Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
2.2
1.9 πηρε η Λεγκια και τα υπολοιπα οι Τουρκοι.
Παντως στην εξισωση δεν υπολογιζετε τα συμβολαια τα οποια (αν υπολογισουμε και Ενρικε) ειναι 5 Γκαρυδες
1.9 πηρε η Λεγκια και τα υπολοιπα οι Τουρκοι.
Παντως στην εξισωση δεν υπολογιζετε τα συμβολαια τα οποια (αν υπολογισουμε και Ενρικε) ειναι 5 Γκαρυδες
- zarathustra79
Μην ξεχνάμε και τα 10 εκατομμυρια που μπηκαν στα ταμεία το καλοκαιρι. Το ισοζύγιο αυτή τη στιγμή είναι κατά πολύ θετικό.
Εγώ νομίζω οτι η μεταγραφή είναι στα 2,2Μ όπως αρχικά γράφτηκε και οτι το μπέρδεμα δημιουργήθηκε επειδή τα 1,9 πάνε στη legia και τα υπόλοιπα στην προηγούμενη ομάδα του.
Οσο για τις συζητησεις με τη rennais δεν ειχα δει πουθενα ως τωρα για συμφωνια στα 800 χιλιαρικα, αντιθετως γραφτηκε οτι οι αρχικες απαιτησεις των γαλλων ηταν στα 2Μ και συνεχως κατεβαινουν. Δεν το αποκλείω λοιπόν να επιμένει ο σλοβάκος στα 800Κ και την ιδια ωρα οι γαλλοι στο 1Μ
Εγώ νομίζω οτι η μεταγραφή είναι στα 2,2Μ όπως αρχικά γράφτηκε και οτι το μπέρδεμα δημιουργήθηκε επειδή τα 1,9 πάνε στη legia και τα υπόλοιπα στην προηγούμενη ομάδα του.
Οσο για τις συζητησεις με τη rennais δεν ειχα δει πουθενα ως τωρα για συμφωνια στα 800 χιλιαρικα, αντιθετως γραφτηκε οτι οι αρχικες απαιτησεις των γαλλων ηταν στα 2Μ και συνεχως κατεβαινουν. Δεν το αποκλείω λοιπόν να επιμένει ο σλοβάκος στα 800Κ και την ιδια ωρα οι γαλλοι στο 1Μ
-
Dimg4
Ουτε εγω, δεν μου γεμιζει το ματι για αυτο που χρειαζεται η ομαδα. Τετοιον εχουμε στα δεξια.desperando έγραψε:Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι ο βραζιλιάνος ειναι ο πρώτος στόχος στα εξτρεμ
Άμα ήσασταν καλα παιδια μέλος του φορουμ που ξερει ποιος ειναι ήταν ο πρώτος στοχος θα το έλεγε κ σε σας
-
Dimg4
Παντως 200.000 δεν ειναι ποσο για να τρεναρει μια μεταγραφη που βρισκεται σε διαπραγματευσεις μια εβδομαδα.Το πιο πιθανο ειναι να καταληξει σε εμας ο παικτης,αλλα ισως εξαντλουν τον χρονο για κατι καλυτερο.
Mας μπερδεψες ρε. Ειναι ή ηταν;MANIAKOS έγραψε:Άμα ήσασταν καλα παιδια μέλος του φορουμ που ξερει ποιος ειναι ήταν ο πρώτος στοχος θα το έλεγε κ σε σας
ηταν ο Βιερινια νομιζω. Ο οποιος ειτε δεν θελει να ερθει ειτε δεν θελουμε να του δωσουμε οσα ζηταει
Πω πω ρε σεις της Ρεν!!Τι κόμπλεξ βγάζετε ρε φλώροι βουλεβούδες??Γιατί μας πρήζετε?Τι παζάρια και ιστορίες?Τι σας έκανα δηλαδη?Ε εντάξει...σας έριξα ένα τάληρο με Γιασουμή...ε και?ωχ μωρέ πως κάνετε έτσι..??Ένα ταληράκι χαλαρό ήτανε άντε...επειδή είστε εσείς να πω στον Μιχέλ να σας δώσει κι ένα 50άρικο παραπάνω...Άντε και χωρίς Γιασουμή άμα σας ξαναπετύχω θα σταματήσω στα τρία...

Τι να σας πω, εγω για 1,9 εκατ. και ποσοστο μεταπωλησης 10% διαβασα, ως τελευταιο νεο χθες.
