Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Δηλαδη μας εριξε ακυρο η Κανελονια γιαυτον http://www.transfermarkt.com/przemyslaw ... ler/239743
Διναμε ενα μυριο,αλλα ο παιχτης θα παιξει στο γιουρο νεων και αν παιξει καλα θα ανεβει πολυ η τιμη του,γιαυτο προτιμησαν να τον κρατησουν.
Δεν αποκλειεται παντως να ψαχτηκαμε,ειναι καθαρη επενδυση,με τα λεφτα του Γκαρι παιρνεις εναν ετοιμο και εναν για το μελλον.
Διναμε ενα μυριο,αλλα ο παιχτης θα παιξει στο γιουρο νεων και αν παιξει καλα θα ανεβει πολυ η τιμη του,γιαυτο προτιμησαν να τον κρατησουν.
Δεν αποκλειεται παντως να ψαχτηκαμε,ειναι καθαρη επενδυση,με τα λεφτα του Γκαρι παιρνεις εναν ετοιμο και εναν για το μελλον.
- sourmenetes
- Moderator
Αντε να δουμεpilotos έγραψε:Σήμερα ή αύριο (το πολύ) αναμένεται να ακουστεί το όνομα του Βιγκερ.
Λογικό μιας και τα περιθώρια στενεύουν και ο Ιβιτς ζήτησε να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα εδώ ο Βιγκερ, γιατί στηρίζει πολλά πάνω του.
Με την μεταγραφή αυτή, θα κλείσει ο κύκλος των μετεγγραφών χειμώνα.
4 μεταγραφές λοιπόν μια με την ελπίδα ότι θα γίνει αυτός που περίμεναν όλοι... Ο Λάμπρου
Δεύτερη με την ελπίδα ότι ο Γουαρντα θα βγει Μαγκντι και πάνω.
Τρίτη το ΦΟΡ που ψάχναμε για χρόνια και το οποίο αν πιάσει θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε και τις δικαιολογίες που λέγαμε
Και τέταρτη ο Βιγκερ, που θα πρέπει να μπει πιο γρήγορα από όλους τους άλλους στην ομάδα, γιατί εκεί εντοπίζεται κενό.
Σε σχέση με άλλες ομάδες τις σουπερλιγδα, πλέον έχουμε ανθρώπους για όλες τις θέσεις. Ειδικά στο κέντρο παρατηρείται υπεραριθμια και πιθανόν κάποιοι να χαιρετίσουν. Ένα κενό εντοπίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά εκεί έχει δείξει ο Ιβιτς, ότι προτιμά ή τον Κρεσπο, η να αλλάξει πλευρά τον Ματος και να βάλει κιτσιου.
Πλέον οι αποχωρήσεις του καλοκαιριού, θα είναι στοχευμενες σε 3-4 , ταυτόχρονη άνοδο 2 μικρών από Ακαδημίες και 2 το πολύ 3 μεταγραφές ποιότητας. Αυτά τα ακριβά συμβόλαια και παίκτες προσωπικότητες που τόσο λείπουν κι αν έρθουν, σε ανεβάζουν επίπεδο.
SM-G935F
120 συμμετοχές - 16 γκολ - 6 ασσιστς πρώτη εθνική Πολωνίας στα 21 του!
Από μόνο του αυτό προκαλεί ένα ενδιαφέρον!
Άντε να έρθει ο Βραζιλιάνος να κλείσει η υπόθεση εξτρεμ γιατί παρατράβηξε πλέον.
Από μόνο του αυτό προκαλεί ένα ενδιαφέρον!
Άντε να έρθει ο Βραζιλιάνος να κλείσει η υπόθεση εξτρεμ γιατί παρατράβηξε πλέον.
Μπορεί απλά να δείξαμε ένα ενδιαφέρον...obanebane έγραψε:Δηλαδη μας εριξε ακυρο η Κανελονια γιαυτον http://www.transfermarkt.com/przemyslaw ... ler/239743
Ή να έφαγε κανελόνια χτες ο Μιχελ
SM-G935F
Αυτός φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση...Καλή ηλικία 2 χρονιές βασικός στην πρωτοπόρο της Πολωνίας αυτή τη στιγμή..pilotos έγραψε:Πάρτε κι έναν πολωνεζικο παπά
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,718.html
Przemyslaw Frankowski
Μιχελ που είσαι;;;
SM-G935F
Άποψή μου είναι όμως είναι ότι αν πάρεις τέτοιον παίκτη δαπανώντας 1-1,5 μύριο δεν τον παίρνεις για επένδυση για το μέλλον, αλλά για να στηριχθείς πάνω του και να εκτιναχθεί το κασέ του όπως πχ ο Τσίμιροτ...
Για αυτό πρέπει να τον έχεις παρακολουθήσει και να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.
