Δ. Δρόσος

Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Προτείνω να κάνουμε λίγη υπομονή και να μην προτρέχουμε, ειδικά τώρα που δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. Ας περιμένουμε λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Νομίζω ότι ένα μήνυμα με ευχές για περαστικά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

http://www.drosos.co.uk/gr/contact.php?lang=gr

:?
IGNATIOS

Re: .

Δημοσίευση από IGNATIOS »

slidar έγραψε:Μονη λυση για μενα .. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.
Εννοείς τον γνωστό Αλεξόπουλο, που επί θητείας του έφυγαν (ή αλλιώς ξεπουλήθηκαν) όλοι οι καλοί παίκτες της ομάδας? (Μπάνε, Πέτζα, Ρετζιάς, Γιαννούλης) Και το θέμα δεν είναι ότι έφυγαν, κάποια στιγμή ο Μπάνε έπρεπε να φύγει, ο Πέτζα δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει NBA κοκ... ΤΟ θέμα είναι ότι ο κύριος Αλεξόπουλος έβγαινε πάντα χαμογελαστός μετά από τις συναντήσεις με τους παίκτες (οι παίκτες πάντα σκυθρωποί) και μας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε τις καλύτερες προτάσεις, πολύ πιο υψηλές από τις ομάδες που θέλανε να τους πάρουνε, αλλά κατά ένα περίεργο λόγο κανείς δεν έμενε στον ΠΑΟΚ... Απίστευτα πράγματα, αν τα θυμάσαι γιατί ανάμεσα στα άλλα στραβά μας είναι και ότι ξεχνάμε πολύ εύκολα...
Τέλος πάντων... το τόπικ είναι για τον Δημήτρη Δρόσο και προσωπικά τον ευχαριστώ για την προσπάθεια και μόνο, άσχετα αν δεν είχε τα αποτελέσματα που και αυτός και όλοι μας (φαντάζομαι) θέλαμε και καλή δύναμη και υγεία.
IGNATIOS

Re: .

Δημοσίευση από IGNATIOS »

slidar έγραψε:Ηρθε μαζεψε τα λεφτα απο τα διαρκειας και τα τηλεοπτικα και αντε γεια.... Παραμυθακι μας βγηκε το ονειρο για το μπασκετακι.Καλα ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι ειναι παπαρολογος...
Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις? Φυσικά και δεν μπορώ εγώ να αποδείξω ότι έχεις άδικο, αλλά μπορείς εσύ να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο? Ή απλά πετάμε λάσπη και στο τέλος κάτι θα μείνει?
Εδώ και κάτι μήνες έχω κόψει το ραδιόφωνο για να μην ακούω τέτοιες "παπαρολογίες" (που λες και εσύ)... τελικά έχετε εξαπλωθεί και στα forum και σε λίγο καιρό θα μας χτυπάτε και την πόρτα του σπιτιού γιατί αν δεν μας γυρίσετε τα μυαλά δεν θα ησυχάσετε...
Έχεις πάει καθόλου στο Παλατάκι να δεις κάποιες μικρές αλλαγές αλλά δείγμα της καθημερινής δουλειάς των ανθρώπων της ΚΑΕ? Κάποιες λεπτομέρειες που τόσα χρόνια κανείς δεν είχε ασχοληθεί με αυτό το γήπεδο και κινδύνευε να γίνει σαν τα Ολυμπιακά Ακίνητα?
Η ιστορία θα δείξει αν έχεις δίκιο αλλά πάλι θα ξεχάσουμε και πάλι θα λέει ο καθένας τα πράγματα όπως θέλει. Μέχρι τότε κράζουμε τον οποιοδήποτε και μηδενίζουμε τα πάντα...
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

κατι δεν καθετε καλα ωρες δυσκολες ερχονται καλη αναροση στον αθροπο ΚΥΡΙΟ ΔΡΟΣΟ αλλα στον προεδρο κυριο δροσο ελπιζω να δρομολογηση τις εξεληξεις οσο καλητερα μπορει για το καλο του παοκ μας αυτου που αγαπησαμε ολοι
τελικα κυριοι καταλαβα ενα πραγμα ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΤΟ ΕΝΤΗΚΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟς ΠΟΤΕ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΘΑ . :?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Χαιρομαι ποθ σε πτυχαινω γκαγκα γιατι εισαι μπασκετικος..Εσυ τι βλεπεις σαν επομενη μερα...εγω προσωπικα δεν κοιμαμαι απο τη στεναχωρια..παλι μιζερια γκρινια και χαζα..ελπιζω να ξεκαθαρισει και ο προεδρος συντομα τι σκεφτεται
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τελικά αυτός ο λαός είναι γεννημένος για να παλεύει διαρκώς. Για να μην αναπαύεται ποτέ, για να μην παίρνει ανάσα! Πόλεμος, πόλεμος, πόλεμος...
Μετοχές, διαρκείας, συλλαλητήρια, χρέη, απατεώνες Πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι...Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
jimpapa
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jimpapa »

Perastika ston K.DROSO ,

krima giati pragmatika pisteuo ithele na prosferei stin omada kai auto fainotane ! Tora blakeies oti to kanei epitides min leme, o anthropos paretithike kai apo proedros tis eterias tou !

