Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
2%
Μάτος
20
15%
Βαρέλα
1
1%
Κρέσπο
1
1%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
1
1%
Τσίμιροτ
2
2%
Μπίσεσβαρ
68
52%
Κάμπος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
1
1%
Περέυρα
35
27%
Μαλεζάς
1
1%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 132

Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Re: Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

βρισκοντας τοση χημεια κανιας-τσιμιροτ-μπισεσβαρ πως να τον βαλει σε ολα αυτα τα ματς που ξερει οτι θελει επιθετικογενεις παικτες..???
Μεχρι το νοεμβρη ουτε ο μπισεσβαρ ειχε καλα στανταρ, ουτε ο τσιμιροτ.μολις σταθεροποιηθηκαν κλειδωσε.
τωρα σε ματς οπως με Σαλκε δυσκολο να δεις απο την αρχη μπισεσβαρ.[/quote]
ΑΣΧΕΤΟ, αλλα δεν θα επαιρνα και ορκο οτι η Σαλκε ειναι ανωτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ. Και αναφερομαι στο συνολο οχι στις μοναδες. Βασει αυτου, ειδικοτερα στην εδρα σου μπορεις να παιξεις και με Μπισε..αλλα εχουμε καιρο ακομη..προεχει το διπλο στα γιαννενα και εκει νομιζω πως θα προτιμηθει ο Σακχωφ αντι του Μπισεσβαρ
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Τα εκανα ταναπου με τα quotes.. στο σχολιο του sourmenetes αναφερομαι***
trouman

Δημοσίευση από trouman »

simba έγραψε:Μπραβο στα παιδια για την εμφανιση κ τη νικη, μπραβο και στο Βλαντο για το συνολο που παρουσιαζει!
Χαλαλι το κρυο, μας ζεσταναν την καρδια :)

Κορυφαιοι Ματος-Μπισε, απο κοντα ο Τσιμι, ωραιος ο Φακου με τα παστελια του, πολυ θετικος ο Λεοβατς και αγαπη για Κρεσπο.

Τωρα καλη αποκατασταση κ συγκεντρωση για τον αγωνα με παγουραδες. Συνεχιζουμε :pano:

Υ.Γ.
Το εξτρεμ χρειαζεται ναρθει συντομα και να ενσωματωθει οσο το δυνατον πιο γρηγορα για το δυσκολο Φλεβαρη.

Θα ηθελα να δω
Nα γινουμε πιο επικινδυνοι κ οχι τοσο φλυαροι στις τοσες επισκεψεις μας απ'τα πλαγια..
Kαλυτεροι αυτοματισμοι, ειδικα απ'τα δεξια που οι δυο τους ειναι σα να παιζουν μονοι τους, συχνα απεναντι σε 2 αντιπαλους.
Μεγαλυτερη συμμετοχη απ'το ενα σεντερ μπακ.
Γρηγορες αλλαγες πλευρων οταν φορτωνουμε τη μια.
Μεγαλυτερη ποικιλια στις εκτελεσεις στημενων, με κομπινες ή εστω με κοντινη πασα για μπερδεμα αντιπαλου.

simba αυτό μου φαίνεται σαν κριτική, σχετικά με κάτι που αναφέρθηκε και θεώρησες ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν αυτά κριτική.. (δεν μπορώ να σε πω κάτι άλλο έτσι και αλλιώς, λόγω του άβαταρ που ήταν μια μοναδική στιγμή και για εμένα..)

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμβάλλουν γι αυτό το ωραίο που βλέπουμε και το ακόμα καλύτερο που περιμένουμε
Θεόφιλος

Δημοσίευση από Θεόφιλος »

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που δείχνει αγώνα με τον αγώνα να χτίζει την προσωπικότητά της, ανεξαρτήτως αντιπάλου και βαθμού δυσκολίας.
Εύχομαι να ενσωματωθούν το συντομότερο στην φιλοσοφία και στο σύστημα της ομάδας και οι παίκτες των μεταγραφών.

