Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Νομιζω εχουμε αρκετούς Έλληνες μικρους που δυστυχως μένουν στάσιμοι όπως μυστα χαρισης φετος
Αν κλείσουμε το καλο εξτρεμ
Θεωρητικά λειπει ενα π
Δυνατο οκταρι
Κ μετα έως το καλοκαιρι βλεπεις που αλλου
Αν κλείσουμε το καλο εξτρεμ
Θεωρητικά λειπει ενα π
Δυνατο οκταρι
Κ μετα έως το καλοκαιρι βλεπεις που αλλου
Όλοι οι δικοί μας Έλληνες μικροί, είναι καλύτεροι από Γιακουμακηδες,Μπακασετες και λοιπούς αστέρες των μικρομεσαίων ομάδων της σουπερκλικας.
Αυτή τη στιγμή μεσοεπιθετικα έχουμε τους δύο καλύτερους Έλληνες στην ηλικία τους.
Μιλάω για Πελκα,Μυστακιδη.
Εάν αυτοί δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ,τότε οι άλλοι δεν κάνουν ούτε για τη δεύτερη ομάδα.
Μη μου πει κανένας ότι δεν είμαι αντικειμενικός,αυτή τη στιγμή Έλληνας μεσοεπιθετικός που να παίζει στην Ελλάδα και να μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ (πλην γαυρου) δεν υπάρχει.
Αυτή τη στιγμή μεσοεπιθετικα έχουμε τους δύο καλύτερους Έλληνες στην ηλικία τους.
Εάν αυτοί δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ,τότε οι άλλοι δεν κάνουν ούτε για τη δεύτερη ομάδα.
Μη μου πει κανένας ότι δεν είμαι αντικειμενικός,αυτή τη στιγμή Έλληνας μεσοεπιθετικός που να παίζει στην Ελλάδα και να μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ (πλην γαυρου) δεν υπάρχει.
- ΑποστόληςΑ
Οι απόψεις δεν είναι ποτέ αντικειμενικές. Εγώ δεν θεωρώ τον Πέλκα κάτι παραπάνω από μέτριο και αιώνιο ταλέντο. Πιθανόν να κάνω λάθος (μακάρι), αλλά αυτό θα φανεί σε 2-3 χρόνια. Τον Μυστα τον πίστεψα πολύ περισσότερο αλλά φέτος...
Ένα γρήγορο κόφτη- οχτάρι θέλουμε... Κρατήστε ρε τον Αργεντίνο! Σκοράρει,
Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
Εγώ αυτό έθεσα,σε αυτό αν θέλεις απάντησε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
+barlow4 έγραψε:παιζει να μην υπαρχει πιο εκνευριστικο θεμα συζητησης απο τα μεταγραφικα.
οταν ημασταν φτωχοι πιο καλα ηταν.
ολα τα θελουμε και τιποτα δε μας κανει.
καποτε στηναμε απαγωγες κ οδοφραγματα κ τωρα εχουμε γινει εξπερ στο τυλιγμα δωρων.κορδελα κ στα δοκαρια στη σωστη τιμη.
μην το παρει κανεις προσωπικα.αυτο μου βγαζουν οι 800 σελιδες που περασαν ως τωρα.
κουραση κ αηδια.
Φορτουνηςobanebane έγραψε:Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
Παντως οπως ειπε και ο Ιβιτς,υπαρχουν 5 παικτες για 2 θεσεις στα χαφ και ομως εχουμε ουσιαστικα ενα μονο καθαρο αμυντικο χαφ και οσο ο Σαχοφ δεν προσφερει αυτα που περιμεναμε,ουτε ενα box to box.Το ακομα πιο εντυπωσιακο ειναι πως αυτα συμβαινουν ενω κανενας απο τους 5 δεν ειναι κακος παικτης. 

obanebane έγραψε:Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
δυστυχως μπανε φορτουνης μάνταλος ειναι καλύτεροι αυτη τη στιγμη
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω.obanebane έγραψε:Όλοι οι δικοί μας Έλληνες μικροί, είναι καλύτεροι από Γιακουμακηδες,Μπακασετες και λοιπούς αστέρες των μικρομεσαίων ομάδων της σουπερκλικας.
Μπανε, μανταλος.. τουλαχιστον ως προς την ουσιαστικοτητα και το χαρακτηρα που βγαζει.
Το πρόβλημα με τους μικρούς που έχουμε είναι ότι στα 23 τους, τους θεωρούμε ταλέντα και θα έρθει ο Ουαρντα στα 23 και θα περιμένουμε παπάδες...
Εξέλιξη θα πρέπει να έχουν, αλλά δεν μερικοί...
SM-G935F
Εξέλιξη θα πρέπει να έχουν, αλλά δεν μερικοί...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 19 Ιαν 2017, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ίσως φογρτουνης, αλλά να βάζουμε και το μανταλο δίπλα είναι ιεροσυλία
Ο Κορινθιος έχει δίκιο, πρέπει να είναι εξαιρετικη περίπτωση Έλληνα για να ενδιαφερθουμε
Ο Κορινθιος έχει δίκιο, πρέπει να είναι εξαιρετικη περίπτωση Έλληνα για να ενδιαφερθουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Πέμ 19 Ιαν 2017, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
axristeas έγραψε:Φορτουνηςobanebane έγραψε:Καλύτερο Ελληνα από τον Πελκα βλεπεις στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του;
Έχω γράψει πλην γαύρου,ήμουν σαφέστατος,κουράζομαι να επαναλαμβάνω τα ίδια.
Ο Φορτουνης είναι από τους 2-3 καλύτερους παίχτες του πρωταθληματος,συνολικά.