Περισσότερο πρέπει να ψάξεις τον χαρακτήρα του, παρά τα νούμερα του σε αυτές τις ηλικίες, παραδείγματα άπειρα

SM-G935F
SM-G935F
Dimg4 έγραψε:Γραφουν για καρνταμπια κ γαυρο
...Πάλι μπροστά μας ο πο@στ@γαυρος;
Ελπίζω να είναι μούφα το ενδιαφέρον του.
Ή πάνε να μας κάνουν το ίδιο για να πληρώσουμε περισσότερα ή το στήσαμε εμείς για να φανεί μεγάλη επιτυχία
Βασικά μετά το χθεσινό πιστεύω οτι ένας εξτρέμαρος και μελλοντικά ένας περιφερειακός επιθετικός να παίζει στα όρια και να ταίζονται και οι δύο από Μπίσε, είναι ταμάμ.
Μάτος από την άλλη δεν νομίζω να φέρουμε, γιατί υποπτεύομαι οτι ο Βλάντο θα πάει α λα Λίνο-Μίρο, δηλαδή ένας φυσέκι μπροστά και ένας πιο ζόρικος πίσω, με τη διαφορά οτι ο τωρινός "Μίρο" θα κάνει ανεβάσματα για το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο προπονητής.
Με τους λίγους παίκτες που ξέρω, ένας Λούκας, ένας Μιραλάς, ένας Κελβιν, ένας ...Ματέους που συνέχισε τελικά στα ρύζια;
Βασικά μετά το χθεσινό πιστεύω οτι ένας εξτρέμαρος και μελλοντικά ένας περιφερειακός επιθετικός να παίζει στα όρια και να ταίζονται και οι δύο από Μπίσε, είναι ταμάμ.
Μάτος από την άλλη δεν νομίζω να φέρουμε, γιατί υποπτεύομαι οτι ο Βλάντο θα πάει α λα Λίνο-Μίρο, δηλαδή ένας φυσέκι μπροστά και ένας πιο ζόρικος πίσω, με τη διαφορά οτι ο τωρινός "Μίρο" θα κάνει ανεβάσματα για το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο προπονητής.
Με τους λίγους παίκτες που ξέρω, ένας Λούκας, ένας Μιραλάς, ένας Κελβιν, ένας ...Ματέους που συνέχισε τελικά στα ρύζια;
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Άντε σήμερα ανακοινώνεται και ο Ενρίκε και κλείνουμε ρόστερ, Θέλω να πιστεύω ότι δυναμώσαμε παρά αποδυναμοθήκαμε μετά την φυγή Γκάρυ. http://www.sentragoal.gr/paok/arthro/pl ... 130740305/
Εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος πως το εξτρεμ θα ειναι η τελευταια προσθηκη απλα ειμαι πλεον σχεδον σιγουρος πως αυτη δεν θα αφορα παικτη του κεντρου αλλα καποια εκπληξη στην αμυνα ειτε στο κεντρο της ειτε αριστερα.Εγω διαφωνω καθετα με την μη ενισχυση στο κεντρο καθως οι 5 παικτες για 2 θεσεις για τους οποιους μιλησε ο Ιβιτς υπαρχουν μονο στα χαρτια.Ο ιδιος χρησιμοποιει στο 6 τον Κανιας και στο 8 τον Τσιμιροτ μεχρι τελευταιας ρανιδας του αιματος τους και αν στο 8 μπορει να γινει καποιο μπαλωμα,στο 6 δεν υπαρχει ιχνος αντικαταστατη και μην μου πει κανεις οτι θα δωσει ανασταλτικα εκει ο Κατσε.Λογικα και αναμενωμενα καποια στιγμη οι 2 θα παραδωσουν και ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα παρουμε τοτε απο τους 3 πισω τους.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε τζοσουα αλλα δεν μπορει ο κατσε να παιξει σε ματς μεσα στην τουμπα οπως το χθεσινο;;
Γιατι ρε Σουρμε εχεις κανει συμβολαιο για το οτι ο Κανιας θα απουσιασει μονο σε παιχνιδια επιπεδου δυσκολιας οπως το χτεσινο?
- sourmenetes
- Moderator
Οχι δεν εχω κανει αλλα εναλλακτικη υπαρχει.ας μην τρελαινομαστε.η ομαδα εχει μαθει να παιζει σαν ομαδα.
Και χωρις ροντριγκεζ επαιξε και χωρις ματος-καμπος επαιξε στο κυπελλο.δε λεω οτι ολα ηταν ομοια αλλα με τη νοοτροπια που εχει σαν ομαδα καλυπτει τις οποιες ελλειψεις.και αυτο ειναι το ζητουμενο.
Και χωρις ροντριγκεζ επαιξε και χωρις ματος-καμπος επαιξε στο κυπελλο.δε λεω οτι ολα ηταν ομοια αλλα με τη νοοτροπια που εχει σαν ομαδα καλυπτει τις οποιες ελλειψεις.και αυτο ειναι το ζητουμενο.