ΥΓ. Πέρα από τα σχόλια κάποιων συνοπαδών μας εδώ, δεν διάβασα σε κανένα άρθρο των αθλητικών ιστοσελίδων σχετικά με το επαναλαμβανόμενο σύνθημα από την κερκίδα κατά των δημοσιογράφων. Στον αντίποδα, πάντα γίνεται πρώτο θέμα αν υπάρχει κάποιο σύνθημα που καταφέρεται εναντίον του προέδρου, του προπονητή ή ποδοσφαιριστών μας.

Χαίρομαι, γιατί διαχρονικά όσοι είμαστε στο τσιμέντο και γνώμη έχουμε και φωνή. Το σωστό ή το λάθος το κρίνει ο χρόνος…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Θεόφιλος την Πέμ 19 Ιαν 2017, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sourmenetes έγραψε:
theo-drama έγραψε:Εχω σιχαθει ρε παιδια στο γηπεδο.Τι γκρινια πεφτει δε λεγεται.
Με το που εγινε αλλαγη ο Πελκας,ο απο πισω μου τελειωσε τα βρισιδια του,
στον Πελκα και πιο νωρις στον Αθανασιαδη.
Σηκωθηκα και πηγα πιο περα για να ησυχασω.
Πολυ προκαταληψη για τους Ελληνες ειδικα.

Για τα του αγωνα καλος ο διαιτητης,μετριο για τα δεδομενα του ΠΑΟΚ παιχνιδι,
εχουμε κανει πολυ καλυτερα παιχνιδια αλλα εκει δεν μπηκαν γκολ,το καλο ηταν οτι ημασταν αποτελεσματικοι
σχετικα,με βαση τις τελικες που καναμε,απο οτι ειδα περιπου 20.
Καλη η ομαδα,καλυτεροι οι Τσιμιροτ, ολη η αμυνα και ο Περειρα λογω των γκολ.Προσπαθησε ο Αθανασιαδης.\,
μετριος ο Πελκας,Καλος ο Κανιας ,ο Μπισερβαρ και ο Καμπος.
Εσυ και γω και ο παραδιπλα φταιμε αδελφε.επειδη κανεις δεν λεει τιποτα.δε λεω να αρπαχτεις, απλα με ωραιο τροπο μπορεις να του την πεις.αν δεν καταλαβει αστον.
40ρηδες ηταν,οχι μικρα παιδια,τι να τους πω.
Ελπιζω να καταλαβαν που εφυγα με νευρα,για αλλου.
Σε αλλον αγωνα,αλλος τα ειχε με τον Γλυκο οτι αργει να κανει βολε,
εκει του την ειπαμε και καταλαβε.
Καθε ενας με τις συμπαθειες του στην Τουμπα,οπως το ιδιο και εδω στο φορουμ.
Ο καθεις με τα πουλεν του και οι υπολοιποι χαλια.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Το μία συμβουλή, την επόμενη φορά πάρε ωτοασπίδες, κάνουν καλό στα νεύρα!
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Το μία συμβουλή, την επόμενη φορά πάρε ωτοασπίδες, κάνουν καλό στα νεύρα!
Σιγά μην πάμε και με παρωπίδες επειδή κάποιοι βγάζουν τα απωθημένα τους στο γήπεδο. Η ομάδα παίζει επιτέλους ωραία μπάλα και εμείς γκρινιάζουμε
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σαν τις κατίνες κάνετε ρε σεις (χαριτολογώντας το λέω)! Τις σας νοιάζει πως εκφράζει ο καθένας την τρέλα του? Δείτε το ματσάκι , ευχαριστηθείτε την στιγμή, απολαύστε την ... ταύλα σας και ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ! Είναι σα να πας στον σινεμά και αντί για ν' απολαύσεις το έργο κάθεστε και κοιτάτε αυτόν που μασάει δυνατά, αυτόν που φτύνει τα σποράκια στο χαλί, αυτόν που κουνάει νευρικά το πόδι και κτλ κτλ κτλ
Ο ΚΑΘΕ άνθρωπος είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ και έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις.
Άλλος είναι νευρικός, άλλος ήρεμος, άλλος αγχωτικός, άλλος κράχτης (αλλά φανατικός ΠΑΟΚτσής), άλλος μίρλας (αλλά ΠΑΟΚτσάκι από πριν γεννηθεί) και κτλ κτλ Τι να κάνουμε δηλαδή , να δέρνουμε αυτούς που δεν πάνε με τον δικό μας τρόπο! Έλεος ρε σεις! Στην τελική ΌΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ!!!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο τερματοφύλακας τους στό ημίχρονο στην τέσσερα συνέχιζε να κάνει ζεσταμα δεν έφυγε στα αποδυτήρια με έκανε εντύπωση αυτό.... Κατά τα άλλα γουστάρω πολύ αυτήν την ομάδα του Ίβιτς παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θέλει λίγες πινελιές για να γίνει ακόμη καλλίτερη ομάδα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πφφφφφφφφφφ...Ψόφος στην Τούμπα ( :shock: ), ζέστη στο Παλατάκι στα καπάκια, κόντεψα να πάθω θερμοπληξία αν δεν "ξεντυνόμουνα", μετά και το σαλέπι που κατέβασα φεύγοντας απ τον Ναό... :roll: :mrgreen:

