Paokmania radio & chat
Re: Paokmania chat
Εμένα ωραίο μ ακούγεται αλλά και πολύ "κινέζικο" για τις γνώσεις μου...
Θα σας πρήξω στο "HEΕEELP"... 
- Chuck Norris
Προτείνω οι τσακωμοί να γίνονται αποκλειστικά στο voice chat!
Μπράβο σε όποιον /οποίους έκαναν το τσατ πραγματικότητα!!!
Η θα γινει πραγματικα οικος ανοχης, η θα λυνονται στο 2λεπτο ολα...Chuck Norris έγραψε:Προτείνω οι τσακωμοί να γίνονται αποκλειστικά στο voice chat!
Παρακαλω
Αααα, όλα κι όλα φίλε Chuck... Άμα είναι για τσακωμούς, εγώ δεν ξαναμπαίνω εδώ μέσα...Chuck Norris έγραψε:Προτείνω οι τσακωμοί να γίνονται αποκλειστικά στο voice chat!
Τα συχαρίκια κι από μένα Πέτρο...Πολύ καλή προσπάθεια-αναβάθμιση για το forum, ειλικρινά...
- Chuck Norris
- Kostas_Peraia4
- Chuck Norris
Πήγα να στείλω ένα μήνυμα στον αγαπημένο μου barlow και μου γραφε ότι απέτυχε γιατί κάτι δεν "shared" έλεγε και κάτι άλλα Κινέζικα...Ρε αφήστε με να τα λέω με τον kat και τους λοιπούς της ηλικίας μου στο Καφενείο λέμε...
Ρεντίκολο θα γενώ στα γεράματα... 
- kataramenos5
Μηπως εχεις μειλ ;goran 64 έγραψε:Πήγα να στείλω ένα μήνυμα στον αγαπημένο μου barlow και μου γραφε ότι απέτυχε γιατί κάτι δεν "shared" έλεγε και κάτι άλλα Κινέζικα...Ρε αφήστε με να τα λέω με τον kat και τους λοιπούς της ηλικίας μου στο Καφενείο λέμε...Ρεντίκολο θα γενώ στα γεράματα...
Αααα, αυτό το ξέχασα...Πάω να δω... 
edit: Άνθρακες ο θησαυρός...Είχα ένα, αλλά ήταν απ το πλαίσιο για μια 32άρα SONY smart T.V.!!!!

Θα επαναλάβω την προσπάθεια μου όμως, έστω για το γ@μώ το, γιατί ο επιμένων νικά...

edit: Άνθρακες ο θησαυρός...Είχα ένα, αλλά ήταν απ το πλαίσιο για μια 32άρα SONY smart T.V.!!!!
Θα επαναλάβω την προσπάθεια μου όμως, έστω για το γ@μώ το, γιατί ο επιμένων νικά...
Ελα ρε κατ... 2 λεπτα υποθεση 1 φορα... Μπορεις να μας διαβαζεις και χωρις βεβαια, αλλα ευκολο ειναιkataramenos5 έγραψε:Εγγραφες, ιστοριες ,μαιλ ....δυσκολα.pgetsos έγραψε:Ελα, αναλυτικοτατος ειμαι