Euxomai na pane ola kala

kai elpizo na min girisoume sto XAOS tora ...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Δεν είπα φίλε ότι θα καταστραφεί ο ΠΑΟΚ...αλλά καταστράφηκαν τα όνειρα που κάναμε το καλοκαίρι για ευρωλίγκα..εσύ συνδύασες το game over με την καταστροφή της ομάδας όχι εγώ...απλά χωρίς λεφτά πάλι θα παλεύουμε να σωθούμε..γιατί όπως και να το κάνουμε αν δεν υπάρχει το χρήμα δεν γίνετε τίποτα και το ζήσαμε πέρσι...εκτός και αν βρεθεί ο Ζαγοράκης του μπάσκετ ή επιτέλους γίνει αυτό που πιστεύω θέλουν όλοι οι Παοκτσίδες...ποδόσφαιρο μπάσκετ ένα σύλλογος ένας πρόεδρος και κάθε σαββατοκύριακο sold out και τα δύο γήπεδα και ο μοναδικός επενδυτής ο λαός μας.. :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
kostasff

Παιδιά, ο λόγος της παραίτησης είναι η κακή υγεία του. Μην λέμε κακίες τέτοιες ώρες. Ας μην είμαστε μικρόψυχοι. Αν ήθελε να τα παρατήσει θα το έκανε στα ίσα. Δεν είναι άνθρωπος που ψάχνει δικαιολογίες. Αυτό φαίνεται και από τις μέχρι τώρα κινήσεις του. Όσο για τα χρέη δεν έχουν εξοφληθεί, αλλά μέρος αυτών ξοφλήθηκε και άλλο μέρος είναι ρυθμισμένο και πληρώνεται με δόσεις. Άρα φοβάμαι πως θα ψάχνουμε για νέα διοίκηση με το κιάλι. Έχω μία ελπίδα. Να αφήσει δικό του άνθρωπο που να διαχειριστεί τον ΠΑΟΚ (πληρώνοντας ο Δρόσος) :idea:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ρε παιδιά δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταβίβαση..αυτό έλεγαν τουλάχιστον μέχρι πρίν δέκα μέρες..
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

ο δροσος καλυψε το 70-80% της αυξησης που ηταν 1.000.000 αν δεν κανω λαθος για να παρει την ομαδα στα χερια του και τωρα οι μετοχες αυτες ειναι μονο δικες του και μπορει να τις δωσει οπου και οποτε θελει
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Τώρα αυτό πού κολλάει; Χτες το βράδυ ανεβάσαμε κατευθείαν το θέμα, του δώσαμε τη βαρύτητα που πρέπει και θα επανέλθουμε με την παραμικρή εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή στην κεντρική υπάρχουν 2 θέματα για το μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν διάβασα τις προηγούμενες σελιδες διαβασα μονο τις δηλώσεις του προεδρου (γιατι παντα θα τον θυμαμαι σαν προεδρο στον ΠΑΟΚ)

Εχω να πω μονο οτι οποιος εχει να πει κατι κακο για αυτον τον ανθρωπο ειναι αχαριστος και βλαξ.

Συγκινήθηκα πραγματικα τη να πω δεν ξερω μονο περαστικα και σε περιμενουμε οχι σαν προεδρο αλλα σαν οπαδο πανω στην καιρκιδα οταν γινεις καλα.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Re: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Δημοσίευση από Zorro4 »

PANOSK έγραψε:Σέβομαι τους λόγους υγείας που επικαλείται, του εύχομαι περαστικά και σιδερένιος και με καλύπτει η δήλωση του:
"ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν δήλωσα ότι γεννήθηκα οπαδός καμιάς από τις ομάδες που ηγήθηκα αλλά πλέον δηλώνω με τον πιο ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ότι θα πεθάνω οπαδός αυτής της ομάδας που με αγάπησε και την αγάπησα τόσο γρήγορα και τόσο έντονα. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!"
Μένω σε αυτό, ... και προτρέπω όλα τα αδέλφια, ... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14444444 ΤΩΡΑ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΆ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ... ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ, ... ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ FALEGKO ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”