Το λοιπόν...

Σήμερα μέσα στο γήπεδο είδα μονάχα ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ απ το 1ο λεπτό ως το 77' που έφυγα για να προλάβω το βόλεϊ... :)

Είδα έναν τεράστιο ηγέτη που την πήρε απ το χέρι οδηγώντας την στην νίκη με το πρώτο γκολ που πέτυχε και ακούει στο ονοματεπώνυμο Leonardo Matos, ένα πολύ καλό ενορχηστρωτή που λέγεται Diego Bisesvar, ένα "λύκο" των γηπέδων, τον Goiko Cimirot κι έναν πανέξυπνο και ορεξάτο επιθετικό που είναι ο Facunto Pereira!!!!

Ακόμα και πριν την (δικαιότατη, αν και σχετικά καθυστερημένη) αποβολή του αντίπαλου στόπερ, ο νικητής στο κρύο και βρεγμένο χορτάρι του Ναού φάνηκε ποιος θα είναι απ την πρώτη στιγμή...Κι αυτό οφείλεται κατά την προσωπική μου άποψη στον αρχιτέκτονα του φετινού Π.Α.Ο.Κ. Βλάντο Ίβιτς, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι "όποιος θέλει το καλό της ομάδας, είναι μαζί μου και θα παίζει"!!!![/b]

Ακόμα δεν διάβασα ούτε την συνέντευξη του Βλάντο, ούτε δικά σας posts εδώ μέσα παλικάρια, αλλά προσωπικά ψήφισα για M.V.P. τον Leo Matos, ο οποίος ξεκλείδωσε το παιχνίδι μόλις στο 20'...

Το ότι δεν δεχθήκαμε ούτε μία επικίνδυνη φάση στην άμυνα μας, προσωπικά το αποδίδω στο σκύλιασμα του Τσίμιροτ (το παλικαράκι ήταν σήμερα ΠΑΝΤΟΥ) και στην σπιρτόζικη ποδοσφαιρική σκέψη του Juan Angel Crespo, ο οποίος μας δείχνει πως ακριβώς παίζεται σωστότατα η θέση του στόπερ, χωρίς όχι μόνο να παλεύεις, αλλά σχεδόν ούτε να ακουμπάς τους αντίπαλους επιθετικούς, όσο γρήγοροι κι αν είναι, παίρνοντας μόνο απλά και γρήγορα τις πλέον κατάλληλες θέσεις...Respect λοιπόν σ αυτήν την παιχτούρα-λαχείο μας!!!!

