Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Εσύ ασχοληθηκες μαζί μου.....
Εγώ δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να τό κάνω
Εγώ δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να τό κάνω
- zarathustra79
Σημεία βελτίωσης της εντεκάδας υπάρχουν αναρίθμητα. Πχ πιο ψηλά σεντερμπακ, χαφ που να πατάνε περιοχή, εξτρεμ που να σκοράρουν περισσότερο, καλύτερο πάγκο, καλύτερους φροντιστές, καλύτερες τσίρλήντερ, καλύτερη φανέλα, καλύτερα λουκάνικα στις καντίνες... Το ζήτημα είναι να μην τους αλλάξεις όλους μαζί, να τους κρατήσεις μια δυο χρονιές για να μπολιάσουν και μετά να αλλάζεις ενα με δυο παίκτες ανα μεταγραφική περίοδο. Αν είναι να πάρουμε 6 παίκτες στη μέση της χρονιάς... ζήτω που καήκαμε!!
@joshua το ζήτημα του δεν είναι οτι έχει άσχημα τελειώματα όπως είχε ο rodrigues, o mak ή ο djalma, αλλά οτι δε μπαίνει τόσο πολύ στην περιοχή. Τουλάχιστον όχι όσο ήταν στη rennes. Ίσα ίσα που έχει πολύ καλή ισορροπία σώματος και κοντρόλ της μπάλας. Και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ένα σαφώς πιο εύκολο πρωτάθλημα να γίνεται και πιο απειλητικός.
@joshua το ζήτημα του δεν είναι οτι έχει άσχημα τελειώματα όπως είχε ο rodrigues, o mak ή ο djalma, αλλά οτι δε μπαίνει τόσο πολύ στην περιοχή. Τουλάχιστον όχι όσο ήταν στη rennes. Ίσα ίσα που έχει πολύ καλή ισορροπία σώματος και κοντρόλ της μπάλας. Και δεν αποκλείεται να τον δούμε σε ένα σαφώς πιο εύκολο πρωτάθλημα να γίνεται και πιο απειλητικός.
Καρτάμπια γράφουν απέρριψε οριστικά το ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Next please
Next please
- ace79grpaok
Simba eorptol θα ηρεμησετε?είμαστε και κάποιοι που μπαίνουμε να διαβάσουμε για μεταγραφες ,ελεος
- ace79grpaok
ίσως περιμέναμε την απαντηση του και τώρα θα κλείσουμε άμεσα το ενρικεBanksy έγραψε:Καρτάμπια
γράφουν απέρριψε οριστικά το ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Next please
Που το γραφει΄;Banksy έγραψε:Καρτάμπια γράφουν απέρριψε οριστικά το ενδεχόμενο να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Next please
https://twitter.com/Dani_Merono/status/ ... 0641688576
Η Βαλένθια πιέζει για πώληση αλλά θέλει λέει να πάει Ντέπορ το καλοκαίρι ελεύθερος.
Ενρίκε λοιπόν εκτός κι αν μας φυλάνε καμιά έκπληξη
Η Βαλένθια πιέζει για πώληση αλλά θέλει λέει να πάει Ντέπορ το καλοκαίρι ελεύθερος.

Λογικα παντως για να παιζει τοσο το θεμα Καρταμπια σημερα στα ισπανικα μεσα πρεπει να ασχοληθηκαμε ζεστα τις τελευταιες μερες.Κριμα παντως αλλα και καλυτερα οπως θα ελεγαν αλλοι,παρακαλετο...
Γιατί άραγε να προτιμάει να παίξει στην ντεπόρ αντί γιαΠΑΟΚ που θα παίζει και ευρώπη; Μήπως γιατί αυτός είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να πάρει μεταγραφή σε μεγάλυ ομάδα εφόσον κάνει καλές εμφανίσεις; Η περίπτωση λούκας είναι χαρακτηριστικότατη δυστυχώς....Banksy έγραψε:https://twitter.com/Dani_Merono/status/821339790641688576
μπορει απλα να θελει να παραμεινει στην ισπανια και την πριμερα λιγκα εφοσον εχει τη δυνατοτητα. λογικοτατο ειναι δεν βλεπω καποιο δυστύχημα.
το χοντροι24 εχει ειδικοτητα γι αυτην τη δουλεια goran... αναλυτης paokmaniagoran 64 έγραψε:Γι αυτό ακριβώς τους ρίχνω και του λόγου μου άλλες "κατευθύνσεις", ώστε να ψάχνονται τόσο που να μην "βρίσκονται", όχι με μπούσουλα, αλλά ούτε με Navigator τα ΑΡΔάκια της πλάκας...PaokPatraG4 έγραψε:Τους τρολαρει αφάνταστα goran ο Μιχελ.... Εννοείται ότι το χει....Απλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Μιχελ είναι Γαλλία για Ενρίκε....Ήδη ξεκίνησαν να γράφουν οι ΑΡΔ για ενδιαφέρον μας για Καρταμπια λόγω πιθανής ανάληψης τεχνικού διευθυντή στην Βαλένθια απο Αρνεσεν.... Χαχαχαχαχα τρέλα γούστα βγάζω μόνο και μόνο που δεν ξέρουν τίποτα οι βρωμιάρηδες.....![]()
![]()
Βλέπεις είναι ώρα αιχμής αυτή κι όλοι τους δουλεύουν σκληρά...Με το δάχτυλο να τα σπάει στο f5 και μόνιμα κολλημένοι στο PAOKmania!!!!![]()
![]()
![]()

Παντως αν αποκτηθει τελικα ο Ενρικε (99%) θα ειναι ακομα πιο επιτακτικη η αναγκη αποκτησης ενος χαφ αξονα που να παταει περιοχη.
παλι με τους αρδ ασχολεισαι εσυ;simba έγραψε:γμσε τα, λεει τετοια πραγματα?

παρα την απαντηση που σου εγραψα χθες περι αρδ, οφειλω να ομολογησω πως εχεις δικιο πως εχει γινει αηδια το ποσο ασχολουμαστε με αυτους εδω μεσα... το σκεφτομουν νωριτερα διαβαζοντας μηνυματα του στυλ "τους γλενταει τους αρδ ο Λουμπος" κλπ... λες και ασχολειται ο Μιχελς να "την σκασει" στους πουθεναδες...
Δεν διαφωνώ Κώστα. Απλά θέλω να καταδείξω πόσο χαμηλά βρισκόμαστε σαν προτεραιότητα σε σχέση με μικρομεσαίες ομάδες προηγμένων πρωταθλημάτων.K_geo έγραψε:μπορει απλα να θελει να παραμεινει στην ισπανια και την πριμερα λιγκα εφοσον εχει τη δυνατοτητα. λογικοτατο ειναι δεν βλεπω καποιο δυστύχημα.