14.Facundo Abel Pereyra

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
KOSTAS54

Re: 14.Facundo Abel Pereyra

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

analog έγραψε:Ρε συ Γκοραν κ λοιποί δεν ζω εδώ και λίγα χρόνια Θεσσαλονίκη αλλά έχω μια απορία καλοπροαίρετα πάντα..

Εσείς που τα ξέρετε όλα αυτά κ πόσο σίγουροι είστε για το τι συνέβη??
Τα ξέχασες όλα καθώς έφυγες από την Ελλάδα.
Εδώ οι περισσότεροι τα ξέρουν όλα, για όλα τα θέματα
Και μάλιστα χωρίς καμία επιφύλαξη.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δηλαδή για να το καταλάβω κ γω υπήρχε ζήτημα με τον τζαβέλλα και δε γουστάρονταν μεταξύ τους, αλλά ξέρωγω τότες γιατί ναπουμε το καλοκαίρι ξαναγύρισε εφόσον ο ...ακατονόμαστος υπήρχε ακόμα στην ομάδα;;; Πως δηλαδή το ανέχτηκαν να συνυπάρχουν και οι δυο;;; Και εφόσον το πρόβλημα ήταν αυτό, τώρα που ο ακατονόμαστος έφυγε γιατί ο pereyra εξακολουθεί και έχει τάσεις φυγής;;; Κι εν πάσει περιπτώσει, γιατί δεν έχει καθιερωθεί στην εντεκάδα(όπως του αξίζει δηλαδή βάσει πολλών απόψεων εδώ μέσα);;; Αναπάντητα μυστήρια ερωτήματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zarathustra79 την Παρ 20 Ιαν 2017, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:προφανως θα σε ρωτησω απο που τα ξερεις.
ξερεις κ εγω μεγαλωσα σε μια περιοχη που επιαναν τα ραδια θεσσαλονικης.μια ζωη με παρομοιες φημες και τυπους που ξεραν σκοτεινες πληροφοιες που ειχαν στυλ "ασε μη ρωτας,ξερω αλλα οταν ερθει η ωρα θα πουμε πολλα"κ ποτε δεν ερχοταν.κ οι φημες εξαπλωνονταν.κ μην φανταστεις οτι υπερασπιζομαι τον καθε τζαβελλα.απο τη στιγμη που τον σουταρε ο ιβιτς ουτε που με νοιαζει.ας προσεχε.αλλα αυτες οι θεωριες συνομωσιας απολυτης βεβαιοτητας ειναι που μας εφαγαν τοσες δεκαετιες.και συνεχιζουν ακαθεκτες.
Δεν είναι η κοινωνία ΠΑΟΚ, είναι η Ελληνική κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Οι δηλώσεις του Αργεντινου δε μου φάνηκαν καθόλου αινιγματικες,θεωρώ ότι γουστάρει εδώ και θέλει να ανανεώσει,αρκεί να έχει παραπάνω χρόνο.
Η γνώμη μου είναι ότι παίχτη με τις ικανότητες του φακου (συγκεκριμένες αλλά σε πολύ καλό επιπεδο) για να τον αφήσεις να φύγει πρέπει να το σκεφτείς παρά πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος,φαντάζομαι το ίδιο και οι υπεύθυνοι.
Ο προβληματισμός μου αφορά όλους αυτούς τους περιορισμούς που έχουν οι ομάδες από την ουεφα,με τους γηγενείς κτλ.
Μιλάμε ξεκάθαρα για παίχτη που δεν κάνει για βασικός,παράλληλα πιάνει θέση ξένου, από την άλλη είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση από τον πάγκο,είναι δύσκολο δε νομίζεται; :?
Ακριβως...επειδη ο ΠΑΟΚ εχει μαθει να παιζει με ενα φορ δεν μπορει αυτος να ειναι ο φακ.
Αρα ειναι ζορικη η αποφαση και αν δε φυγει αυτος 1/2 θα εχουμε 4 φορ γιατι ο κλαους δε θα φυγει μιας και ετσι οπως ειναο φετος δεν τον παιρνει κανεις.

