
SM-G935F

Zlata, Facundo, Klaous. Με αυτη τη σειραΑποστόληςΑ έγραψε:Έχουμε φάει στη μάπα Αθανασιάδη και Κουλούρη για ένα 6μηνο. Επιτέλους να μπει ένα τέλος.hasio_john έγραψε:ΒΑΛΤΕ MVP το ΦΑΚ για να στείλουμε ένα μήνυμα στην διοίκηση αλλά και στον Ίβιτς!
(γνώμη μου φυσικά)
Πλακα πλακα ολοι μπουφον ντυθηκαν φετος εναντιον μαςhasio_john έγραψε:Άσχετο, αλλά ο Ναμάσκο της Λειβαδιάς καλός τερματάς εε?
ΟΚ.giapas έγραψε:Αποστόλη το 3ο γκολ και ο τρόπος που μπήκε δε συμφωνεί με τη δήλωσή σουΑποστόληςΑ έγραψε: Άλλο ένα παιχνίδι που μας έδειξε ότι ο αρχηγός δεν βλέπεται φέτος, ενώ την ταχύτητα να μπαίνει στις φάσεις να προλαβαίνει τον αμυντικό και να σκοράρει την έχει μόνον ο Pereyra.
pilotos έγραψε:Ο βλακωτος αμφιβάλλω αν κατάλαβε το βουιγκερ που είπε Ι Ιβιτς, ότι είναι το winger. Μπορεί να βγάλει κάνα άρθρο πάει για Βιγκερ ο ΠΑΟΚ

Έτσι. Όταν έχεις τον παίκτη με την κίνηση και την ικανότητα στο σκοράρισμα καθώς και τον απαραίτητο τροφοδότη, το άγχος δεν υπάρχει.Mapogo έγραψε:Μπράβο. Ηρεμα κ άνετα. Οπως πρέπει δλδ.

 
 