Πφφφφφφφφφφ...Ψόφος στην Τούμπα (

), ζέστη στο Παλατάκι στα καπάκια, κόντεψα να πάθω θερμοπληξία αν δεν "ξεντυνόμουνα", μετά και το σαλέπι που κατέβασα φεύγοντας απ τον Ναό...
Το λοιπόν...
Σήμερα μέσα στο γήπεδο είδα μονάχα ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ απ το 1ο λεπτό
ως το 77' που έφυγα για να προλάβω το βόλεϊ...
Είδα έναν τεράστιο ηγέτη που την πήρε απ το χέρι οδηγώντας την στην νίκη με το πρώτο γκολ που πέτυχε και ακούει στο ονοματεπώνυμο Leonardo Matos, ένα πολύ καλό ενορχηστρωτή που λέγεται Diego Bisesvar, ένα "λύκο" των γηπέδων, τον Goiko Cimirot κι έναν πανέξυπνο και ορεξάτο επιθετικό που είναι ο Facunto Pereira!!!!
Ακόμα και πριν την (δικαιότατη, αν και σχετικά καθυστερημένη) αποβολή του αντίπαλου στόπερ, ο νικητής στο κρύο και βρεγμένο χορτάρι του Ναού φάνηκε ποιος θα είναι απ την πρώτη στιγμή...Κι αυτό οφείλεται κατά την προσωπική μου άποψη στον
αρχιτέκτονα του φετινού Π.Α.Ο.Κ. Βλάντο Ίβιτς, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι
"όποιος θέλει το καλό της ομάδας, είναι μαζί μου και θα παίζει"!!!![/b]
Ακόμα δεν διάβασα ούτε την συνέντευξη του Βλάντο, ούτε δικά σας posts εδώ μέσα παλικάρια, αλλά προσωπικά ψήφισα για
M.V.P. τον Leo Matos, ο οποίος ξεκλείδωσε το παιχνίδι μόλις στο 20'...
Το ότι δεν δεχθήκαμε ούτε μία επικίνδυνη φάση στην άμυνα μας, προσωπικά το αποδίδω στο σκύλιασμα του Τσίμιροτ (το παλικαράκι ήταν σήμερα ΠΑΝΤΟΥ) και στην σπιρτόζικη ποδοσφαιρική σκέψη του
Juan Angel Crespo, ο οποίος μας δείχνει πως ακριβώς παίζεται σωστότατα η θέση του στόπερ, χωρίς όχι μόνο να παλεύεις, αλλά σχεδόν ούτε να ακουμπάς τους αντίπαλους επιθετικούς, όσο γρήγοροι κι αν είναι, παίρνοντας μόνο απλά και γρήγορα τις πλέον κατάλληλες θέσεις...
Respect λοιπόν σ αυτήν την παιχτούρα-λαχείο μας!!!!
Edit:
Να μην ξεχάσω να υποβάλω τα σέβη μου στα "100 μπερδεμένα πρεζ@κια της Θ4"!!!!