Αρα μη λεμε πολλα.για μενα ας μεινει αλλα τουλαχιστον ας φυγει ο κουλουρης δανεικος και το ξαναβλεπουν το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

KOSTAS54 έγραψε:
ξερεις κ εγω μεγαλωσα σε μια περιοχη που επιαναν τα ραδια θεσσαλονικης.μια ζωη με παρομοιες φημες και τυπους που ξεραν σκοτεινες πληροφοιες που ειχαν στυλ "ασε μη ρωτας,ξερω αλλα οταν ερθει η ωρα θα πουμε πολλα"κ ποτε δεν ερχοταν.κ οι φημες εξαπλωνονταν.κ μην φανταστεις οτι υπερασπιζομαι τον καθε τζαβελλα.απο τη στιγμη που τον σουταρε ο ιβιτς ουτε που με νοιαζει.ας προσεχε.αλλα αυτες οι θεωριες συνομωσιας απολυτης βεβαιοτητας ειναι που μας εφαγαν τοσες δεκαετιες.και συνεχιζουν ακαθεκτες.
Δεν είναι η κοινωνία ΠΑΟΚ, είναι η Ελληνική κοινωνία.

"Έχεις δίκιο -365!!!!, ναι -858 θα τα πούμε κι αυτά!!!!, ο φίλος -449 μου στέλνει κάτι αλλά δεν είναι της παρούσης αλλά θα κάψει τον υπέυθυνο της ΠΑΕ!!!!, ρε -965 αφού τα λέμε αλλά δε τα ακούνε, όταν αποκαλύψω θα την ακούσουν, πάμε σε διαφημίσεις και μην ξεχνάτε να στέλνετε ΕΥΡΩ, εεεε sms ήθελα να πω....""
κτ΄λ κτλ και κανείς δε ξέρει τελικά τίποτα, απλά όλοι μιλάνε για να το παίζουν inside info...

O Φακούντο, ο λόγος που πιστεύω θα μείνει είναι για να βοηθήσει τον Πρίγιο σε κάποια ματς, ως ταίρι στην επίθεση όταν στραβώνει το πράγμα.

Πάντως από κάτι πιέρρους και ανσαριφαρτ θα είναι πιο χρήσιμος στην ομάδα
Άκου εκεί Πιέρρο, wonder kid...
τι γέλια έχουμε ώρες ώρες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελα ομως ρε Κεν που σ αυτο το απεραντο "τρελοκομειο η Ελλας" που ζουμε αυτες οι απιθανες θεωριες συνομωσιας βγαινουν συνηθως αληθινες.Τα ιδια λεγαμε για το χοντρο,για αρδ της πολης που τα παιρνουν,για στημενες εκπομπες και ολοι μας λεγανε τρελους φαντασιοπληκτους κλπ μεχρι που βγηκε ο υπερκοριος και αποκαλυψε οτι ολα αυτα τα απιθανα ηταν περα για περα αληθινα.
Οι περισσοτεροι ψιθυριζαν το 15 οτι το καστρο επεσε εκ των εσω ,τα λεγε ο φουκαρας ο τρελος αλλα ποιος να τον πιστεψει?Βγηκε ενας σοβαρος κατα τεκμηριο ανθρωπος και ειπε τα ιδια πριν λιγους μηνες και οσοι μπορουν να συνδεσουν καποια πραγματα με το μυαλο τους, καταλαβαινουν τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια.
Δυστυχως σ αυτο το μικρο γαλατικο χωριο που ζουμε το απιθανο ειναι συνηθως και πραγματικο.
Απ την αλλη οταν ακους καποιο σοβαρο ανθρωπο που τον ξερεις χρονια και ειναι μεσα στα διοικητικα να λεει
οτι ο ταδε κι ο ταδε κανουν αυτη τη ζωη ή κανουν αυτο κι αυτο γιατι να μη τον πιστεψεις?Δε τ ακους απ τον μπαμπη το σουγια στον καφενε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ας μην αρχισουμε με τις συνωμοσιολογιες.μην το τραβαμε αλλο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καλώς τον φωτεινό παντογνωστη τον καταραμένο..

Οι λόγοι που έφυγε ο συγκεκριμένος είναι γνωστοί.. Και ο κύριος είναι ότι δεν γούσταρε να πάρει μέρος στο τρύπημα του ΑΑ.. Γιατί είναι αρσενικός και δεν είναι τρυπιος.. Εντάξει τώρα ?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ τον θέλω να μείνει. Είναι αποτελεσματικότατος. Θα τραβάει ο Πύργοβιτς 2 -2 τα ντουγάνια πάνω του και θα χώνεται η αλεπού στο κουτί σαν μην πω τι κάτω από τη φούστα της αθώας 17χρονης κορασίδος.

