8. Χάρης Χαρίσης
- back in black
Re: 8. Χάρης Χαρίσης
Ο καθένας την φτιάχνει την τύχη του..back in black έγραψε:Εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη του.
Σωστός!
Άδικο δεν είναι αυτό που γίνεται και λείπει πάντως. Γιατί όσες φορές εμφανίστηκε, καμία σχέση με πέρσι.
SM-G935F
Άδικο δεν είναι αυτό που γίνεται και λείπει πάντως. Γιατί όσες φορές εμφανίστηκε, καμία σχέση με πέρσι.
SM-G935F
Πρέπει να δοθεί δανεικός να πάρει παιχνίδια και κατά την γνώμη μου καμιά Κύπρο μεριά, όπως ο Κουλούρης.
Βασικα πρεπει να κοψει το πολυ ποτο αμα θελει να βρει θεση στην ομαδα.Σε αυτο το θεμα νομιζω οτι εχουμε προβλημα σαν ομαδα.
- ΑποστόληςΑ
Και το τσιγαράκι...Dakos4 έγραψε:Βασικα πρεπει να κοψει το πολυ ποτο αμα θελει να βρει θεση στην ομαδα.Σε αυτο το θεμα νομιζω οτι εχουμε προβλημα σαν ομαδα.
Μπαινει δηλαδη ο αλλος με 6 δημοσιευσεις να πει για εναν παικτη μας οτι πρεπει να κοψει το πολυ ποτο...
Hermann έγραψε:Και το τσιγαράκι...Dakos4 έγραψε:Βασικα πρεπει να κοψει το πολυ ποτο αμα θελει να βρει θεση στην ομαδα.Σε αυτο το θεμα νομιζω οτι εχουμε προβλημα σαν ομαδα.
Για αυτά που λέτε έχετε αποδείξεις η να χαμε να λέγαμε?
- ΑποστόληςΑ
Πήγαινε δανεικός αγόρι μου! Καλό θα σου κάνει. Θα σε περιμένουμε, μη φοβάσαι. Αρκείς να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου.
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Μπαινει δηλαδη ο αλλος με 6 δημοσιευσεις να πει για εναν παικτη μας οτι πρεπει να κοψει το πολυ ποτο...
Εντάξει, αν το ξέρει να μην το πει;
Ξέρω άτομο που τον έχει δει..σε καλύπτει αυτό;
- ΑποστόληςΑ