Και το χαζετα βλεπω οτι γραφει για τουρκους
anw, ως σκεψη το ειπα γτ ταιριαζουν πολυ τα ποσα και οι προτασεις
Y.Γ. Sic, συμβολαια ερχονται, συμβολαια φευγουν
1,5 μυριο θαναι τα συμβολαια Ενρικε-Πριγιο και μαξ 0.5 μυριο των λαμπρου-ουαρντα.
Εφυγε ο γκαρι (-500) και απ'το καλοκαιρι δε θαχεις τζιολοτζαβελοσκονδρες (-1,3Μ).
Εξοικονομεις και 1,2 μυρια που ειναι τα συμβολαια Κλαους-Περειρα, αλλα 500κ απο βελλιδη-κοροβεση, και εισαι παααρα πολυ καλα.
Και το χαζετα βλεπω οτι γραφει για τουρκους
ffp, δεν παιζει φετος Πετρο. ως καβα για του χρονου να μου πεις, να πω οκ.Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ κι από το ποσό αυτό οι Πολωνοί θα εισπράξουν 285 χιλιάδες ευρώ λιγότερα
anw, ως σκεψη το ειπα γτ ταιριαζουν πολυ τα ποσα και οι προτασεις
Y.Γ. Sic, συμβολαια ερχονται, συμβολαια φευγουν
1,5 μυριο θαναι τα συμβολαια Ενρικε-Πριγιο και μαξ 0.5 μυριο των λαμπρου-ουαρντα.
Εφυγε ο γκαρι (-500) και απ'το καλοκαιρι δε θαχεις τζιολοτζαβελοσκονδρες (-1,3Μ).
Εξοικονομεις και 1,2 μυρια που ειναι τα συμβολαια Κλαους-Περειρα, αλλα 500κ απο βελλιδη-κοροβεση, και εισαι παααρα πολυ καλα.
- zarathustra79
Αλλο τι χρειαζεται η ομαδα, αλλο τι θελουμε εμεις, αλλο τι θελουν michels κ ivic, αλλο τι υπάρχει διαθεσιμο αυτη τη στιγμη και αλλο τι μπορουν να παρουν. Αν τα πραγματα ηταν ποιον θελω, αυτον, παρτον! τοτε θα πήγαιναν να πάρουν τον di maria ξερωγω.
Οσο για τις 200 χιλιαδες, το ξεχασατε μαλλον το οτι το καλοκαιρι χασαμε τον varela απο τα ματς με τον ajax για ενα αντιστοιχο ποσο. Νομιζω οτι τα τελευταια χρονια εχουμε δει οτι δυσκολα ανεβαινουν απο το ποσο με το οποιο κοστολογουν εναν παικτη (και πολυ καλα κανουν κατα τη γνωμη μου) αν δεν εξαντλησουν πριν ολα τα περιθωρια. Και απο οτι φαινεται ακομη δεν εχουν εξαντληθει...
Οσο για τις 200 χιλιαδες, το ξεχασατε μαλλον το οτι το καλοκαιρι χασαμε τον varela απο τα ματς με τον ajax για ενα αντιστοιχο ποσο. Νομιζω οτι τα τελευταια χρονια εχουμε δει οτι δυσκολα ανεβαινουν απο το ποσο με το οποιο κοστολογουν εναν παικτη (και πολυ καλα κανουν κατα τη γνωμη μου) αν δεν εξαντλησουν πριν ολα τα περιθωρια. Και απο οτι φαινεται ακομη δεν εχουν εξαντληθει...
Οι ΤζΤζΣκ
ειναι αλλο ανεκδοτο. Θα φυγουν και θα ερθουν κι αλλοι.
Ο λογος γινοταν για τη συγκριση Γκαρυ-νεων. Εκει λοιπον, εχεις 2 με 2,5 τα συμβολαια των νεων εναντι 0,5 του απερχομενου Γκαρυ. Αυτα των Καλους-Περειρα, αν και οταν λυθουν, θα μπορουσαν να τσονταριστουν στην παραπανω εξισωση.
Ο λογος γινοταν για τη συγκριση Γκαρυ-νεων. Εκει λοιπον, εχεις 2 με 2,5 τα συμβολαια των νεων εναντι 0,5 του απερχομενου Γκαρυ. Αυτα των Καλους-Περειρα, αν και οταν λυθουν, θα μπορουσαν να τσονταριστουν στην παραπανω εξισωση.