ΥΓ. Σόρρυ...18χρονης εννοούσα

ΥΓ2. Μου θυμίζει Μπακαγιόκο φάση
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Ο Φανούρης είναι ο ιδανικότερος παίκτης για το 3-5-2 του Ιβιτς που έπαιξε μέσα στον παναιτωλικό. φανταστείτε 11δα : Γλύκος
Βαρέλα Μάλε Κρέσπο

Μάτος Τσίμι Κάνιας Λέοβατς
Μπίσεβαρ

Περέιρα
Πρίγιοβοτς

Το καλύτερο 3-5-2 που είχαμε ποτέ! ΥΓ: Ax να είχαμε και γκάρυ για τη θέση Λ'εοβατς... Το σηκώναμε το Ουεφα !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

@kataramenos5 το ζήτημα δεν είναι το αν υπήρχαν παίκτες με στραβό χαρακτήρα στην ομάδα ή δημοσιογράφοι που ήθελαν να περνά η άποψη τους βρέξει χιονίσει. Δεν ξέρω αν συνέβαιναν στην ομάδα αυτά τα πράγματα κ ούτε το αμφισβητώ.

Παίκτες που κάνουν κακή ζωή υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, όπως και κλίκες παικτών, δημοσιογράφοι διαπλεκόμενοι που έχουν άκρες στους παίκτες και στους μάνατζερς... Εμείς όμως έιμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο που σύμφωνα με τους γνωστούς των γνωστών του καθενός μας οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι εκτός από τα παραπάνω κάνουν και διοίκηση και τους προπονητές! Επιλέγουν ποιοι παίκτες θα έρθουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα παίζουν, ποιοι όχι.

Δε λεω το να λύσεις αυτές τις παθογένειες κάνει καλό στην ομάδα. Αν οι παίκτες κάνουν καλύτερη ζωή λογικά θα έχουν και καλύτερη απόδοση στο γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και για την ατμόσφαιρα στα αποσυτήρια. Αν είναι καλή, το λογικό είναι οτι η ομάδα θα δέσει περισσότερο. Όχι όμως οτι η ομάδα διαχρονικά δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν πέρνει τίτλους γιαυτό το λόγο... Δηλαδή σε όλες τις άλλες οι ομάδες οι παίκτες και οι δημοσιογράφοι είναι άγιοι άνθρωποι και μόνο σε μας έπεσαν αυτοί οι καταραμένοι οι βεελζεβούληδες;;;
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Ετσι μπραβο να μπαίνουν τα πραγματα έστω μερικά χρονια μετα στη θέση τους ώστε στο μέλλον να εχουμε την απαραίτητη γνώση να τα διαβάσουμε σωστότερα ...τοτε όλοι χλευάζατε τον τρελό που μας ειχε πρώτους για ενα ολόκληρο γύρο με ρόστερ της πλάκας και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ..λες και καθε χρονο πετυχαίνει ο ΠΑΟΚ με πολυ καλυτερα ρόστερ κατι τέτοιο ..η ιστορία παντα βάζει τα πραγματα στη θέση τους και καθε ενας παίρνει τη θέση που του αξίζει ..ακομα και φέτος που εχουμε ενα καταπληκτικό προπονητή και παίζουμε πολυ καλο ποδόσφαιρο με δυνατό ρόστερ ειμαςτε στη πεντάδα οριακά ..αυτα γιατι τοτε η υποτίμηση πήγαινε σύννεφο ..στη τοτε διαπλοκή που έριξε το κάστρο βαλτε και τον τοτε τδ με τη περίπτωση ντΑρμπο που αν δε ηταν ο Άγγελος ο τοτε τδ θα τα κανόνιζε..ετσι λοιπον οποίων συμφέροντα απειλούνταν απο τη τεράστια διαφαινόμενη επιτυχία του τρελου συνασπίστηκαν εναντίον του παρασύροντας και πολλούς αφελείς παίκτες ....τδ αρδ παίκτες ..ενας απο αυτούς που για κακή του τύχη συνδέθηκε με τον τρελό ειναι και ο φακουντο γι αυτο και η συμπεριφορά προς αυτον ..εξαιρώ τον Ίβιτς ο ποιος ειναι ακριβοδίκαιος και δεν τον χρησιμοποεί για τους δικούς του τακτικούς λόγους που ισως εδω να ειναι και το μονο λάθος του
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