Edit: Να μην ξεχάσω να υποβάλω τα σέβη μου στα "100 μπερδεμένα πρεζ@κια της Θ4"!!!! :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

trouman έγραψε: simba αυτό μου φαίνεται σαν κριτική, σχετικά με κάτι που αναφέρθηκε και θεώρησες ότι δεν μπορούν να θεωρηθούν αυτά κριτική.. (δεν μπορώ να σε πω κάτι άλλο έτσι και αλλιώς, λόγω του άβαταρ που ήταν μια μοναδική στιγμή και για εμένα..)
Αδερφε, καταλαβαινω τι λες.
Μπορει να ηταν υπερβολικο αυτο που εγραψα, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις και συ οτιτο'κανα κυριως για να καταδειξω την υπερβολη και την ατοπη γενικευση που ειχε το ποστ σου (πως να σπειρεις γκρίνια, λίγο στα μουλωχτά..εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου αν παίρναμε τον άλλον...εεεε...καλόοος πολύ καλός αλλά ρε παιδί μου εγώ περίμενα έναν που να μιλάει στη μπάλα), οπως και αλλα τον τελευταιο καιρο με αναζητηση "περιεργων" αναμεσα μας..

Το ερωτημα ειναι, θα προσεγγιζες με αντιστοιχη καλοπροαιρετη διαθεση μια κριτικη που εκανα στο διδυμο Μιχελ-Ιβιτς για το γεγονος πχ οτι δν ηταν προετοιμασμενοι για τη φυγη Γκαρι, βασει δηλωσεων Βλαντο?
Ή λογω αρδ-μαρδ-περιρεουσας ατμοσφαιρας-αμυνας, θα ειχες πιο επιθετικη σταση, θα σακουλιαζες και θα το ερμηνευες ως κατι κακοπροαιρετο?

Ειναι πολυ σημαντικο το να φιλτραρουμε και να ερμηνευουμε σωστα οσα διαβαζουμε εδω μεσα, ανεπηρεαστοι απ'τον οποιο εκνευρισμο που μπορει να μας δημιουργειται απο αρδ, παραγωγους κ αμπαλους οπαδους στα φεισμπουκ κ στα σαιτ.

Και γενικα (δν παει σε σενα), αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεταξυ μας, ας ειμαστε πιο χαλαροι και συζητησιμοι (ισως κ ανεκτικοι με τα αρρωστακια) και λιγοτερο μισαλλοδοξοι, καχυποπτοι, επιθετικοι, διχαστικοι.

:pano:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

theo-drama (αν καταλαβαίνω καλά είμαστε και πατριώτες) μεγάλη αλήθεια αυτό που λες. Το έχω γράψει πολλές φορές. Δεν είναι δυνατόν όσο κι αν δε βλέπονται οι παίκτες να τους μπινελικώνεις σα να μην υπάρχει αύριο!!! Πολύ περισσότερο όταν η ομάδα εκείνη την ώρα κερδίζει και το σκορ είναι ρευστό!!! Μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει εκείνη τη στιγμή. Αυτή είναι η καυτή τούμπα πλέον; Να αγχώνει τους παίκτες μας αντι να τους εμψυχώνει; Και να σμπρώχνει τους αντιπάλους για να ξαναμπούν στο παιχνίδι;;;;;;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Γμσε τα, γαγγραινα.. ειδικα οι εμμονες..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ε οχι και ψοφος ρε Γρηγορη.Καλος ηταν ο καιρος,ουτε χιονιζε ουτε εβρεχε(ελα να δεις κρυο στο νομο Δραμας).
Ωραια τα γραφεις ρε μπαγασα.

Κι εγω με πορτοκαλι μπουφαν ημουν απεναντι στην γκρινιαρα 7 προς την 6,τους μονους με πορτοκαλι μπουφαν στην 3 που ειδα,ηταν οι σεκιουριταδες,εκτος κι αν περασαν τα χρονια και δε βλεπω καλα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εμμονές μπορεί να έχουν όλοι, αυτό είναι ανθρώπινο. Και εγώ έχω, μου αρέσει πχ ο leovac!!! Αλλά ρε φίλε κράτα τις εμμονές σου για την πάρτη σου, δε χρειάζεται να βάζεις αυτογκολ από την κερκίδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”