8. Χάρης Χαρίσης
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Προσωπικη μου αποψη αυτα τα πραγματα δεν λεγονται και δεν γραφονται ελαφρα την καρδια...Αν εσας δεν σας χαλαει,δικαιωμα σας.Τον εχει δει δηλαδη ατομο που εμπιστευσαι λιωμα?
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Στα ελληνικά, πάντως λέγεται " παγκοίνως γνωστό ".ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι πανταχόθεν γνωστό, για να μιλήσω σαν Μηχανικός.
Πανταχόθεν ελεύθερο δηλ απ όλες τις πλευρές ελεύθερο δεν μπορεί να οδηγεί στην ερμηνεία του "Πανταχόθεν γνωστό" ως γνωστό απ όλες τις πλευρές. Έτσι για να είναι και διδακτικό το παοκμανια
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Προσωπικη μου αποψη αυτα τα πραγματα δεν λεγονται και δεν γραφονται ελαφρα την καρδια...Αν εσας δεν σας χαλαει,δικαιωμα σας.Τον εχει δει δηλαδη ατομο που εμπιστευσαι λιωμα?
Αν ρωτάς εμένα, τον έχουν δει να καπνίζει έξω.. Για λιώμα δεν ξέρω.
- ΑποστόληςΑ
- sourmenetes
- Moderator
Δημητρη ισχυει.δεν ειναι τυχαιο οτι μενει εκτος συνεχεια.joshua έγραψε:Προσωπικη μου αποψη αυτα τα πραγματα δεν λεγονται και δεν γραφονται ελαφρα την καρδια...Αν εσας δεν σας χαλαει,δικαιωμα σας.Τον εχει δει δηλαδη ατομο που εμπιστευσαι λιωμα?
δεν το συνδυαζω απλα λεω οτι ο ιβιτς δεν ξυπναει στραβα 2 μηνες τωρα.
Ας κοιταξει να μαζευτει γιατι κακο στον εαυτο του κανει.ξεκινησε γαμάτα και παει να τα κανει γάματα.
Ας κανουν ανα τακτα διαστηματα εξετασεις ανιχνευσεις νικοτινης..Οποιος μαλακιζεται, καμπανα..
Φτανει πια μ'αυτο το αστειο.
Φτανει πια μ'αυτο το αστειο.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το τσιγάρο σ' αυτήν την ηλικία δεν δρα (ακόμη) ανασταλτικά. Μετά τα 30...
Εντάξει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι "δεν πειράζει" να καπνίζεις από τα 20...!! Γιατί αν το κάνεις από τα 20 ως τα 30, άντε μετά να το κόψεις...
Επίσης, το πνευμόνι μια χαρά μαυρίζει.
Και δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εμένα το "δεν μπορώ (...) χωρίς τσιγάρο", με δείχνει μια εικόνα μίζερη.
Στο (...) βάλτε "να φάω, να πιω καφέ, να βγω έξω", οτιδήποτε.
Ο Μαραντόνα σνιφαρε γραμμές στο ημίχρονο, ο Μπεστ κατέβαζε ουισκακια για να ξυπνήσει και ο Βιειρινια 1 πακέτο με τον καφέ. Ο Ιβιτς δεν είναι ουτε αστυνόμος, ουτε νταντα για να κοιτα τι πίνει/καπνίζει ο καθένας. Είναι προπονητης, δίκαιος, που με βαση την εικόνα στις προπονήσεις φτιάχνει την ομαδα. Ο Χαρίσης δεν είναι στο επιπεδο που πρεπει αγωνιστικά. Τώρα αν αυτό οφείλεται σε ελλειψη ταλέντου, τακτικής πειθαρχειας ή επαγγελματισμού είναι αλλου παπα ευαγγελιο
- ΑποστόληςΑ
Πειράζει αλλά δεν θεωρώ ότι είναι αυτός ο λόγος.RoMaN έγραψε:Εντάξει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι "δεν πειράζει" να καπνίζεις από τα 20...!!.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το τσιγάρο σ' αυτήν την ηλικία δεν δρα (ακόμη) ανασταλτικά. Μετά τα 30...
Ε ενταξει και γω μπαινω για να διαβασω πραγματα σχετικα με την ομαδα και εχω πετυχει εσενα παρα πολλες φορες να μαλωνεις με συμφορουμιτες για θεματα που δεν αφορουν τον ΠΑΟΚ.Ουτε σε εκρινα απο τις ποσες δημοσιευσεις εχεις κανει,ουτε σε ειπα τιποτα.joshua έγραψε:Μπαινει δηλαδη ο αλλος με 6 δημοσιευσεις να πει για εναν παικτη μας οτι πρεπει να κοψει το πολυ ποτο...
Οποτε το υφακι σου αλλου καλυτερα.Ποτε δεν εχω πει τιποτα κακο για την ομαδα ή για αλλον παιχτη.Αμα δεν συμφωνεις μαζι μου θα το δεχτω φυσικα,αλλα οχι με τετοιον τροπο που σχολιαζεις τα λεγομενα μου.
- back in black