η μονη διαφθορα που μπορω να εξηγησω λογικα ειναι η διαφθορα των μανατζερ.αυτοι αν δεν τους προσεξεις μπορουν να σου διαλυσουν την ομαδα.μπορω επισης να δεχθω μειωμενη αποδοση ενος παικτη σε ατομικο επιπεδο.αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι λογω ενος παικτη μπορει ο καθε φανουρης να σηκωθει να παει στο οτινανισταν θαβοντας την καριερα του γιατι τον εδιωξε ο καθε τζαβελλας πχ.δεν μπορω να δεχτω οτι μπορει ο καθε τζαβελλας κανει τοσο πολυ κουμαντο στα αποδυτηρια χωρις κανεις να αντιδραει στελνοντας παικτες στο βορειο πολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 20 Ιαν 2017, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το δίλημμα Κουλούρης ή Pereyra είναι πλασματικό. Το σωστό είναι Κουλούρης ή Αθανασιάδης γιατί πρόκειται για δύο φορ με αρκετές ομοιότητες.
Προσωπικά, με βάση την φετινή τους εμφάνιση ΔΕΝ γουστάρω κανέναν τους, Μετριότατες εμφανίσεις που ταιράζουν σε Λεβαδειακό, αλλά όχι σε ΠΑΟΚ. Ο Μάντζιος πχ είναι καλύτερος και από τους δυο μαζί.
Ο Pereyra είναι άλλο στυλ φορ. Οι απόψεις ότι δεν μπορεί να παίξει κορυφή (αβάσταχτη η μοναξιά ...κλπ) τα βρίσκω τουλάχιστον φαιδρά. Ο παίκτης παίζει παντού και έχει το γκολ αρκεί να μην βγαίνει από την περιοχή.
Έχει τεχνική κατάρτιση, αριστερό πόδι, τρίπλα, σουτ, στημένα, εκτός από κεφαλιές.
Αλλά δεν θέλω να βγει κανείς και να μου πει ότι παίζουν τα δύο βαριά φορ για τις κεφαλιές γιατί χορτάσαμε γκολ από κεφαλιές.
Μεταξύ Αθανασιάδη και Κουλούρη πάντως προτιμώ σαφώς τον νεότερο γιατί έχει ελπίδες να γίνει καλός.
Αυτό ++++
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Θα επαναλάβω και τον εαυτό μου και άλλους συνφορουμίτες.
Ο Φανούρης είναι asset, αλλά με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Αποδίδει σε παιχνίδια που είναι κάτι σαν winger, κάτι σαν κεντρικός φορ, κάτι σαν ψευδοδέκα.
Θεωρητικά αυτό μπορεί να είναι εφικτό όπως είναι στημένη η ομάδα με θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους. Θα με πεις πάλι επί ΑΑ ξεφτίλισε γάβρο κ σία κ η ομάδα μοίραζε 4αρες παντού με το ιδιότυπο ρολόι που έπαιζαν μπροστά οι Κλάους, Μακ, Σάλπι, Φακ. Στην Ελλάδα καλά πήγαινε, Ευρώπη όμως τότε τα είδαμε κωλυόμενα.

Θεωρώ πως τα χαρακτηριστικά του είναι απόλυτα συμπληρωματικά αυτών που έχουμε και χρειάζεται στο ρόστερ (αρκεί ο ίδιος να είναι συνειδητοποιημένος με το ρόλο του που εδώ απαιτείται ειλικρινής κουβέντα με κόουτς).
Έχει στημένα (μεγάλη πονεμένη ιστορία), οξυδέρκεια, καλό πόδι, τεχνική.
Αν θέλει σώνει και καλά να είναι βασικός δικαίωμά του, δεν τον κρίνω και ειλικρινά θα του ευχηθώ τα καλύτερα.
Από την άλλη Κλάους/Ευθύμης θεωρώ πως παικτικά μοιάζουν (ασχέτως φετινής απόδοσης) και ένας τους είναι αρκετός.

Θέλω να μείνει σαν 1 από τους 3 φορ για κάποια 4-4-2 ή 3-5-2 παιχνίδια και τον θεωρώ σημαντικότατο να είναι πάντα στην αποστολή.

Μέχρι εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”