκάνισο, παρά μονάχα σπιτικό σε πολύ δικούς μου ανθρώπους κιόλας ή Μπαμπατζίμ που είναι του γούστου μου απ τα εμφιαλωμένα... ;) :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε:μονάχα σπιτικό σε πολύ δικούς μου ανθρώπους κιόλας ή Μπαμπατζίμ που είναι του γούστου μου απ τα εμφιαλωμένα... ;) :D
;) ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ε ναι για...Την "έμπροσθεν επένδυση" των 95 κιλών με 1,78 μπόι και την "προίκα" των δυο stend στο κεντρικό στεφανιαίο αγγείο πως τα κάναμε θαρρείς άμα δεν ήμασταν μερακλήδες ρε kat??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλό Σαββατοκυριακοδεύτερο (ένεκα τα Γιάννενα) να έχουμε όλοι μας!!!! :pano:

Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, προσωπικές μας επιτυχίες, αλλά και νίκες για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας παντού!!!! ;)
Pater

Δημοσίευση από Pater »

καλημέρα σε όλη την παρέα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλημέρα παίδες,καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μόλις ξεκίνησε ο πιο brutal αγώνας σκι, στο κιτζμπιελ της Αυστρίας όπου ένα λάθος μπορεί να είναι καταστροφικό
Μιλάμε για πολλά g πολλά χιλιόμετρα και ένα ανεπανάληπτο θέαμα σε μια από τις πιο γνωστές πίστες σκι παγκοσμίως
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οριστε!κ αλλος σκιερ.εγω εσυ κ ο φρινγκερ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

O Παπαγεωργοπουλος στην απεξω;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Φυσικά, έχει πολλά ψωμιά να φάει για να φτάσει τον μέγα ρολφ
Pater

Δημοσίευση από Pater »

Έχω πάθει πλάκα με τον λαό της ομαδάρας μας, με όλους εσάς και σκέφτομαι κάτι που περνάει νομίζω από το μυαλό πολλών εδώ μέσα. Ο Κώστας(peraia) πήρε συνέντευξη από παίκτη που μας ενδιαφέρει, ο Simba ανεβάζει βιντεάκι με φάσεις από όλη την καριέρα του σχεδόν. Πολλοί μέσα στο forum κάνουν αναλύσεις, εκτιμήσεις και προβλέψεις με ποδοσφαιρική ματιά. Από την άλλη οι αρδ δεν παίρνουν μυρωδιά στο τι γίνεται στον ΠΑΟΚ και γράφουν άσχετα και κακογραμμένα κείμενα που (μάλλον εσκεμμένα) κάνουν κακό στην ομάδα. Πρέπει οι νέοι αθλητικογράφοι- αθλητικοί παραγωγοί του ΠΑΟΚ να βγουν από εδώ μέσα και να είναι πραγματικά ένας από εμάς. Κι επειδή δεν γίνεται να πετύχει αυτό σε κανένα άλλο media που θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα συμφέροντα του επιχειρηματία ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ας είναι διαδικτυακό στην αρχή. Είναι κρίμα ο πιο κμπάρης λαός του κόσμου να έχει αρδ της πλάκας για την ενημέρωσή του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γεια.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ήταν που ήταν ερημωμένο το καφενείο, τώρα που το χουν ρίξει κι οι περισσότεροι νέοι (σαν εμένα :mrgreen: ) στο chating, μόνο αν γίνει πλέον ΚΑΠΗ, για να ρχονται κι οι γερόντισες για κάνα τίλιο, σώζεται οικονομικά... :evil:

Γρηγορείτε χριστιανοί... :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”