Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
john4serres

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από john4serres »

joshua έγραψε:Αλλα βρε τελειωμενε john γιατι στο καλο εψαχνες την ιστοσελιδα της ΕΠΟ? :D
στο twitter το είδα.
μαλλον δεν προσεξε κανεις το μικροσκοπικο clickbait.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να μην απαντησω εγω σε αναλογο υφος και κανω το τοπικ μπουρδελο ας το κανει καποιος απο τους μοντ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Νεκρααααααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Κι εμενα δεν μου αρεσει το υφος σου αλλα δεν κανω το τοπικ μπουρδελο.
Απλα παραθετω στοιχεια που διαψευδουν τις (επαναλαμβανομενες) ανακριβειες σου. Λες να μην μου επιτρεψουν οι mods να σου χαλασω το παραμυθι οτι εχουμε μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στο πρωταθλημα;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πηραμε Ουαρντα και τον στειλαμε...δανεικο να ουμε για να ψηθει στη Αιγυπτο στο Κοπα Αφρικα και αυτοι τον εχουνε στον παγκο ρε;

Μιχελ το μπ@λο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eχουμε 19 γκολ σε 211 προσπαθειες στο πρωταθλημα.Αν οχι το χειροτερο ενα απο τα χειροτερα ποσοστα στο πρωταθλημα.Αν εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι εχουμε τεραστιο προβλημα στο γκολ με οτι εχεις δει μεχρι τωρα στη σεζον εγω ειμαι γαυρορεπορτερ και εσυ απλα ...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Δλδ για να καταλαβω οι Μακ και Ροντριγκεζ αλλα ακομη και ο Βιερινια,ποσο γεματες χρονιες εκαναν,πριν να ερθουν σε εμας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος. Sick ηρέμησε λίγο. Ο Josh εξέφρασε μια άποψη όπως έχει δικαίωμα να κάνει. Κι εμένα με προκαλεί δισταγμό ο Βραζιλιάνος εξτρέμ γιατί είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία, δηλαδή σε μια ηλικία που ΚΑΙ ο Μακ ΚΑΙ ο Garry έδειξαν τις δυνατότητές τους.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ξερω ξερω ΠΑΟΚαρχης.
Δεν σε ειπα γαυρορεπορτερ, σχολιασα την πρακτικη σου απο την οποια προσπαθεις να ξεφυγεις με αποτυχημενο ελιγμο.
Εχουμε την τριτη καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα, οχι μια απο τις χειροτερες οπως ειπες. Αυτο σχολιασα. Τωρα κανεις ελιγμο και μιλας για ποσοστα και οτι εγω δεν καταλαβα οτι εχουμε προβλημα στο γκολ αλλα αυτα δεν εχουν σχεση με αυτο που ειπες νωριτερα και σχολιασα.

Επισης το τοπικ μπορει καποιος να πει πως γινεται μπουρδελο οταν ενα μελος λεει 40 φορες ποσο δεν του αρεσει κατι, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος. Sick ηρέμησε λίγο. Ο Josh εξέφρασε μια άποψη όπως έχει δικαίωμα να κάνει. Κι εμένα με προκαλεί δισταγμό ο Βραζιλιάνος εξτρέμ γιατί είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία, δηλαδή σε μια ηλικία που ΚΑΙ ο Μακ ΚΑΙ ο Garry έδειξαν τις δυνατότητές τους.
Αποστολη εχει καθε δικαιωμα να εκφρασει την αποψη του οπως ολοι μας. Εστω και 40 φορες την ιδια αποψη. Δεν εχει δικαιωμα ομως να μειωνει την ομαδα με ανακριβειες. Διαφωνεις σε αυτο; Διαφωνεις οτι το εκανε λεγοντας πως εχουμε μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στην Ελλαδα (κατι που οπως σχολιαζω ξαναεκανε προσφατα); Αν ναι, εξηγησε το μου να το καταλαβω και να το σεβαστω.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σκέψου να είχε ο Ιβιτς τους παίκτες 2του μηνός, θα είχαμε σκοτωθεί εδώ μέσα. Κουλ αδέρφια, αφήστε να τσακώνονται οι ΑΡΔ μεταξύ τους

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανεναν ελιγμο δεν εκανα,εχουμε μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στο πρωταθλημα,ναι το λεω και επιμενω και πιστευω ελαχιστοι διαφωνουν,βασικα δεν διαφωνει ο Ιβιτς που το εχει πει επανειλημενα πως εχουμε τεραστιο προβλημα στο γκολ,το δουλευουμε και αναζητουμε παικτες που θα εχουν το γκολ.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Τζος αλλο το "εχουμε μια απο τις χειροτερες επιθεσεις του πρωταθληματος" και αλλο το "εχουμε θεμα στο σκοραρισμα".

Εχουμε θεμα προφανως γιατι κανουμε παρα πολλες τελικες και αναλογα με αυτες βαζουμε λιγα γκολ. Αν δεν το δουμε σε αναλογια οταν οντως ειμαστε 4οι σε γκολ στο πρωταθλημα δεν μπορεις να πεις οτι εχουμε μια απο τις χειροτερες επιθεσεις.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
οκ, εγινε...
Διαφωνουν τα νουμερα αλλα δεν πειραζει... Εδω δεν σε εξυπηρετουν τα νουμερα οποτε ποιος τα μαμει.. αλλου που βολευουν εχουν κυριαρχο ρολο στο επιχειρημα. Ενιοτε αφαιρεις και κατι αναιδεστατες 5αρες που σου χαλανε τη μαγια..
"Δεν διαφωνει και ο Ιβιτς που ειπε οτι εχουμε προβλημα στο γκολ". Βεβαια δεν ειπε οτι εχουμε μια απο τις χειροτερες επιθεσεις, ειπε οτι εχουμε προβλημα στο γκολ αλλα εσυ μπορεις να το ερμηνευσεις οπως σε βολευει.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Για να μην τσακωνεστε χωρις λογο εχουμε την 4η καλυτερη επιθεση. Με την μπαλα που παιζουμε ομως θα επρεπε να εχουμε βαλει τα διπλασια. οποτε εχουμε σαφεστατα προβλημα στο γκολ αλλα εχουμε μια απο τις καλυτερες επιθεσεις κι οχι απο τις χειροτερες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”