Καλωσόρισες στην ομαδάρα μας Aleksandar

Αυτο φοβαμαι κι εγω.cronos έγραψε:Το μόνο που φοβάμαι, είναι όταν οι αμυντικοί θα πέφτουν πάνω σου και θα τους εκτοπίζεις, οι διαιτητές θα δίνουν επιθετικό φάουλ.
kataramenos5 έγραψε:16 Ιανουαριου 2025 σε ενα μικρο μπαρακι στο κεντρο του Παρισιου.
_Λουμπος?
-Χα!Παντελος!! Τι κανεις εδω My friend?
_Ε να γυρνουσαμε στη πολη με κατι φιλαρακια αυτοι την εκαναν και γω ειπα να πιω κατι
τελευταιο πριν παω για υπνο.
-Κατσε my friend Κατσε να θυμηθουμε τα παλια.Μπαρμαν, πιασε ενα διπλο ακομα κι ενα για το φιλο μου.
_Ρε Λουμπος εσυ δεν επινες...
-Τι να κανεις My friend αλλαζει ο ανθρωπος.Εκεινα τα 3 χρονια στην Ελλαδα...
_Κι απο τι βλεπω καπνιζεις...Αφιλτρα?
-Τι να κανεις My friend αλλαζει ο ανθρωπος.Εκεινα τα 3 χρονια ...
_Μαλιστα...Ρε το Λουμπος....Μεγαλοπιαστηκες τωρα εε?Παρι Σεν Ζερμεν πλεον...
-Ναι ναι .Εκεινη η τριετια στην Ελλαδα ... Βοηθησε πολυ αλλα....
_Σιγουρα.Ειδικα εκεινη η πωληση του Πριγιοβιτς με 80 εκατ. στη Ρεαλ ηταν φανταστικο deal.
-Ναι...ναι....μα γι αυτο ειμαι εδω .Καθε 16 Ιανουαριου το ..γιορταζω κατα καποιο τροπο.Απο κει αρχισαν ολα.
Η μεγαλη πορεια στο ουεφα και η κατακτηση του,η πωληση στη Ρεαλ ,και τωρα η προσληψη στην Παρι..Ολα απο κει ξεκινησαν. Απ αυτη τη μεταγραφη.Μονο εγω ξερω τι περασα γι αυτη τη μεταγραφη.
_ Ναι ,θυμαμαι ολοι για τελειωμενο σ ειχαν,το γραφαν ολα τα σαιτ,ο κοσμος γκρινιαζε κλπ
-Αυτα δεν ειναι τιποτα.Το δυσκολο ηταν να πεισω τον Ιβαν να δωσει 1,9 εκατομμυρια για ενα αναπληρωματικο παικτη απο τη Λεγκια.Αυτος εδινε μονο 300 χιλιαρικα.
_Αληθεια ρε Λουμπος? Και πως το καταφερες?
-Εσκασα εγω το 1.600.000.... Μπαρμαν ,πιασε ενα διπλο ακομα.